Eşimle konuşmuyoruz

Siz de onun ailesine gitmeyin,yani saygı duymuyorsa siz de duymayın bu kadar basit.

İlk defa böyle davranıyor ama benim aileme gitme konusunda hep bir bahane illa bir şekilde gidiyoruz ama hep ilk kısım ben gelmesem oluyor
ACABA AİLENİZ ONU RAHATSIZ EDİCİ ŞEYLER Mİ YAPIYOR. KAYNANA DIRDIRI MESALA EŞLER RESMEN BAYRAMDA SEYRANDA BİLE GİTMEK İSTEMİYOR BU YÜZDEN. BU TİP SORUNLAR YOKSA AKLIMA BAŞKA KADIN GELİYOR,MADDİ SIKINTILARDAN DA BORÇ HARÇ BÖYLE DAVRANIŞLAR ÇIKABİLİYOR, GENEL ANLAMDA SİZE DEĞER VERİYOR MU MESELA HASTAYKEN YADA DUYGUSAL ANLARINIZDA NASIL DAVRANIYOR BUNLARI Bİ ANIMSAYIN.
ÖZEL ANLARINIZDA NASIL MESELA, SİZ BİRLİKTE OLMAK İSTEDİĞİNİZDE KAÇIYOR MU.
BANA KALIRSA DÜŞÜNCEM ŞU ŞEKİLDE ÖNCE GÜZEL Bİ AKŞAM YEMEĞİ SONRASI KARŞINIZA ALIP KONUŞMAYI DENEYİN.
AGRESİF YADA UMURSAMAZ DAVRANIYORSA B PLANINA GEÇİN. AYNI ONUN GİBİ DAVRANIN.
AMA ÇOK AKILLI OLMANIZ LAZIM EŞİNİZİ YUVANIZI SEVİYOR VE GEÇİCİ DURUM OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORSANIZ.
DIŞARDA BİR PAKET SİGARA İÇİN ERKEK AVLAYAN KADIN O KADAR ÇOK FAZLAKİ.
ÖNCELİKLE KONUŞUN DERİM.
KAYNANANIZLA ARANIZ NASIL ?
LİMONİ GİBİYSE OĞLUNU DOLDURUYO OLABİLİR.
TABİ BUNLAR VARSAYIM AMA DOĞRU İLETİŞİMLE ÇÖZÜLEBİR DURUM.

Kızla erkekle ne alakası var. Fazla taviz veriyorsunuz. Ha bir de ben gidiyorum dedikten sonra ben sonra gelirim demiş,üstüne evden cikiyorum demiş ve yatmış uyumuş. Masada onu bekleyem herkese saygısızlık bu. Haddini bildirin de öğrensin. Malesef bazı erkekler güzellikten naiflikten anlamiyor

İlk zamanlar ailelerle ilişkileri oturtmak kolay olmuyor. Ancak geleceğim, çıkmak üzereyim deyip sofrada bekletmesi ciddi bir saygısızlık. Gelesim yok deseniz nasıl davranır? Empati kurmasını sağlayın. Önce konuşarak eğer düzelmiyorsa yanlızlaştırarak.
Biraz umursamayın. Ailenize de gelmek istemiyor diye anlatmayın. İşi var şöyle böyle atlatın. Ortalama 1 yıl içinde düzeliyor.dğzelmezse sen benim aileme gelme ben de seninkine gitmiyorum moduma giriliyor maalesef

eşinizin gelmek istememesi neyse de sen git ben gelirim, 10 dk ya çıkıyorum vs diyip gelmemesi asıl sorun,
Kendi içinde tutarsız birisi, gelmicekse haber vermesi gerekirdi, buradan da sizi önemsemediği ve vurdumduymaz olduğu anlaşılıyor,
Siz ise eşinizi seven nazenin ve de cok toy birisisiniz, zamanla öğreneceksiniz merak etmeyin,
Esinize nisbet yapmayın kavga da etmeyin ama Mune hanımın dediği gibi gitmek istediğinizde ben aileme gidiyorum diyip gidin, inatlasarak nisbet yaparak hersey daha da kötü olabilir,

Çok duygusal davranıyorsunuz. Aç mı tok mu kahve mi çay mi bu kadar titremeyin. Elbet yapın yemeğinizi ama eşiniz bu konuda sizi umursamıyor. Ona göre davranın. Konuşarak derdini anlayın. Ben esinizde değişik bir psikoloji sezdim. Sizi, annenizi kendine mecbur hissediyor sanki. O yüzden de rahat bu kadar.

Siz nasıl evlendiniz görücü usulü mu severek mi?

