- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
Bence adamin hayatinda baska biri varhayır.kişisel eşyaalrını aldı bir akşam çıktı kesin bitti demiş.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence adamin hayatinda baska biri varhayır.kişisel eşyaalrını aldı bir akşam çıktı kesin bitti demiş.
Oyle biri olsaydi kisisel esyalarinin arabanin derdine dusmezdi. Buna rahat batmis resmen. Bekarliga ozeniyor ama cok pisman olacak.İlk okuduğum andan itibaren derinden etkilendim. İster istemez kendimi yerine koydum. Bir hikaye okumuştum ; birbirine aşık evli bir çift vardı ve adam birgün kadını terk ediyor. Kadın sebepsiz terk edilişiyle kalakakıyor sadece bi not bırakmış adam. Seni sevmiyorum beni arama asla geri dönmeyeceğim diye. Hikaye uzundu ama sıkmamak adına kısa yazdım. Meğer adamın çok az ömrü kalmış. Ve eşi üzülmesin diye bu yolu seçmiş. Nedense aklıma bu hikaye geliyor sizi takip ederken. Çok ama çok üzülüyorum ve hep aklımdasınız. Rabbim yardımcınız olsun. İnşallah kötü bir kabustur ve uyanırsınız..
Dualarım sizinle. .
bana hiç öyle gelmiyor. filmlerde olur.
saçmalık gelir öyle şeyler.
karaktersiz sadece bu
Mal paylasiminida dusunmezdiOyle biri olsaydi kisisel esyalarinin arabanin derdine dusmezdi. Buna rahat batmis resmen. Bekarliga ozeniyor ama cok pisman olacak.
konu sahibi, eşinden ayrılmak istemiyor.
eşi onu istemiyor.
bizim tavsiye ve önerilerimizi uygular veya uygulamaz, kendisi bilir.
sonuçta kendi hayatı.
ancak gerçekleri bir an önce kabullenmesi kendisi için daha iyi olurdu.
umut etmek daha kötü.
her gün bir bilinmezliğe uyanmak.
bilemiyorum ama boşanmak kadar zordur herhalde.
Ben kendisi ile görüştüm telefonda darmadağın olmuş bir kadın vardı....
daha önceki mesajımda yazdığım gibi bazıları senin gibidir. kabullenemez, bekler, umut eder, boşanma evrakını da görse inanamaz. hatta boşansa umut eden tipler de var.B Began hayatta her şeye böyle mantık çerçevesinde bakabiliyor musun?
Bakabiliyorsan ne mutlu sana.
Ben bakamam.
Eşim akşam gelse, olmuyor boşanalım dese 2 günde kabullenemem.
Nasıl yani, akşam öpüşüp koklaşmışız, sabah öpüşüp koklaşmışız, babasının gözünün içine bakan bebemiz var, bir anda nasıl ayrılmak.
Aynen böyle kabullenemez, aynen böyle yalvarır, aynen böyle umutla beklerim.
Kolay mı ya, sorunsuz bir evliliğin bitişi 1-2 günde nasıl kabullenilir?
Adam ilgisizdir, iyi davranmıyordur, gelir bir gün boşanalım der, onu kabullenirsin.
Ama böyle sinsice bir bitiş kabus hissi yaşatır, kabus bitsin diye beklersin.
Bol bol dua ediyorum size çok üzüldüm insan yerine koyup düşünüyor sizi olabilir hayatta her şey bizim için rabbim evladınıza bağışlasın sizi başından eksik etmesin inşallah eşinizin durumu da en kısa zamanda aydınlığa kavuşur bakmayın fake diyenlere falan bana da dediler öyle desinler derdi olan anlar olmayan da bişeyler bulmaya çalışır sizi anlayanlar anladı rabbim gönlünüzü ruhunuzu hayatınızı feraha çıkarsın inşalah bir an önce dualarımdasınız miniğinizi de öpüyorumHaklısınız ama ben hayatımın şokunu yaşıyorum arkadaşım evime gelmek istiyor hayır dedim 2 gündür oğlumla yalnız kalmak istiyorum. Evet babama düzelir diye söylemiyorum. Eşim gelirse de kabulum. belki bi sıkıntısı var o beni bıraktı ama ben onu yzuustu bırakamam. Evladım var. Ben kendimi kanıtlamak zorunda kaldım bi kaç arkadaşa yazdım polisim Ankara da görev yapıyorum. Ankara 12 12 çalışma sistemi var evet belki iki senedir . Ama ben vip çalışıyorum. Kapansin bı şey olursa başka konu acar yazarım ya da bilmiyorum ama bana eşim tarafından yapılan haksızlık hiç tanımayan insanlar tarafından da yapılıyor üzüldüm ve açıkçası uğraşmak istemiyorum
Bak ailelerimiz yüzündendi diyorsun, sorundan bahsediyorsun.daha önceki mesajımda yazdığım gibi bazıları senin gibidir. kabullenemez, bekler, umut eder, boşanma evrakını da görse inanamaz. hatta boşansa umut eden tipler de var.
ama ben öyle değilim.
eşimle iki kez boşanma aşamasına geldik ve ikisi de ailelerimiz yüzündendi.
her ikisinde de valizi hazırlayan bendim. eşim sözler vererek beni durdurdu ve sözlerini tuttu.
yani ben sizin gibi maalesef sabırlı, umutlu değilim. eşim bitti demişse benim için de bitmiştir.
yalvarmam, beklemem. ağlarım zırlarım, belki içten içe umutlanır, belki ileride pişman olurum ama bu kadar sakin kalamam. yapımda yok.
Sizle aynı tepkileri verirdim başıma böyle birşey gelse, annemle kızkardeşim var, ikisine de anlatmaz, ikisini de yanımda istemezdim, meseleyi kafamda çözüp sonra sessizce ayrılır öyle anlatırdım herşeyi.Ben böyle birşey olsa bir Allah'ın kulunu yanımda istemem. Babam Yok bir annem var ona bile anlatmam. Cazgırlık kimi kime bağlamışki diye düşünüyorum. Olacağı varsa zaten olur ben derdimi susmakla sigarayla atanlardanım belki.
Ha bide kadıncağızın Teki küfürle aldatıldığını anlattı onuda şikayet edip banlattı bazı arkadaşlar. Ayarınız nedir arkadaş ya
daha önceki mesajımda yazdığım gibi bazıları senin gibidir. kabullenemez, bekler, umut eder, boşanma evrakını da görse inanamaz. hatta boşansa umut eden tipler de var.
ama ben öyle değilim.
eşimle iki kez boşanma aşamasına geldik ve ikisi de ailelerimiz yüzündendi.
her ikisinde de valizi hazırlayan bendim. eşim sözler vererek beni durdurdu ve sözlerini tuttu.
yani ben sizin gibi maalesef sabırlı, umutlu değilim. eşim bitti demişse benim için de bitmiştir.
yalvarmam, beklemem. ağlarım zırlarım, belki içten içe umutlanır, belki ileride pişman olurum ama bu kadar sakin kalamam. yapımda yok.