Eşimle konuşmamız

Herseyimiz ortak telefonu her zaman ortada durur .. ahlaklı bir adam tanıdığım kadarıyla bilmiyorum inanın sadece bebeğime üzülüyorum .. dün gece göğsüne yattım ya saçlarını okşadı sevdi bana bakması bile sevgi doluyken nasıl bı anda böyle der ki
Allah yar ve yardımcın olsun bacım . Çok üzüldüm şu an . Gerçekten Allah sabır versin . Ama güçlü ol bebeğin için bi bekle bakalım. Ne olacak. Elbet aslı astarı meydana çıkar. Ama erkekler biraz gariptir . Kendi kendilerine bişey kafalarına takıyorlar. Belki başka bi sıkıntısı da vardır. Hemen kötü düşünme dur bakalım Allah büyük. Sen Allaha sığın.

Maddi olarak bı sorunumuz yok memuruz ikimizde . İş yerinde de bi sıkıntısı olduğunu zannetmiyorum

Benim fikrim eşiniz bunalmış bireylerden size söylemiyor ama işin içinden çıkamıyor adam çıkarken ağladı diyorsun konuşurken de bırakın ailesiyle konuşsun adam kendini dinleyip ne istediğini bulsun öyle ha diyince bosanilmiyor canim ben aldattığını düşünmüyorum vicdanlı insanlar yapmaz. Kimseye birşey yazma dua et icinden gülüm bu sınavın başarılı olursun inş.

Bugün bana bunları anlatırken bı arkadaşıyla dertlesmis telefonda ona açmış içini . Beni tanır arkadaşı saçmalama iyi değilsin sen demiş. Bu akşam giderken söylediği arkadaşı da geçen ay doğum günüydü farklı sehirdeydi iş dolasıyla biz yanında değiliz diye o arkasından rica etmiştim numarasını falan alıp pasta alıp kutlamalarını o zaman bile demiş ne ince düşünüyor eşin diye .. ne tesadüf ki bana sevgisinin bittigini gidip aynı arkadaşına anlatti

hayatinda baska biri olan adam arkadasiyla oturup da bunu konusmaz dertlesmez gibi geldi bana. baska bi problemi vardir belki esinizin.

umarim oyledir.

Allah ferahlik versin yureginize.

Bugün bana bunları anlatırken bı arkadaşıyla dertlesmis telefonda ona açmış içini . Beni tanır arkadaşı saçmalama iyi değilsin sen demiş. Bu akşam giderken söylediği arkadaşı da geçen ay doğum günüydü farklı sehirdeydi iş dolasıyla biz yanında değiliz diye o arkasından rica etmiştim numarasını falan alıp pasta alıp kutlamalarını o zaman bile demiş ne ince düşünüyor eşin diye .. ne tesadüf ki bana sevgisinin bittigini gidip aynı arkadaşına anlatti
Bazen erkekler kendince nokta kadar sorunu dev bi dağ gibi büyütüyor. Sonra da işin içinden çıkamıyor. Elini ayağını sevdiklerinden çekmeye calsiyor . Klasik biri var hayatında laflarına bakma . Hep erkekleri suçluyorz ki haklıyız da ama belki gerçekten de sorunları var . Gönlünü ferah tut.

Yani bişey sorabilir miyim onda bittiyse zaten bitecek de ben nasıl severken ayrilcam ailemin yanına giderim inşallah tayinim çıkar da işte evladım daha yeni baba demeye başlamıştı off.. çok kötüyüm rüya gibi herşey.

bu kadar kolay mi bitti demek delirmis mi bu adam?
bizde kor kutuk asik sevgi pitircigi gibi devam etmiyoruz evlilige,saygi minnet, vefa, fedakarlik ve birbirimizle guvenle yuruyoruz..
bide minnacik bebeginiz var, hic duygusala baglamayin, simartmayin adami.. bildigin aksiyon istiyor ya da bulmus birini vicdan yapiyor..
zaten 4 yillik evlilik demek 5. yil krizine yaklasma demek, sizi biraz erken sarsmis..
baskasini bulmadiysa atlairsiniz merak etmeyin.
cok monotona bagladiysaniz ondan da bunalmis olabilir, dans kursuna gitseniz beraber super olur aslinda.. biz esimle tangoya baslamistik 4. yilimizda, ilk derslerde dans ederken bile birbirimizi yiyorduk:halay: zamanla oturdu geldi gecti o gunler..
yilmayon pes etmeyiin ama seni seviyorum diye tlfda msjda yuzyuze vs aglamayin sakin

