Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kişiliğimi anlatmak için örnek verdim, valiz toplama kısmında.Bak ailelerimiz yüzündendi diyorsun, sorundan bahsediyorsun.
Sabah güldük oynaştık, akşam ortada bir şey yokken boşanmaya karar verdik demiyorsun.
İkisi aynı şey değil.
Sorunu bilsem rest çekerim, keyfin bilir derim, cehennemin dibine git de derim, Ama ortada sorun göremiyorsam neyi nasıl kabulleneyim, sadece anlamaya çalışırım.
Ben kendisi ile görüştüm telefonda darmadağın olmuş bir kadın vardı....
Aynen ablacım. Bizim hissettiğimiz duyguyu hissi başkası hissedemezki aramızda hallolmalı diye düşünürüm.Sizle aynı tepkileri verirdim başıma böyle birşey gelse, annemle kızkardeşim var, ikisine de anlatmaz, ikisini de yanımda istemezdim, meseleyi kafamda çözüp sonra sessizce ayrılır öyle anlatırdım herşeyi.
Ben böyle birşey olsa bir Allah'ın kulunu yanımda istemem. Babam Yok bir annem var ona bile anlatmam. Cazgırlık kimi kime bağlamışki diye düşünüyorum. Olacağı varsa zaten olur ben derdimi susmakla sigarayla atanlardanım belki.
Ha bide kadıncağızın Teki küfürle aldatıldığını anlattı onuda şikayet edip banlattı bazı arkadaşlar. Ayarınız nedir arkadaş ya
Aynen böyle...Sizle aynı tepkileri verirdim başıma böyle birşey gelse, annemle kızkardeşim var, ikisine de anlatmaz, ikisini de yanımda istemezdim, meseleyi kafamda çözüp sonra sessizce ayrılır öyle anlatırdım herşeyi.
aynen canımm yeniden sevsin diye kadın gözünün içinemi bakacak....Aynen böyle...
Adam bitti dedikten sonra ortalığı ayağa kaldır neye yarar.
Hadi işe yaradı evine döndü diyelim. Dönse neye yarar.
Aynen ablacım. Bizim hissettiğimiz duyguyu hissi başkası hissedemezki aramızda hallolmalı diye düşünürüm.
Mesela konu sahibinin eşine karaktersiz vs diyenlere konu sahibi demeyin öyle üzülüyorum dedi. Babaya dese Allah bilir neler diyecek kat kat üzüntüsü artacak.
Allah yardımcısı olsun ben şimdiye kadarki en samimi cümleleri okuyorum konu sahibinde. O yıkım o şaşkınlık şoke hali.. sanki gözümün önünde yaşıyor herşeyi görüyorum gibi...
Aynen. Birde kafa karışıklığı bitti diyelim ve herşey yoluna girdi, o baba bir daha asla iyi gözle bakamaz zamanında olanlardan dolayı. Takdir ediyorum konu sahibini yaşına rağmen gayet olgun Maaşallah..Birde ne olursa olsun siz o şoku yaşarken aileniz ne olursa olsun sizi düşünerek yardım ettiğini zannederek sürekli olay üzerine konuşunca sağlıklı düşünemez hale geliyorsunuz, kafanız iyice karışıyor, ailenizin eşinize kinlenmesi de ayrı mevzu, hani ortada çok somut öfkelendirecek birşeyler olsa neyse ama sebebi bilinmeyen, insanın kendisinin bile anlam veremediği böylesi bir durumda çevrenin öfkesi en son istenecek şey zira ne yapmanız gerektiğine dair çözüm sağlamadığından kafa karıştırmaktan başka birşeye yaramıyor.
Bu arada hanımlar gaza geliyorsunuz ama kimseye hakaret etmeyin lütfen.
Bitti dedi. Boşuna ağlama konuşma bitti geri dönüşü yok ...