Siz de onun ailesine gitmeyin, niye gidiyorsunuz ki?

Geliyorum evden çıkıyorum diyip uyuması ve gelmemesi, sizi sofrada bekletmesi.
Bunlar normal mi?
Bu tavrın üzerine, sen hayırdır geliyorum dedin gelmedin, birşey mi oldu, saygısızlık ettin, derdin mi var vs sormaz mı insan?
Sorar kardeşim.
Çay kahve soracağına bunu sorar.
Hassassınız, tamam peki ama böyle de ezmesin be, sen de insan evladısın.
Siz de onun ailesine gitmeyin ama o insanlarla aranızda bir sorun yoksa boş yere orayla da gerileceksiniz.
Eşinizle konuşun. Ben de sebepsiz yere seninkilere gelmesem ne hissedeceksin falan diye.
Daha yeni evlisiniz. Konuşmaktan kaçmayın, tüm sorunlar iletişimsizlikten kaynaklı.
Mesela ille kahve yapacaksanız, ben kahve yapıyorum sonra da güzelce konuşacağız, dökülsün eteğimizdeki taşlar diyeceksiniz.

Konu sahibi eşinizin ailesinin evine, onlar erkek ailesi daha kıymetli, öncelikli diye koşa koşa gitmeyin birkaç defa ve bakın bu saçma sapan tavırlarından sonra size trip atan, ağlayıp gözyaşı döktüğünüz biricik kocanızin içinden nasıl biri çıkıyor?
Siz böyle ota çöpe ağlayıp, ağam paşam modunda devam edersiniz ailenize de saygısızlik yapılır, hiçe de sayılırsınız.

Bakış açınızı değiştirip, kendinize değer verin birazcık. Koca diye bu kadar yanıp, yakilmanin bir anlamı yok.

Ne oldu? Sorun ne ? Niye tavırlısın diye sorsanıza! Bu kadar basit ! Bi açıklama yapar ya da yapamaz çünkü canı sadece trip atmak istemiştie

Burası en anormal yer mesela buraya normal gözüyle bakıyorsunuz. Kendi değerinizi bilin.

Erkekler onlara ne soylendiğinden ziyade nasıl davranıldığına bakar. Birçok kişinin de aynısını yap demesının sebebi erkeklerin konuşmadan ziyade davranışla birşeyi anlaması. Yani istersen sabaha kadar konus anlamayan anlamıyor.Ama bir davranısında anlıyorlar.Gozumden kuculmen hos değil falan laflarını kaale pek almıyorlar yanı bana cıkanlar genellıkle boyle oldu. Davranısla anlıyorlar. En buyuk sorun insan gıbı anlattıklarında anlayacagını dusunmemız:)

Kadın ortamına girmek istemiyordur.
anne, anneanne. Sizw demese de sıkılıyordur ama yapacak birsey yok. Onlar da damatlarının gelmesini dört gözle bekliyordur
Bence dönüşte kızacağınızı bilmiş, siz gelmeden gardını almış ki, üste çıksın. Çünkü hatalı.
Kayınvalideniz iyi bir kadın ise onunla konuşabilirsiniz. Belki paşa oğlunjn kulağjnı ceker. Bu arada teline bi bakın bakalım o arada sahiden uyumuş mu? İnsta, begenmeler vb, tel konuşmaları.
10 dkya cıkacağım diyen yatıp uyumaz. Üstelik de gecesi gündüzüne karışmış diyorsınuz. Gec yatıyor diyorsunuz. Bu durumda cin gibi olması gereken bir saat. Sabahın körü olsa belki istemeyecek.
Ayrıca baby bırak annene ıbsuz, hit, daha güzel. Kadın Kadına sohbet muhabbet dedikodu. O yemege gelsin çayını içsin gitsin.

Bana gelıyorum bes dk dıyıp sonra uyuyakaldım demesı işgillendim acıkcası yalan gıbı geldı ama kımsenın vebalını almayayyım.

Hahaha ya çok doğru tespit sanırım. Şimdi annem neden sürekli ‘boşver evlenme boyu büyük aklı küçük onların’ dediğini çok iyi anladım ben çok gamsızımdır sinirlenince de bu şekil konuşup ipleri koparırım uğraşmam aynısını yapmakla ama tabi ev ortamı koca faktörü var haklısınız

Sonuna kadar katılıyorum

yani orası oyle ama erkekler kadınlar kadar detaylı düşünemiyor diye aşağılamak bana garip geliyor ama herkesten duydum. Bızım senelerdır gozumuzde buyuttugumuz erkekler bunlar mıy mıs dedım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…