Eşimle konuşmamız

canım benim ya çok üzdü beni bu konu.
Nasıl anlık herşey. İnsanın hayatı biranda değişebiliyor.
Hakkında hayırlısı olsun. Güçlü ol. Alışacaksın.

Bu adamlarında iyice dna'sı bozuldu.
Bir sorumluluktan kaçmalar,herşeyi kadının üstüne yıkma çabaları.
Kadın hem çalışsın hem çocuk hem ev yükü.
Herkesin canı sıkılıyo zaman zaman.
Allahım hastalık vermesinde hayatımı yaşayamadım elzem sebep değil bahanedir bana göre.
Anlaşmalı boşanma arkadaşım.Oğlunu düşün.
Neden anlaşmalı boşanınca oğluma zararı dokunacak bişey olur mu hiç bir bilgim yok

Ya siz böyle rezil diyorsunuz ya içim aciyor biliyo musunuz. Dün bu saatlerde dışarda geziyorduk ya elinden tutup gözlerine bakıp .. ya bi sorunu varsa da ben bencillik yapıp goremediysem diye aptal gibi düşünüyorum ne kadar basitim
Ne kadar iyi niyetlisin eşin için hala iyi düşünüyorsun ve kendini suçluyorsun bunu yapma yaptığı hatanın bedelini ödesin hayatta herşeyin bedeli vardır öyle kolay değil artık bitti deyip sıyrılmak kesinlikle anlaşmalı boşanma

Ya siz böyle rezil diyorsunuz ya içim aciyor biliyo musunuz. Dün bu saatlerde dışarda geziyorduk ya elinden tutup gözlerine bakıp .. ya bi sorunu varsa da ben bencillik yapıp goremediysem diye aptal gibi düşünüyorum ne kadar basitim
canım seni üzdüysem özür dilerim ama ona adam veya eşin demek istemedim. sen neden basit olasın. o insan gibi oturup sana açıklama yapmamış üstüne bir de rol kesmiş, asıl bu basitlik. ayrılırken insan onca yılın hatrına karısının canını acıtmamaya çalışır en azından. zaten yeterince zor bir durum. empati sıfırın altında adamda.

Evet maalesef işte kendini düşünüyor ben artık mutsuz olmak istemiyorum dedi
yuh.
3 yıldır mutsuzmuş, öyle mi?
seni hiç mi sevmemiş, evladının hiç mi önemi yok?
bunlar ne nankörce cümleler.

bunu iyi bir süründürmek, geçmişi mumla aratmak lazım.

Ben hikayeniz de yorumlariniz da bi his bi duygu alamadım ;cok donuk ve soğuk .Üzüntülü gibi yazılmaya çalışılmış ama asla soka girmiş bi kadın yok ortada.[/
Amcamin kizi taa 90 larda cocuk sayilacak yasta evlenmisti. Cok iyi, cok mutlu bir evliligi vardi, esine deli gibi asikti, surekli her yerde dile getirirdi. Esi de onu severdi gerci, yani en azindan bize karsi oyle gorunuyordu. Sadece cocuklari yoktu ve bu konuda bircok tedavi olmustu, olmaya devam ediyordu.
Bizim eniste evliliklerinin 8. yilinda minibus aldi, bu minibusle sehirlerarasi calismaya basladi. Sehirlarasi derken 1 saat uzakliktaki bir sehire is icin gelip gidiyordu. Amca kizim da o baska sehirdeyken babasinin evine gidip orada kaliyordu.
Bir gun yine eniste ise gitmis, amca kizimla gayet opus koklas ayrilmislar, hatta bir de altin kupe hediye vermis d.gunu muydu, sevgililer gunu muydu hic hatirlamiyorum. Tabi o zamanlar cep tel yok. Bizim eniste aramis amca kizimin baba evini, teli amca kizim acmis. Kocasinin sesini duyunca "aaa xxx geldin mi dondun mu, geliyorum eve" demis her zamanki konusma tarziyla. Eniste demis ki telde pat diye: gelme artik, orada kal, istemiyorum seni. Bizimki sasirmis tabi ne diyorsun xxx vs demis, aglamis falan telefonda, bak intihar ederim demis o anki hissiyatla. Eniste de demis ki intihar ediyorsan da orada et, basima kalma!!! Derken o son konusmalari oldu. Ne kavgalari var, ne dovusleri, ne siddet, ne de baska bir sebep. Amca kizim tabi bu laflarin uzerine gidememis eve. Hem kirginlik, hem kizginlik, hem sok derken ve buyuk sokkk bizim enisteden bosanma dilekcesi geldi pat diye amca kizimin baba evine. Boyle sebepsizce bir yuva yikildi be. Bosandilar gittiler.

