Eşimle konuşmamız

Yazıklar olsun ne pis bir adammış. Free takılacakmış! Takılsın bakalım ne b.k yiyecek. Bak böyle bir pislik için boşa üzülüyorsun Eylül. Evet aşırı zor bir durum. Ben de 2 gündür okuyorum öyle dualar ettim ki. Allahım sana ve oğluna çok güzel hayırlı kapılar açsın.

Şimdi okudum da ne yazmisim diye çok saçma yazmışım. Anlamsız cümleler kurmusum kusura bakmayın. Beni anlamaya çalışın... Bideee o sana mektup verenler den daha güzel evladın vardı ve vicdansız hadi beni geçtim .. saçın dökülüp kilo alınca baksın bakalım o sana kaş göz yapanlar
Sen o evden gidiceksin ya. Senn olmadıgını unutup zile basıcak kapı duvar olacak ona. Anahtarla kapıyı açıp içeri girdiginde evde oglunun baba deyişini eşinin hoşgeldin diyişini çok arıcak. İşte o zmn dank edicek ama çok geç olcak. Onun birileri şeyini havaya kaldırmış. Cüssene güvenme yigidim. Bi gün seninde belin bükülür. İhtiyarladıgında bakalım kim olacak yanında.soysuz...

Bence sadece kızların ilgisi değil, bunların biriyle bir şeyler Olmuş yada olmak üzere bile olabilir. Gerçi ne önemi var artık free takılsın bakalım nereye kadar. Vicdan yoksunu
Ben demiştim adam masum değil erkekler düz basit varlıklardır diye haklı çıktım. O ucuz kadınlardan gönlü geçip aklı başına geldiğinde başını vuracak taş bile bulamayacak. Küçücük bebeğini karısını sırf kadınlarla yatıp kalkmak için dağıtan bir şeref yoksunu var karşınızda maalesef Allah yardımcınız olsun..

Evettt...

Yine geldi o kisi.. yabancı kisi.. soğumuş bir kişi..

Valizini hazırladı. Yarın yine il dışı görevi var. 2 günlük. Asıl baklayi ağzından çıkardı. Açık açık sordum. Ben seni asla aldatmadım. Asla dedi biliyorum dedim.

En can yakıcı yer.. ya o hep göz önünde takım elbiseli ve kalabalık üst düzey bir yerde çalışıyor .. ben hep bayanların olduğu yerdeydim. bana kaç mektup geldi biliyor musun .. yuzlerce numara beni ara diyenler. Ama ben bı kez bile açıp bakmadım dedi y. .İçim çok kötü oldu be.. vicdansız
Etkilendim diyemedi ama ben dedim. Hayır dedi ama etkilenmiş işte. Ben artık free bı adamım bundan sonrasını bilemem dedi .. hale bak . Haklı da. Bu böyle mı söylenir be adam. İçimi dagladi ama bı nebze de olsa gerçeği öğrendim. Oh .

Çok şey var içimde şuan da bana yakışmaz kızlar .. gelgit neye uğradığımi sapittim ama bunu başkasına da söylemem böyle böyle olmuş diye. Artık daha da güçlüyüm en azından sebebini biliyorum valizini aldı gitti. Yine de Allah a emanet ol dedim .. dedim de bu yaptığı ahhh.. bı an önce gitsem .. herkes rahatlasin..

Allah akıl fikir versin Free ye ne diyim. Ben gelene kadar hallet herşeyi dedim. Ben caliscam senin gibi izinde olmucam dedi . Bende ben çocuğuma annelik yapicam Free değilim ya dedim. Sustu.. sussun artık . Yatiyorum kızlar sabah okurum. Sizde rahat uyuyun bosverin ..