Pijama aldı deodarant parfüm dış fırçasını şarj aletini bı poşete koyup gitti... Gözünden çıkarmış konuşmaya çalıştım sus dedi konusturtmadi halbuki ben ne düşünmüştüm aptal pencerede karsiladigim kocamı yabancı bir adam gibi yine kucağımda oğlumla pencereden uğurladık.. bide kaldırdı kafasini bize baktı.. arabayı bıraktım babam alcak dedi. En kısa sürede hayatımı düzene sokucam dedi giderken annem kız kardeşime de söylemiş onunla konuştuk az önce aradı .. kahrolmus sesinden belli herkesi üzdüm
Kadın böyle yapıyor diye duygu hissedemiyoruz dendi belki de ama çok doğru davranıyor bence, şu süreçte kendini dinlemeye çok ihtiyacı olur insanın, doğru diyorsun adam 2 gün sonra pişman olsa aile öğrendiği ve diş bilediğiyle kalacak, kadın unutur ama aile asla, adamın şiddeti olsa, evden atarak darp ederek hertürlü çirkinliği yaparak ayrılsa aile devreye girsin ama böyle bir durumda gerek yok.Aynen. Birde kafa karışıklığı bitti diyelim ve herşey yoluna girdi, o baba bir daha asla iyi gözle bakamaz zamanında olanlardan dolayı. Takdir ediyorum konu sahibini yaşına rağmen gayet olgun Maaşallah..
Bu arada kamu spotunuda araya sıkıştırdın abla :)
merhaba.. bende ankaradayım destek olabilirsem sevinirim. ben de farklı nedenlerle ayrılık sürecini yaşamış bir insanım bütün yazdıklarını okudum ve ne hissettiğini çok çok iyi anlıyorum benim kızım da 5 aylıktı eşim evi terkettiğinde. bende herkes gibi güçlü ol dik dur yalvarma dicem ama bunu gurur için değil eşinin hatasını çabuk anlaması için yapmanı tavsiye edicem. belliki sende eşini benim gibi çok şımartmışsın ve kendini bişey sanıp bir hamle yapmaya çalışıyor aklınca. üzülüyorsun biliyorum ama bunu ona hissettirme ve onun karşısında kabullenmiş bir şekilde dik dur. kendine daha bir çok bak sürecin uzun olacağını da düşün. zaten dava açtı etti sana kağıt geldi diyene kadar hayli zaman geçicek. bu süreçte kendine meşgale bul. annesine babasına gidipte ağlama arkadaşlarınla paylaş. oğlunu görmek istediğinde götür gözyaşlarını içine akıt ama ona tebessümle nasılsın diye sor. üzgün durma kesinlikle. eşyalarını parça parça almasın. neyi var neyi yoksa topla doldur poşetlere götürsün. zırt pırt rahatsız etmesin. benimde alışmam lazım kusura bakma ani olduğu için bu şekilde de. dediğim gibi bunu gurur için yapma sevgide gurur yoktur yemişim gururunu. ama koca kafalı eşinin anlaması lazım. benim eşim 5 ay ayrı kaldı dava da açtı. bende gittim avukat buldum ama kesinlikle anlaşmalı boşanmıyacaktım. hatta sonradan iyikide öyle yapmışım dedim çünkü davayı çektikten sonra kağıt geldi eve saçma sapan şeyler yazmış avukatı. çekişmeliye döner diye benim kendimi balkondan atmaya çalıştığımı yazmışlar gerisini düşün artık aklı verende avukat. yapacağın hamleleri bilmesin kağıt sana gelince okursun çekişmeli veya anlaşmalı o zaman karar verirsin. çünkü olay sadece para da diil bazen insanlar birbirinin canını yakmak için çocukları bile kullanıyor. kimseyi tanıyamıyorsun bu süreçte. aciz olma sen güçlü oldukça o ben ne yapıyorum dicek. ben 4 ayda alışmıştım hatta yeni kuracağım hayatın hayallerini bile kurmaya başlamıştım. eşim baktıki bende gayet iyiyim ki benim eşim acayip baskın bir karakterdir ve tükürdüğünü yalamaz ona rağmen tıpış tıpış burnunu sürtüp geldi. zaten o süreçte ne yaşamak istiyosa yaşayıp bakıp görcekki hiçbiryer evim gibi diil hiç kimse karım gibi değil. ben 34 yaşındayım benden sana abla tavsiyesi olsun. bu aşamadada dertleşmek istersen telefonumu verebilirim görüşedebiliriz. ama şunu hiçbir zaman unutma hiçbirşey senden ve çocuğundan değerli değil![]()
İstedigini yaşayıp dönüncü kabul mü etsin yani, belli ki iyi bişey anlatmak istedin ama hoş değil, adam 3 4 ay ayrılıyoruz ayağına onla bunla yatsın kalksın bekar gibi yaşasın bende hoşgeldin diyim
O adamı ben bosarim isterse kapimda yatıp kalksınİstedigini yaşayıp dönüncü kabul mü etsin yani, belli ki iyi bişey anlatmak istedin ama hoş değil, adam 3 4 ay ayrılıyoruz ayağına onla bunla yatsın kalksın bekar gibi yaşasın bende hoşgeldin diyim