- 19 Haziran 2013
- 4.799
- 8.769
- 358
Z
Zorla da olmaz ki bu iş. Aldatma da olsa sevmemek de olsa sebep, artık konu bu kadar ortaya sacildiktan sonra eve dönse ne olur. Kadın yıllarca unutmayacak bunu. Çocuk için önemli anne babanin bir arada olması ama mutsuz bir evlilikte olacağına hiç olmasın daha iyi.Eski eşimde bana benzer bır konusma yapmıstı ama ben 1 saat sonra aslında baska bırı oldugunu dırek yakalayarak ogrenmıstım .
Sımdılerde ıs arkadasımın oglu aynı sekılde eften puften seylerı bahane ederek ayrılmaya calıstı , aıleye yeterlı sebeblerde sunamadı ıstemıyorum sevmıyorum , kızda epey olumlu olması ıcın ugrastı. ama ıs arkadasım asla musade etmedıler neredeyse hayatında bırı olduguna emınız zorlayarak tekrar devam kararı aldırdılar arkasında durmadılar, mutsuzsan ayrıl demedıler cunku anlatılan olan bıten seylerden bende hayatıdna bırı oldugunu dusunuyorum ve kız amerıkalı, kız dondugu anda torunuda bır daha hıc gormeyecekler ıs arkadasım bır kadın ıcın torunuma bunu yaptırmam ayrılacaksada dıger ılıskısı bıtecek ortada kalacak oglum gerekrıse ama torunumu ve gelınımı harcatmam dedı ve asla arkasında durmadılar.
sızınkıler neden boyle yapmıyor, bunu dusunemıyor olamazlar herhalde