Eşimle konuşmamız

kelimeler kifayetsiz.umarım gelip geçici bir durumdur ve altından başka bir kadın çıkmaz.

Aklımdaki tek düşünce bu .. eğer dönerse de devam edersek ben depresyon daydim derse ben nasıl inanicam ona bana sarıldığında ya sahteyse yine dersem

Güvenilmeyecek bir sey yok. Berbat bi dönemimde eşime seni sevmiyorum dedim gözünün içine baka baka. Tabiki dogru değildi. Ama o an onun canını yakmak herkesın canını yakmak ıstıyordum. Psikolojim çok kötüydü.
Neyin ne oldugunu öğreninceye dek sabırla karşılayın durumu bence.

durup durup sarılması aglaması senı mutlu etmeye calısması bence vıcdan azabı... esın uzun suredır ayrılmayı dusunuyrdu bence kendı kendıne(!) karar verdı bu hafta snu kesın syleyecektı o yızden butun gun vıcdan yaptı geldı gıttı srıldı saclarını oksadı cunku artık sondu ayrılacak ya bırdaha eskısı gıbı olamayacaktınız barı neselı bır anında syleyeyım dedı senı gezmeye yemege falan gturdu sen mutluyken syledı baska bırı var mı yok mu bılemeyız ama esınjn syledıklerı ve yaptıklarına bakarsak derın bır vıcdan azabı duyuyr Allah yardımcınolsun guclu ol

Hayatta herkesin bi sınavı var. Herkes bu sorunla uğraşıyor kimi eşinden kimi annesinden kimi kv den.. kimi parasızlık tan kimi de sağlıkla .. Allah ım derdim sağlıkla sınama .. benim kp herşeye karışır klasik kaynana gibidir. Her zaman eve çağırır gelin bize diye bende derdim ko sanardim. Yanılmışım .. buradaki konuları okuyup üzüldüğüm dua ettiğim çok arkadaşım oldu ama nerden bilirdim ki en çok kendime uzulecegimi..

Sevgi biter mi ya. Abaska birseydir o. Bir rahatsizligi filan olmasin. Belki sizi uzmek istememistir filan. Turk filmi vari bir fikir ama ne bileyim....

Aklımdaki tek düşünce bu .. eğer dönerse de devam edersek ben depresyon daydim derse ben nasıl inanicam ona bana sarıldığında ya sahteyse yine dersem
Evet itiraf etmis cunku...cok zor bir karar maddi kayginiz yoksa icinizden geleni yapin. Bebek icin cok uzgunum benimde iki cocugum var o nedenle bosanin affetmeyin diyemem haddim degil zaten ama cok incitici bir davranis bu

Vefa duygusu yogun size karsi akli gonlu birine kaydi sizede kiyamiyormua gibi konusmalari ama tabi ole bisi varsa zaten sizede iliskinizide kiymis demektir.
Yinede belki bebekten sonra erkeklerde bi sendroma giriyor ondan olabilir belki cinsel hayatiniz duraganlastiysa sizi bebeginin annesi gibi gormeye baslamis olabilir.
Keske hemen kv anlatmasaydiniz.
Allah icinize ferahlik versin suan ki durumunuzu anliyorum belirsizlik kadar insani yiyio bitiren bir sey yoktur.
Arkadaşınızla falan konusun yalniz kalmayin kurmayin fazla

Kurban olurum çok üzücü ya. Ama ben beyefendiye de çok üzüldüm neden bilmiyorum sizi hala çok seviyor aslinda ama resmen kaybolmuş resmen hapsolmuş ve resmen boğulmuş. Çırpınıyor gibi bi hali var. Ailesini kaybetmemek için direniyor direndikce içten içe patlamalar yaşıyor. Birileriyle dertleşmek istemesi kendini toparlamak isteyişinden. Altından bi kadın çıkar mı bilmiyorum inşallah yoktur ama bu evliliğin toparlanması lazım çünkü siz severek ayrılanlar grubuna girersiniz başka birşey değil yani. Bunun geçici bi durum olduğunu, daha çok senelerinizin olduğunu gönlümce hissediyorum. Üzülmeyin.

Hakkinda hayirlisi ama bu adam icin uzulme bence sal gitsin gidecekse

İnşallah öyle olur hissettiğiniz gibi. Dediği de o içimi kimseye dokemiyorum boğuluyorum dedi .. ben nasıl hissedemedim ki diyorum bu kadar kotuyken

çok üzüldüm ya.. onca zaman herşeyi paylaşıyorsun, aynı yastığa baş koyuyorsun, kokusuna sıcaklığına alışıyorsun, ondan bir bebek sahibi oluyorsun, heyecanla büyütüyorsunuz hayaller kurarak.. sonra gelip senden geçtiğini söylüyor..
insan neden mutlu yuvasından gider ki? nasıl bırakır?
umarım herşey yoluna girer..

İnşallah öyle olur hissettiğiniz gibi. Dediği de o içimi kimseye dokemiyorum boğuluyorum dedi .. ben nasıl hissedemedim ki diyorum bu kadar kotuyken

Çok büyük sıkıntısı. Yani burda çok pişkin koca konusu okudum ama sizin eşinizin tavırları konuşmaları beni üzdü farklı yani. Bence eşinizin arkasında durun herkes kadın kadın kadın demiş ama bambaşka şeyler de olabilir. Sakinleşin ve gözlemleyin.

Kv aradım şimdi oraya gitmiş konuşuyoruz kızım sen yat gelicek eve ama geç gelir yarın işin var dedi onlara da söylüyor sanırım bitti herşey

Kv aradım şimdi oraya gitmiş konuşuyoruz kızım sen yat gelicek eve ama geç gelir yarın işin var dedi onlara da söylüyor sanırım bitti herşey
Keske aciklama yapmadan gitmesine izin vermeseydiniz baskasi mi var soyleseydi sizi uzup cekip gitti

Şu an eşimin beni aldattığı dönemi hatırlamaya çalışıyorum da eşim sürekli bana iltifat ediyordu. Etrafımda gördüğüm en güzel kadın sensin, kimse senin tırnağın olamaz gibi gibi... Bunlar niye böyleler ya anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…