Eşimle konuşmuyoruz

Ayrıca bu saat olmuş, eşiniz neden hala salonda?
Benimki şuan yatakya horul horul horluyor malum sabah iş güç var...

Size tavır aldığı için salonda mı uyumayı tercih etti kendi kendine?
Yok hayır biz karantiandaydık bu sürede uyku düzenimiz bozuldu o hala raporlu yarın işi yok filmizliyor içerde

Yarın sabah mesela gelir se herşeyi unutmuş gibi nasıl davranmam gerekiyor
Herşeyi unutmayın bence, niye unutuyorsunuz? Tavrınızı koyun, ağırlığınızı koyun. Yaptığı şeyin hiç doğru olmadığını, sizi ailenize karşı mahcup ettiğini ve bundan hiç üzüntü duymadan üstüne size tavır yaptığını açıkça belirtin ve kırgınlığınızı dile getirin. Anladığım kadarıyla fazla duygusalsın, oyüzden yapılan hatayı da hiçbir şey olmamış gibi çabuk kabulleniyorsun. Bu seni çok yıpratır, sınırlarını koymayı bilmelisin.

Evet fazla duygusalım ve çok çabuk kabulleniyorum yapılan hataları hiç birşey olmamış gibi davranıyorum aslında sorum bunu nasıl yapacağım Dı

Başka kadın falan yok bence dümdüz saygısız, edepsiz bir hödük vakası
Benim aileme 10 gidelim senin aileni yılda 1 görelimci erkek modeli olma ihtimali yüksek, böyle bir erkeğe en güzel cevap hiç gel vb demeden ben annemlere gidiyorum yemeğin hazır öptüm baaay deyip anneye gitmek.
Gelmezse gelmesin, surat asarsa da duvarlara surat assın.

kesinlikle size karşı sevgisi bitmiş eğer sizi sevseydi böyle kaba davranmazdı üstelik 6 aylık evlisiniz sizin şu an cilveleşmeniz gerekiyorken!

Üzgünüm ama 2,5 yıllık sevgilim beni aldatırken son 3-4 aydır bana karşı daha az ilgili, umursamaz, kaba, kırıcıydı. Bu ihtimali de değerlendirin.

Ama kesinlikle taviz vermeyin. Bırakın o peşinizden koşsun.

Küs dedi, salonda olduğuna göre ayrı yatıyor herhalde hödük.
Az önce hiçbir şey demeden gelip yatağa yatmış, bekliyor ki kız ailesine gittiği için özür dilesin. Sarılsın öpsün, üstüne ailesine gittiği için kendini suçlu hissetsin.

Az önce hiçbir şey demeden gelip yatağa yatmış, bekliyor ki kız ailesine gittiği için özür dilesin. Sarılsın öpsün, üstüne ailesine gittiği için kendini suçlu hissetsin.
Çünkü daha önce bunlari yapmıs bu kız. Çok yüz bulmus bu adam, başka açıklaması yok.
Böyle hödüklere asla yüz vermeye gelmez, hemen g*tleri yer çekimine meydan okuyor.

Yarın sabah mesela gelir se herşeyi unutmuş gibi nasıl davranmam gerekiyor
Unutmayın ama sabah gelirse normal davranın, yalnız sakinliğinizi korumanız şartıyla onun da keyfinin olduğu bir anda sakin sakin konuşun, neden annenize gelmek istemiyor, siz gidip gelince niye yüzü asılıyor öğrenin, gitmeni istemiyorum vb derse anne baba haklarından girip aileleri ziyaret etmenin evlat olarak göreviniz olduğundan çıkın, erkeklerin bir kısmı bu dilden anlıyor çünkü.

Hahahha o kadar doğru ki

Normal davranmam onun bu davranışını kabullenmiş sayılmam mı

Ahahha abla harikasın

Evet fazla duygusalım ve çok çabuk kabulleniyorum yapılan hataları hiç birşey olmamış gibi davranıyorum aslında sorum bunu nasıl yapacağım Dı
Ne kadar sevsen de, kıyamasan da eşin hatasını anlayana kadar buz gibi durman gerekiyor. Hep affeden sen olursan, hep adım atan sen olursan çok üzülürsün. İnan ileride aldatma gibi bir durum bile olabilir, nasıl olsa herşeyi affediyor bunu da affeder diye düşünür. Eşin de seni kaybetme korkusu yok, çünkü sen her zaman alttan alan aman tadımız kaçmasın modundasın. Böyle yapma, gerçekten bir noktadan sonra fazla fedakarlık karşılık görmüyorsa vefasızlığa dönüyor

Hayır ben severek isteyerek gidiyorum zorlama gibi bir durum yok hep ilk onun ailesi olarak düşünüyorum
Neden ilk onun ailesi?
Bacım kardeşim sen baştan kaybetmişsin, ilk onun ailesi ne demek? Ne alaka yani.
Benim ailem tabiki de önce gelir benim için.
Kendisi gelmek istemiyorsa gelmesin, sende teklif etme. Ve sende onun ailesine fazla gitme.

Aynen öyle tadımız kaçmasın diye hep fedakarlık yapıyorum benim ailemden birine gideleceği zaman hep bir gitmesek olmaz mı durumu oluyor ben hep koşa koşa gidiyorum sırf sorun olmasın diye

Benim hep kuzenlerim erkek ailede tek kız torunum ailemden hep böyle gördüğüm için hep onun ailesini tuttum hani gelin geldi arayı bozdu olmasın gibisinden bilmiyorum yanlış yaptım sanırım oda 5 kızın içinde tek erkek bilemiyorum yanlış yapmışım evet 6 aydır hep sustum bu konuda çok şükür başka sorunumuz olmadı hiç ama bu sorun beni yıprattı

Siz baya alltan alan tarafsınız, oladar kırılmanıza rağmen , yemeğini , kahvesini düşünüyorsunuz ama sanırım eşiniz düşünmüyor , ben böyle olaylarda kısasa kısas yaparım. O gelmesse bende gitmem eşitleriniz kendimide üzmem bu konuda hiç.
Bişide derse, sana senin yaptığını yapıyorum. Böyle iyi dersin herkes eşit nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…