E
Eylulm
Konunu okurken gözlerim doldu bir an yaşadıklarım aklıma geldi. Benimde eski eşim bir akşam hatta mutlu olduğumuzu düşündüğüm bir akşam ayrılmak istediğini söyledi, aile meclisi toplandı konuşuldu edildi, sizin gibi tüm gece beklemiştim ne konuşuyorlar acaba diye, neye uğradığımı anlamamıştım.sevdiğimi, sevildiğimi zannederdim. Hiçbir sebep söylemedi ne bana ne başkasına.söyledikten 5 ay sonra ben dava açtım, ayrıldık. Burda da etrafımdaki de çok kişi hayatında birisi vardır dedi olabilir dedim. Nerdeyse 4 ay oldu hala gidip kesin kararı almadı imza atmadı, nüfus cüzdanını değiştirmedi, kendini işe vermiş deli gibi çalışıyormuş, asla evlenmeyeceğim ve mutlu olamayacağım biliyorum diyormuş. Hayatımın heryerinden engelledim mahkeme günü.unutmalıyım, yaşanmamış gibi hissetmeliyim 5 yılımı dedim. Çok şükür 1gün gözyaşı dökmedim, Allahımda içimdeki o saf ve güzel sevgiyi aldı, kolay yeni hayatıma adapte oldum. Sizin tek farkınız bebeğiniz varmış. İnşallah hayatınız şimdikinden çok daha güzel olur ama inanınki gerçekten yaşadıklarımızda hep bir hayır var, Allah içinizi ferahlatsın.ama inanın geçiyor kendinizi üzmemeye çalışın..dua edin..