Sebep eniste bozuntusunun baska sehre git gel yaparken orada baskasini bulmasiymis. Tabi bizim kulagimiza gelen bu kadar. Ee tabi adam bir de cocuk sahibi olmak istiyor ya sorunu amca kizimdan bilerek, hazir birini de bulmusken yuvayi bozdu.

Bosandiktan 4 yil sonra amca kizim baska biriyle evlendi, hemen ust uste iki cocugu oldu, zaten hasret idi cocuklara. Ama gel gor ki yeni evlendigi kisi tam bir ayyas, siddet duskunu bir manyak. Garibim ablam ne dayaklarini yiyormus, herkes soyluyor. Icip icip geliyor ve amca kizimi cirilciplak soyarak dovuyormus geceleri. Sahip cikani da yok, taaa nerelerde babami arayip sikayet ediyormus, yazik iste umut dunyasi. Babam da polise sikayet demis, en son uzaklastirma cezasi almisti kocasi.

Bazi insanlarin kaderi gulmuyorsa gulmuyor, imtihan dunyasi mi artik, nasip midir boylesi.. Ne desek bos...
off offf bu hikayede yaktı içimi :(

Neden anlaşmalı boşanınca oğluma zararı dokunacak bişey olur mu hiç bir bilgim yok

anlaşmalı boşanınca çok mal talep edemezsin diye biliyorum , birde neyi varsa al elinde sonuçta o çocugun butun sorumluluğu senın üzerinde olacak , yıllar sonra karşısına çıkacak ben senın babanım beni affet diyecek ,

Ailesine de somut bişey söylediği yok sadece tartışıyoruz ben artık yoruldum demiş ama biz belki son 3 ayda 2 kez tartismisizdir ve çok basit şeylerden hatırlamıyorum bile. Evet arkadaşları genelde bekar o yüzden bize kiyiyor

O durumu biliyorum.bekar arkadaslarin hayatlarina ozenip kendi hayatini sıkıci buluyor.onlar gibj takilmak istiyor.
Oysaki o hayati seninlede yasayabilir.evli olmaniz sevgili gibi eglenmenize engel degil.kaldi ki o bekat arkadaslari evlenince deli gibi pisman olacak ama is isten gececek.
Gonlunu ferah tut su akip yolunu buluyor

neden anlaşmalı boşanmak istiyor bir düşün.
anlaşmalı olursa, her şey bir anda olup bitecek.
o yaşayamadığı hayat neyse, ona hemen kavuşacak.
sen her gün ağlarken, kendini suçlarken o bekar arkadaşlarıyla aleme akacak.

üstelik bir de utanmadan sana aba altından sopa göstermiş, boşanma işinde çomak sokma diye.

artık kimler girdiyse aklına.

iyi bir ders vermen lazım, boşanmadan önce.

o yüzden hiç acele etme, evinde otur, onu eve alma, evladını o istediği zaman değil, sen istediğin zaman görsün.
asla ağladığını bilmesin, güçlü durduğunu gördükçe o yıkılacaktır.

neden anlaşmalı boşanmak istiyor bir düşün.
anlaşmalı olursa, her şey bir anda olup bitecek.
o yaşayamadığı hayat neyse, ona hemen kavuşacak.
sen her gün ağlarken, kendini suçlarken o bekar arkadaşlarıyla aleme akacak.