Tek isteğim oğlumla bana dua edin hayırlı kapılar açılsın önümüze bundan sonra güzel olsun

2 kadın bozuntusu mektup verince biyerleri kalkmış..
lütfen maddi anlamda işini kolaylaştırma, sonra o kadınlarla falan olduğunu görürsen için daha çok acır.
2 ye bölme malları, tedbir koydur satamasın hiç bişeyi,
malları 2 ye bölmek adil değil, sen çocuk bakacaksın free olmayacaksın, o bekar gibi takılacak neresi adalet bunun. malların hepsini alsan da karşılayamaz hakkını seni bu duruma soktuğu için ama en azından onun işini kolaylaştırma

Durumunuza çok çokk üzüldüm takipettim. Ancak çok afedersiniz ama yeter bukadar polyannacilik. Haddini bildir ayrilacaksaniz çek kılıçları çünkü fazlasıyla hakediyo. Mahalle kadinliği yap demiyorum ama adam gibi adam bilmem ne bla bla bla. Kendinize gelin. Düzenini neden bozuyorsunki defolsun gitsin ceketini alıpta.. daha iyi gelicek se gitmek gidin ama donuna kadar al. Öyle yada böyle at öfkeni.. hadSiz adam !

Bazen olayların nedenini bilmek kabullenmeyi kolaylaştırıyor.Biz de 5 yıllık ilişkiden sonra nişanlanıp 1.5 ayda ayrıldık.Basit bir sebepti ama hep aklıma başkasını mı buldu diye geliyordu.Şimdi sizin şu olaylara bakınca ben de diyorum kesin birini buldu da vazgeçti.Defolsun gitsinler Allah iyi kapılar açsın.Şu an hayatımda ondan daha hoş iyi biri var.İnşallah karşınıza sizi hak eden sağlam karakterli dürüst bir insan evladı çıkar.Çocuğunuzla çok mutlu olursunuz o da kıskançlıktan çatlasın.Çocuğu başkasına baba derken içine acı oturunca anlar.

Eylül bu kadar hanımefendi olduğun yetti artık aklını başına toplayıp dogru adımları atma zamanın geldi. Bdv de gördüğüm bosanan kadınların hemen hepsi tepkisini ilk anda gostermemenin ve maddi meseleler icin mucadele etmemenin pişmanlığını yaşıyorlar. Daha sonra o erkek musveddesine biraktigin 1 lirayi bile baska kadina yedirdiginde cocugunun hakkini almadığın için pisman olacaksın.
Acilen bir avukata git ve haklarini sonuna kadar kullan. Hatta sana soz verip de goturmedigi şu umre nin bile hesabini cikarip koy önüne hepsini ödet.
Evet gururun. Bi faydası olmuyor bende ayrıldım zaman ilk eşimden hiçbir hakkımı aramadım aman gitsin başımdan ne hali varsa görsün dedim ama öyle olmuyor şimdiki aklım olsa alırdım her şeyini hakkınızı savunun bu durumda olanlar lütfen katılıyorum size sonuna kadar

Ben demistim. Once zincirinden bosalmis hayvanlar gibi olurlar diye. free takilmak istemesi bu iste. evliyken yapamadigi herseyi yapacak. hatta ayri eve cikacak.
hala ayni seyi diyorum. cocugunun gelecegi icin birak hak8m karar versin. yani cekismeli bosan. anlasmali 5 dakikada bosanip onu o kadar ozgur birakma. bosanmanin ne kadar yipratici ve zor oldugunu gorsun. en onemlisi oglun icin haklarindan vazgecme. lutfen. hakkini ara. ilerde pisnan olursun o oglunun rizkini baskalariyla yerken.

E Eylulm içimizi dağladın yine İnan ki çok üzüldüm eşime anlatıyorum iki gündür oda üzüldü.

Ne olur artık hakkını ara.

Çocuğuna yazık free olmak nedir ya ! Neyin kafası bu bide otel çıktı..seni çocuğu ortada bıraktığı yetmiyor gelip birde seni üzüyor

