- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu kapatilmamiş miydiKonu sahininin istegi uzerine kapatildi
Konu sahibi actirmistirKonu kapatilmamiş miydi
Öyleyse çok sevindim .aklımdan çıkmıyordu . Bu arada kapattirdigimiz konuları actirabiliyor muyuz ?Konu sahibi actirmistir
Biraz daha iyi olmana cok sevindim. Ailenin yanina gidip kafa dinlemek sana iyi gelecektir. Oglunla birlikte hayat size hep guler insallah.Kızlar hayırlı aksamlar herkese. Eşim 3 buçuk gibi geldi oturduk konuştuk .. dinledim sakince. Sana saygım var oğlumun annesisin hakkını ödeyemem dedi. Ama sevgim bitti hiç bişey hissetmiyorum dedi..
Tamam dedim. Zorlayacak bişey yok dedim . Yüzüğünü cikarmis. Onu görünce içim çok kötü oldu ama sanki bı güç verdi Rabbim içime hiç aglamadim karşısinda ki 2 gündür ağlayan ben...
Oğluma nafaka vericem dedi. Herşeyi ikiye bölelim falan. Ben ilerde yuva kurarsân ya sorun olursa bu nafaka dediğimde ben asla yuva kurmucam artık o benim herseyim evladım beni ilgilendirir dedi..
Evde kal Herşey netlesene kadar dedi. Hayır İzmir e gidicem dedim. Ailemin yanına. Hatta yarın gidicem inşallah önce bağlı olduğum kişiyle görüşmem gerek . Daha sonra da müdürümle durumu açıklamak zorundayım . Mazeret izni alicam muhtemelen..
Bi saat falan oturup konuştuk. Çıkacaktı. Duşa girsem gitmeden dedim tamam dedi.. girdim çıktım hemen tamamdır dedim.. kapıya yöneldi oğlum arkasından illa o da çıkacak saçım basım ıslak mecbur çok aglayinca hadi bidaha parka .. o babasının arabasına bindi oğlum da el salladı gitti dönerken bize baktı falan..
Akşam tekrar aradı yemeğinizi yediniz mı diye. Konuşurken ben bişey yiyemiyorum dediğimde yapma böyle lütfen benim için değerlisin iyi olmak zorundasın ye demişti. Onun için aramış.
Yarın iş var oğlumu birakicam oraya. Kv mi aramıştım öğlen acmamisti geri de dönmemiş ti. Az önce mecbur aradım eşimi. Açtı annem açmadı yarın ise gidicem oraya birakicam oğlumu bı sorun yok dimi dedim. Hayır görmemistir dedi. Arkadan kv min telefonu istedi. Aldı ağlıyor kadın özür dilerim yavrum görmedim telefon nerde bilmiyorum bile dedi ağlama anne deyip bende ağladım dayanamadım. Getir yavrumu kızım dedi. Sessizlik oldu eşim aldı. Alo dedi. Allah a emanet olun dedim kapattim. Şimdi de tosunumu uyutuyorum
Konunun kapanma nedeni dini icerik siyaset vs degilse konu sahibinin istegiyle kapatilmissa tekrar isteyince actirabiliyor diye biliyorum.Öyleyse çok sevindim .aklımdan çıkmıyordu . Bu arada kapattirdigimiz konuları actirabiliyor muyuz ?
Ne olacak senin bu halin yaKızlar hayırlı aksamlar herkese. Eşim 3 buçuk gibi geldi oturduk konuştuk .. dinledim sakince. Sana saygım var oğlumun annesisin hakkını ödeyemem dedi. Ama sevgim bitti hiç bişey hissetmiyorum dedi..
Tamam dedim. Zorlayacak bişey yok dedim . Yüzüğünü cikarmis. Onu görünce içim çok kötü oldu ama sanki bı güç verdi Rabbim içime hiç aglamadim karşısinda ki 2 gündür ağlayan ben...
Oğluma nafaka vericem dedi. Herşeyi ikiye bölelim falan. Ben ilerde yuva kurarsân ya sorun olursa bu nafaka dediğimde ben asla yuva kurmucam artık o benim herseyim evladım beni ilgilendirir dedi..
Evde kal Herşey netlesene kadar dedi. Hayır İzmir e gidicem dedim. Ailemin yanına. Hatta yarın gidicem inşallah önce bağlı olduğum kişiyle görüşmem gerek . Daha sonra da müdürümle durumu açıklamak zorundayım . Mazeret izni alicam muhtemelen..
Bi saat falan oturup konuştuk. Çıkacaktı. Duşa girsem gitmeden dedim tamam dedi.. girdim çıktım hemen tamamdır dedim.. kapıya yöneldi oğlum arkasından illa o da çıkacak saçım basım ıslak mecbur çok aglayinca hadi bidaha parka .. o babasının arabasına bindi oğlum da el salladı gitti dönerken bize baktı falan..
Akşam tekrar aradı yemeğinizi yediniz mı diye. Konuşurken ben bişey yiyemiyorum dediğimde yapma böyle lütfen benim için değerlisin iyi olmak zorundasın ye demişti. Onun için aramış.
Yarın iş var oğlumu birakicam oraya. Kv mi aramıştım öğlen acmamisti geri de dönmemiş ti. Az önce mecbur aradım eşimi. Açtı annem açmadı yarın ise gidicem oraya birakicam oğlumu bı sorun yok dimi dedim. Hayır görmemistir dedi. Arkadan kv min telefonu istedi. Aldı ağlıyor kadın özür dilerim yavrum görmedim telefon nerde bilmiyorum bile dedi ağlama anne deyip bende ağladım dayanamadım. Getir yavrumu kızım dedi. Sessizlik oldu eşim aldı. Alo dedi. Allah a emanet olun dedim kapattim. Şimdi de tosunumu uyutuyorum
Teşekkür ederim.Konunun kapanma nedeni dini icerik siyaset vs degilse konu sahibinin istegiyle kapatilmissa tekrar isteyince actirabiliyor diye biliyorum.
EvetÖyleyse çok sevindim .aklımdan çıkmıyordu . Bu arada kapattirdigimiz konuları actirabiliyor muyuz ?
Teşekkür ederim. .Evet
Konu kapatma-ve tekrar mesajlara açma islemleri icin bana mesaj atabilirsiniz..
sinir oldum eşine.Kızlar hayırlı aksamlar herkese. Eşim 3 buçuk gibi geldi oturduk konuştuk .. dinledim sakince. Sana saygım var oğlumun annesisin hakkını ödeyemem dedi. Ama sevgim bitti hiç bişey hissetmiyorum dedi..