üstelik bir de utanmadan sana aba altından sopa göstermiş, boşanma işinde çomak sokma diye.

artık kimler girdiyse aklına.

iyi bir ders vermen lazım, boşanmadan önce.

o yüzden hiç acele etme, evinde otur, onu eve alma, evladını o istediği zaman değil, sen istediğin zaman görsün.
asla ağladığını bilmesin, güçlü durduğunu gördükçe o yıkılacaktır.
Anlaşmalı yada değil, ne alakası var, o zaten evler ayrıldığı andan itibaren, bekar , rahat, istediği hayata kavuşacak. Anlaşmalı boşanmazsan, en az 1 yıl sürecek dava, sen yıpranacaksın daha çok, onun umrunda olmayacak zaten. Anlaşmalı olunca, daha az mal talep edebilirsin diye bir şey yok, aranızdaki anlaşmayla alakalı. Ne mallarınız var bilmiyorum, nasıl paylaşacaksınız bilmiyorum tabi. Bir arkadaşımın da başına geldi bunun aynısı, adamın hayatında ciddi bir birlikteliği yoktu ama evliliğin sorumluluğu fazla geldi, bekar, rahat hayatını özledi, 1 hafta içinde boşandılar, şoka girdi arkadaşım ama şuan toparladı, sen de eminim birkaç ay sonra çok çok daha iyi olacaksın..

Anlaşmalı yada değil, ne alakası var, o zaten evler ayrıldığı andan itibaren, bekar , rahat, istediği hayata kavuşacak. Anlaşmalı boşanmazsan, en az 1 yıl sürecek dava, sen yıpranacaksın daha çok, onun umrunda olmayacak zaten. Anlaşmalı olunca, daha az mal talep edebilirsin diye bir şey yok, aranızdaki anlaşmayla alakalı. Ne mallarınız var bilmiyorum, nasıl paylaşacaksınız bilmiyorum tabi. Bir arkadaşımın da başına geldi bunun aynısı, adamın hayatında ciddi bir birlikteliği yoktu ama evliliğin sorumluluğu fazla geldi, bekar, rahat hayatını özledi, 1 hafta içinde boşandılar, şoka girdi arkadaşım ama şuan toparladı, sen de eminim birkaç ay sonra çok çok daha iyi olacaksın..
bana mı diyorsun konu sahibine mi?

Herkes anlaşma li boşanma demiş ama benim oğluma babanesi bakıyor ve eşim orda kalcak mecbur karşılaşırız, tayinimin çıkması için bi an önce anlaşmalı olması gerek bı arabamız var zaten onu da paylaşırız dedi . 3 ay önce oğluma hesap actirmistik ikimizin maaşından kesiliyordu anlamıyorum bi anda hayatım değişiyor

Genelleme yapmak istemiyorum ama sanırım eşinizde polis ben nedense polis erkeklere çok güvenemiyorum.

Gözleri hep dışarda.

Bütün Kadınlar onlara hayran falan sanıyorlar.

Burda çok gördük üniforma meraklısı Kadınlar belki aklını çelmiş olabilirler.

Kocanız çocuk değil o ayrı sahi kaç yaşında eşiniz ?

Genelleme yapmak istemiyorum ama sanırım eşinizde polis ben nedense polis erkeklere çok güvenemiyorum.

Gözleri hep dışarda.

Bütün Kadınlar onlara hayran falan sanıyorlar.

Burda çok gördük üniforma meraklısı Kadınlar belki aklını çelmiş olabilirler.

Kocanız çocuk değil o ayrı sahi kaç yaşında eşiniz ?
26 yaşında ..

konunuzu takip ediyorum ve yaşadıklarınıza çok üzüldüm. anlattıklarınız içime dokundu. Rabbim yardımcınız olsun, eşinizi de doğru yoldan ayırmasın.
gidişat ne olursa olsun umarım evladınızla sizin hayrınıza olur.

Back
X