E Eylulm
Konunu okurken gözlerim doldu bir an yaşadıklarım aklıma geldi. Benimde eski eşim bir akşam hatta mutlu olduğumuzu düşündüğüm bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, aile meclisi toplandı konuşuldu edildi, sizin gibi tüm gece beklemiştim ne konuşuyorlar acaba diye, neye uğradığımı anlamamıştım.sevdiğimi, sevildiğimi zannederdim. Hiçbir sebep söylemedi ne bana ne başkasına.söyledikten 5 ay sonra ben dava açtım, ayrıldık. Burda da etrafımdaki de çok kişi hayatında birisi vardır dedi olabilir dedim. Nerdeyse 4 ay oldu hala gidip kesin kararı almadı imza atmadı, nüfus cüzdanını değiştirmedi, kendini işe vermiş deli gibi çalışıyormuş, asla evlenmeyeceğim ve mutlu olamayacağım biliyorum diyormuş. Hayatımın heryerinden engelledim mahkeme günü.unutmalıyım, yaşanmamış gibi hissetmeliyim 5 yılımı dedim. Çok şükür 1gün gözyaşı dökmedim, Allahımda içimdeki o saf ve güzel sevgiyi aldı, kolay yeni hayatıma adapte oldum. Sizin tek farkınız bebeğiniz varmış. İnşallah hayatınız şimdikinden çok daha güzel olur ama inanınki gerçekten yaşadıklarımızda hep bir hayır var, Allah içinizi ferahlatsın.ama inanın geçiyor kendinizi üzmemeye çalışın..dua edin..

Millet ne kadar kolay kesin biri var diye yazıp bırakıyor ya ben sinir oldum burda. Yani şu konudan birinin olduğunu nasıl çıkardınız. Konu sahibi arkadaşım sakın sıkıntı yapma kendine başka bişey var gibi yoksa çok ilgiliyken birden bire neden böyle hissetsinki. Bunalmış olabilir, depresyona falan girmiş olabilir. Avm de sıkıntı yoktu dediniz acaba orda eskilerden birini mı gördü de bu şekilde davrandı. Karisik bir durum. Umarım en az hasarla atlatirsiniz.

3-4 aydır sevgim bitti demiş.Aranızda bir sorun mu oldu ya da işyerine yeni atanan bir kadın falan varmıydı eşinizin.Kafası karışmış belli etkilendiği birisi olmalı ya da eski sevgilisi falan ne bileyim 3-4 aydır bir değişiklik olmuş belli.

o arkadasına gidecegini soylerek cıkmıstı evden degil mi? Anlattıgını nerden biliyorsun? Konustun mu sen bizzat o arkadasıyla?

Kayinoederim mesaja attı kararlı mı diye sordum maalesef kararlı konuşuruz yazmış kızlar çok kotuyum

Canm ya üzülme herşey olacağına varır.kimseyi arama üstlerine düşme sadece sabret bekle.mecbur gelip bi açıklama yapacak.ama sen yalvar yakar olma.önce ne olup bittiğini bi öğren.eger biri varsa yada yoksa bile ille kararlıysa ayrılmaya şükretki bi işin var yeni bi hayat kurarsın.inşallah gerek kalmaz buna tabi ama güçlü ol

E Eylulm
Konunu okurken gözlerim doldu bir an yaşadıklarım aklıma geldi. Benimde eski eşim bir akşam hatta mutlu olduğumuzu düşündüğüm bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, aile meclisi toplandı konuşuldu edildi, sizin gibi tüm gece beklemiştim ne konuşuyorlar acaba diye, neye uğradığımı anlamamıştım.sevdiğimi, sevildiğimi zannederdim. Hiçbir sebep söylemedi ne bana ne başkasına.söyledikten 5 ay sonra ben dava açtım, ayrıldık. Burda da etrafımdaki de çok kişi hayatında birisi vardır dedi olabilir dedim. Nerdeyse 4 ay oldu hala gidip kesin kararı almadı imza atmadı, nüfus cüzdanını değiştirmedi, kendini işe vermiş deli gibi çalışıyormuş, asla evlenmeyeceğim ve mutlu olamayacağım biliyorum diyormuş. Hayatımın heryerinden engelledim mahkeme günü.unutmalıyım, yaşanmamış gibi hissetmeliyim 5 yılımı dedim. Çok şükür 1gün gözyaşı dökmedim, Allahımda içimdeki o saf ve güzel sevgiyi aldı, kolay yeni hayatıma adapte oldum. Sizin tek farkınız bebeğiniz varmış. İnşallah hayatınız şimdikinden çok daha güzel olur ama inanınki gerçekten yaşadıklarımızda hep bir hayır var, Allah içinizi ferahlatsın.ama inanın geçiyor kendinizi üzmemeye çalışın..dua edin..
Allah Allah, derdi neymiş, bu da Yeni moda oldu heralde, hiç sebepsiz ayrılmak, aklım almıyor.
Bu kadar emek sevgi, kurulan yuva.. herşeyi bir anda sebepsiz yıkmak böyle kolay mı.

Emin misin geçen ay doğum gününde gerçekten iş için şehirdışında olduğuna.Felaket tellallığı yapmak istemem ama hem de Doğum gününde olması dikkatimi çekti.

:110:Çok üzücü... Allah yardımcınız olsun.
Biraz rahatlamaya çalış. Her ihtimal olabilir tabi ki ama bu illa aldatıyor demek değil. Gerçekten ne olduğunu öğrenmeden kendini yiyip bitirme. Öyleyse bile hayat bunlar herkesin başına geliyor diye telkin ver kendine. Eğer sonu boşanmayla bitecek bir durum oluşursa Allah sana çok daha iyi bir gelecek hazırlamıştır emin ol. Bebeğinle senin için en hayırlısı ne isr o olsun.

Back
X