Allah yardımcın olsun

Eşimle konuştuk şimdi. Bu mevzudan bahsetmiştim. Evde anneme de bahsettim o da gelişmeleri merak ediyordu. Eşime dedim o da başkası vardır demişti,yoksa yuvasını bırakır mı kendini garantiye almadan demişti. Dedim asıl sebep free takılmakmış. Hah aferin ona çok zekiymiş. Kaç sene free takılacakmış,sonra ne olacakmış dedi. Çok free takılan arkadaşı oldu eşimin evlenmeden hemde öyle basit free değil ama birbirlerini hiç gaza getirmediler,bunun sonu yok,sürekli borç yapıyosunuz bi akıllanın,akıllanalım dediler birbirlerine,sonunda hepside yüklü bir borç edindi, duruldu,yoruldu en sonunda da sevdiği kızla yuvasını kurdu uslu birer kedi oldu. Allah akıllandırsın bunun sonu yokki. Hiç mi yaşlanmayacak kilo almayacak çirkinleşmeyecek. Bu erkekler neden böyle akılsız.

karbon kagidi konmus gibi ya.... ayni seyler... sebepsiz ayrilik... bekarlik hayatini ozleme...
esinin evlenmeyecegim dediginden anlamistim. sorumluluk altina girmeden yasamak istemesinden anlamistim.
uc dort sene sonra bir boslukta kaldiginda tekrsr bir donus yapar sonra yine gider... bunlar boyle...

Sen o evden gidiceksin ya. Senn olmadıgını unutup zile basıcak kapı duvar olacak ona. Anahtarla kapıyı açıp içeri girdiginde evde oglunun baba deyişini eşinin hoşgeldin diyişini çok arıcak. İşte o zmn dank edicek ama çok geç olcak. Onun birileri şeyini havaya kaldırmış. Cüssene güvenme yigidim. Bi gün seninde belin bükülür. İhtiyarladıgında bakalım kim olacak yanında.soysuz...
aglattınız beni:cry:

hala kagit uzerinde de olsa evlisiniz. bosansna kadar baskasiyla beraber olamaz aslinda.

Şimdi okudum da ne yazmisim diye çok saçma yazmışım. Anlamsız cümleler kurmusum kusura bakmayın. Beni anlamaya çalışın... Bideee o sana mektup verenler den daha güzel evladın vardı ve vicdansız hadi beni geçtim .. saçın dökülüp kilo alınca baksın bakalım o sana kaş göz yapanlar

okumaya çalışıyorum... Ama bu cümle beni vurdu... insan her şeyden vazgeçer de evlattan. demek ki yanınızda olsa da huzur olmayacakmış... Rabbim pişman ettirsin... ama senin yüreğinden onu silip alsın...

Allah kimseyi doğru yoldan ayırmasın,işte biri daha kör nefsine yenik düştü. Ben bir kulum,Allah'tan iyi bilemem ama bu adam imtihanı geçemeyenlerin arasına karıştı zannımca.. Dünyanın rengine, büyüsüne kandı.Ama gerçekleri gördüğünde iş işten geçmiş oluyor.Rabbim bizi cahil,sapmışlar sınıfından eyleme.Bize bu dünyada da ahirette de güzellik ver.Bu arkadaşımızın gönlüne genişlik,ferahlık ver tez zamanda. AMİN..

Hey gidi.. adama bak ya, iki mektup aldi diye kendini resmen bi b.k sanmis..
Acaba o kadinlarda mi bulacakmis saadeti huzuru.. Adam resmen kör olmus ya bu nasil mantik, free takilacakmiss..
Bende diyorum ki aileler araya girer bi konusulur tekrardan belli ki adamin psikolojisi iyi degil diyorum , meger adam pisligin dibiymis..
Cok sinirlendim gece gece..
Eylul ya Allah a emanet ol demissin bide artik buraz sirjelenip kendine gelir misinn.. su adam musvettesune okkali bir Allah indan bul diyemedin mi..
Lutfen Allah askina sunun ucine oturacak biseyler yap.. vucdani illa ki sizlayacak ilerde de boyle simdiden sizim sizim sizlasin.. baksana adam ne kadar rahat ya, belki de senin bu rahatligin ona rahat veriyor ..yapma. acima bu saatten sonra lutfen..dök icindekileri girsin yerin dibine pislik..
sonra da hadi bakalim ozgursun x bey free takilmaya basla sen filmin sonunda gorusecez seninle de...
Cekismeli bosann.. Surundur, lutfen yap bunlari artik..
Allah yardimcin olsunn..

Back
X