Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Once kendini acindirsin bi yukunu hafifletsin sonra evdekiyle konusur.Evdeki dolap masa gibi birsey nasilsa...onemli olan kisim akraba arkadas...Cok yasadigim birseye benzettim ben bunu ....Insallah dusundugum gibi olmasin ama ..Eşin saçmalamış durduk yerde insanın sevgisi nasıl biter ya , aklı başka taraflara mı kaydı acaba.
Sizin dışınız da bütün sülaleye anlatmış sanki onlardan boşanacak gelişmeleri yazın lütfen.
Allah yardımcın olsun.Kızlar yakindir eğer gücüm olursa yazicam konusmamizin sonucunu ama biliyorum artık belli herşey pencere de bekliyorum dua edin
Ne yazsa hissyat olduğunu anlardınız mesela? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum..Konuyu ilk okuduğum da hissiyat yok dedim .Şimdi yorumlarını okuyorum ve kendimi bi kez daha haklı buldum.
Hakkaten ya, adam daha karısına anlatmadan ailesine anlatıyor, bunu da ilk defa duydum. Ailesini arkasına alıp boşanmaya geliyor, bu nasıl iş, bari bu kadıncağıza hissettirseydin, damdan düşer gibi oldu böyle. Yazık değil miOnce kendini acindirsin bi yukunu hafifletsin sonra evdekiyle konusur.Evdeki dolap masa gibi birsey nasilsa...onemli olan kisim akraba arkadas...Cok yasadigim birseye benzettim ben bunu ....Insallah dusundugum gibi olmasin ama ..
Genelde pek yazmam takip ederim konuları ama yorumlarınız çok itici sabredemedim yazdım.inanmıyorsanız okumayın..sizin konularınız çok mu hisli sanki????Konuyu ilk okuduğum da hissiyat yok dedim .Şimdi yorumlarını okuyorum ve kendimi bi kez daha haklı buldum.
Bence plani onceden yapilmis bir is..kafada dusunulmus...ben de bekliyorum gercek yorumu sonradan yapacagim.su an yaniliyor olmayi umut ediyorum.Hakkaten ya, adam daha karısına anlatmadan ailesine anlatıyor, bunu da ilk defa duydum. Ailesini arkasına alıp boşanmaya geliyor, bu nasıl iş, bari bu kadıncağıza hissettirseydin, damdan düşer gibi oldu böyle. Yazık değil mi
İlgi çekmeye çalışıyor benceGenelde pek yazmam takip ederim konuları ama yorumlarınız çok itici sabredemedim yazdım.inanmıyorsanız okumayın..sizin konularınız çok mu hisli sanki????
üzgün surat koymamış ondan.Ne yazsa hissyat olduğunu anlardınız mesela? Gerçekten merak ettiğim için soruyorum..
Genelde pek yazmam takip ederim konuları ama yorumlarınız çok itici sabredemedim yazdım.inanmıyorsanız okumayın..sizin konularınız çok mu hisli sanki????
Siz bu tarz yorumlarınızla yardımcı mı olduğunuzu sanıyorsunuz insanlara???rica ederim konuyu sabote etmeyin..okumayın geçin gitsin..Ben de 2009 dan beri uyeyim daha 1 kere troll fake sahte vs yorumu hiç yapmadım.Hissetmediklerimi es geçtim yorum da yazmadım hiç bi zaman. Ben de sizin gibi sabredemeyip yazdım.Çok emin olduklarıma bile sahte (fake/troll) asla yazmadım hiç.
Burda insanlar yardımcı olmak için çabalıyor sizin gibi okuyup geçmeyen çok insan var .Yazık yani ayırdıkları vakite hele böyle bazı değerlr kullanılarak
yazmamayım dedim ama artık yazmak farz oldu. gercekten sen bu konu için bi yazma.Gogsum sizliyor sutum mu kesiliyor ??
Bu üye anne bile olmamış .Bir de komik olan sanki sutu kundakta ki bebesi için lazım.1.5 yaşında ki bi bıcır için anne düşünmeye başlar gündüz kessem mi nasıl birakcak vs vs.