Eşimle konuşmuyoruz

Ben o kadar içli biriyim ki nasılsın davranacağımı bilemiyorum ağlıyorum resmen
Ayrıca evliliğiniz oturmadan sakın çocuk falan düşünme, seni gebelik topiclerinde de görmüştüm. Daha yaşın küçük ve evliliğiniz için çocuk düşüncesi erken gibi geliyor. En azından 1 sene bekle derim...

Evet istemiştim şuan hamile olup ol adığımı bilmiyorum adetime 5 gün var ama işsiz kaldığım için erteledim artık aynı xamandada dediğiniz gibi şuan erken diye düşünmeye başladım

Yaşınız henüz küçük ve çok yeni evlisiniz, o yüzden eşinizin davranışları tepkileri sizi çok etkiliyor.
Ailenize gitmek istediğinizde gidin, eşiniz gelmiyorsa da gelmesin ama eve döndüğünüzde size surat yaparsa, ben aileme istediğim zaman giderim seni gelmen için zorlamıyorum da, anne babalarımızı ziyaret etme hakkını birbirimizin elinden almaya hakkımız olmadığına göre, ailemi görmeye gittim diye senin de bana surat yapma hakkın yok deyin.

Sonuçta o ne zaman isterse sizi de koluna takıp ailesine gidiyor, siz sesinizi çıkarmıyorsanız o da susup oturacak, ailenizi ziyaretlerinizde asla taviz vermeyin.

Hadi ben gelmek istemiyorum der gelmez neyse derim de trip atmak nedir.
Geliyorum diye yemekte bekletmekte normal değil.
Üstüne birde konuşmuyor

Ya ailesi dolduruyor.
Ya sizin ailenizle eşin arasında baya problem var.
Ama bence eşin problemli senin.

Bu durumda ben de onun ailesine gitmem kendisi gitsin.
Bir daha aileme gidiyorum sen de gel asla demem.
Üzerine düşmem yapsın kahvesini,çayını niye kendime dert edeyim o dert etsin.

Aynen ya paşaya bak, ortada hiç bir şey yok, durduk yere surat asıyor, sorunlu mudur nedir

Yarın sabah mesela gelir se herşeyi unutmuş gibi nasıl davranmam gerekiyor

Ahh şu kendime dert edeceğime o dert etsin bir diyebilsem neleri başarıcam da

Ayrıca bu saat olmuş, eşiniz neden hala salonda?
Benimki şuan yatakya horul horul horluyor malum sabah iş güç var...

Size tavır aldığı için salonda mı uyumayı tercih etti kendi kendine?

Evli değilim evlenmeyi de daha düşünmüyorum ama yinede içimde kalmasın birşey söylemek istiyorum. Kusura bakmayın saygısızlık yapmak istemem ama yorumlara baktığımda çoğu kişi sizde aynısını yapın demiş. O kadar komik ki kocasından daha çocuk gibi gözüküyorsunuz bence. Ayrıca tavsiye veremem ama anaç olmanız üstüne düşmenizin nesi kötü? Sizin karakteriniz böyleyle bunu tabiimde değiştirmeyeceksiniz. Ama aynı zamanda gururunuzu kıran birisi varsa eğer yine o anaçlığı kullanıp karşısına oturup paşa gibi böyle böyle yapıyorsun evli olmamız birşeyi değiştirmez ben sana saygısızlık yapmıyorsam sen de yapmamalısın. Ben e çevremdeki herkesle saygılı geçinmelisin. Eğer yok yapamam diyorsan bugün annemlerle gelmemek için yaptığın o hallerini bırakıp evlendiğim adam gibi direk söylesen iyi olur çünkü gözümde küçülmen hiç hoş değil.” Gibi cümle ile onun bütün gece bu sözleri düşünmesini sağlayabilirsiniz. Cevap ne olursa olsun Başka birşey söylemene gerek kalmaz senin yaptığın her iyi ve kötü davranışta direk bu konu aklına çivi gibi batar. Devam ederse de hiiiç takmıyormuş farketmemiş gibi yap ki adam afallasın

Ayrıca bu saat olmuş, eşiniz neden hala salonda?
Benimki şuan yatakya horul horul horluyor malum sabah iş güç var...

Size tavır aldığı için salonda mı uyumayı tercih etti kendi kendine?
Küs dedi, salonda olduğuna göre ayrı yatıyor herhalde hödük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…