- 4 Şubat 2015
- 11.087
- 31.426
- 598
İnşallah öyle bir şey yoktur .. varsa da napayim yavrumu alıp giderimsana vefa duyuyor aklında bir i var
Belki de böyle düşünüyor haklısınız çünkü eşim gerçekten düzgün bi adamdı bilmiyorum başkasına gönlü kaymış olabilir ve bu yüzden bizi harcıyor olabilir tek aklıma gelen seçenek buAllah Allah,fake olmasını istediğim nadir konulardan biri,
Öyle bir olayda kendimi düşündüm ve gözlerim doldu,allah korusun.
Hiç mi sinyal vermedi?
Hiç mi şikayet etmedi?
Başkası hayatında olsa şikayet eder,dar ederdi dünyayı size.
Aklında varsa başkası ve aldatmak istemiyorsa ayrılalım demiş olabilir.
Düşünmekten korkuyorum ama herkes aynı şeyi yazmış ..Başka biri.. ben sizi bıraktıktan sonra hayatım hep kötü olcak zaten dedi depresyonda mı desem ama bilemiyorum yattım bebeğimin yanına kapıyı dinliyorum inşallah gelir
inşaallah ama arkadaşIm da kalcam vs durup dururken cinsel bir sorun varsa aranızda ondan da olabilir tabi aklı karışIk olup seçimini yapabilir biri var saİnşallah öyle bir şey yoktur .. varsa da napayim yavrumu alıp giderim
Yazarım elimde telwfoİnşallah tek sebep mesleğinden kaynaklı depresyondur.
Olabilir de elbette.
Gelişmeleri yazın muhakkak..
Hayır aramızda cinsel anlamda da bu sorun yoktu hatta ben çok sevdiğimi söylerim bugün bile gelirken araba da dedim ya seni çok seviyorum iyi ki varsın diye şimdi düşündükçe daha çok üzülüyoruminşaallah ama arkadaşIm da kalcam vs durup dururken cinsel bir sorun varsa aranızda ondan da olabilir tabi aklı karışIk olup seçimini yapabilir biri var sa
Bı tek ona üzülüyorum dedi.. umarım gelirÇocuğu yaparken aklı nerdeymiş?
Umarım bir an önce aklı başına gelir, çok üzmez sizi.
Dediginiz gibi olabilir aklıma gelen tek şey bu ..Eğer aklında biri varsa ama henüz aldatmamışsa eyleme dökmeden sizden ayrılırsa doğrusunu yapmış olacaktır. Amaa çoktan hayatına başka birini alıp şimdi vicdan yapıyorsa sevmiyorum yalanının arkasına sığınıyorsa allah onu bildiği gibi yapsın. Üzüldüm inanın gelişmeleri yazın lütfen depresyondur umarım sadece
Aklımdaki tek düşünce bu .. eğer dönerse de devam edersek ben depresyon daydim derse ben nasıl inanicam ona bana sarıldığında ya sahteyse yine dersemGitmeyi aklina koyduysa gider ama donerse nasil guveneceksin bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?