- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.796
- 598
- Konu Sahibi Mavimilenam
-
ACABA AİLENİZ ONU RAHATSIZ EDİCİ ŞEYLER Mİ YAPIYOR. KAYNANA DIRDIRI MESALA EŞLER RESMEN BAYRAMDA SEYRANDA BİLE GİTMEK İSTEMİYOR BU YÜZDEN. BU TİP SORUNLAR YOKSA AKLIMA BAŞKA KADIN GELİYOR,MADDİ SIKINTILARDAN DA BORÇ HARÇ BÖYLE DAVRANIŞLAR ÇIKABİLİYOR, GENEL ANLAMDA SİZE DEĞER VERİYOR MU MESELA HASTAYKEN YADA DUYGUSAL ANLARINIZDA NASIL DAVRANIYOR BUNLARI Bİ ANIMSAYIN.İlk defa böyle davranıyor ama benim aileme gitme konusunda hep bir bahane illa bir şekilde gidiyoruz ama hep ilk kısım ben gelmesem oluyor
Kızla erkekle ne alakası var. Fazla taviz veriyorsunuz. Ha bir de ben gidiyorum dedikten sonra ben sonra gelirim demiş,üstüne evden cikiyorum demiş ve yatmış uyumuş. Masada onu bekleyem herkese saygısızlık bu. Haddini bildirin de öğrensin. Malesef bazı erkekler güzellikten naiflikten anlamiyorBenim hep kuzenlerim erkek ailede tek kız torunum ailemden hep böyle gördüğüm için hep onun ailesini tuttum hani gelin geldi arayı bozdu olmasın gibisinden bilmiyorum yanlış yaptım sanırım oda 5 kızın içinde tek erkek bilemiyorum yanlış yapmışım evet 6 aydır hep sustum bu konuda çok şükür başka sorunumuz olmadı hiç ama bu sorun beni yıprattı
Siz de onun ailesine gitmeyin, niye gidiyorsunuz ki?sanırım şuan nasıl davranacağını bilmediğim için yazıyorum buraya o salonda ben yatak odasında ağlıyorum biz 10 gündür karantinadayız pazar günü negatif çıktık ve pazartesi günü eşimin ailesine gittik bugün bekledim gidelim demeyince bende ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim git dedi sen gelmeyecek misin dedim gelesim yok dedi nedense her seferinde benim aileme gidileceğinde aynı şey oluyor ve eşim ben gelmesem olmaz mı gibi cümleler kuruyor ve ben çok kırılıyorum neyse sen gelmeyeceksen sana yemek yapayım dedim sonra sen git ben gelirim dedi falan ben gittim sonra aradan 1 2 saat geçti ne yapıyorsun diye sorduğum da 5 10 dakikaya çıkarım dedi tamam dedim aradan 1 saat geçti arıyorum açmıyor 3. Arayışımda açtı uykulu bir şekilde seni bekliyoruz yemeğe nerdesin dedim uykulu bir sesle uyuyorum siz yiyin dedi tamam diyip kapattım buraya kadar herşey normal eve geldim yüzüme bakmadı geldin mi falan hiç birşey demedi sanki ben suçluymuşum gibi üzüldüm çok kırıldım bende ağladığımı görmesin diye duşa girdim çıktım kahve içer misin diyip bir kahve içelim diye düşündüm baktım kahvesini yapmış tek başına içiyor iyide içerledim sanki birşey olmuş gibi şuan o bana trip atıyor ne ve içim içimi yiyor sinirden ne yapmam lazım
Ne oldu? Sorun ne ? Niye tavırlısın diye sorsanıza! Bu kadar basit ! Bi açıklama yapar ya da yapamaz çünkü canı sadece trip atmak istemiştiesanırım şuan nasıl davranacağını bilmediğim için yazıyorum buraya o salonda ben yatak odasında ağlıyorum biz 10 gündür karantinadayız pazar günü negatif çıktık ve pazartesi günü eşimin ailesine gittik bugün bekledim gidelim demeyince bende ben annemin yanına gitmek istiyorum dedim git dedi sen gelmeyecek misin dedim gelesim yok dedi nedense her seferinde benim aileme gidileceğinde aynı şey oluyor ve eşim ben gelmesem olmaz mı gibi cümleler kuruyor ve ben çok kırılıyorum neyse sen gelmeyeceksen sana yemek yapayım dedim sonra sen git ben gelirim dedi falan ben gittim sonra aradan 1 2 saat geçti ne yapıyorsun diye sorduğum da 5 10 dakikaya çıkarım dedi tamam dedim aradan 1 saat geçti arıyorum açmıyor 3. Arayışımda açtı uykulu bir şekilde seni bekliyoruz yemeğe nerdesin dedim uykulu bir sesle uyuyorum siz yiyin dedi tamam diyip kapattım buraya kadar herşey normal eve geldim yüzüme bakmadı geldin mi falan hiç birşey demedi sanki ben suçluymuşum gibi üzüldüm çok kırıldım bende ağladığımı görmesin diye duşa girdim çıktım kahve içer misin diyip bir kahve içelim diye düşündüm baktım kahvesini yapmış tek başına içiyor iyide içerledim sanki birşey olmuş gibi şuan o bana trip atıyor ne ve içim içimi yiyor sinirden ne yapmam lazım
Önce ağlamamalı ve evliyken çok içli olmamalısınız. Ohooo erkeklerin her soylediğine takılırsanız işiniz var:)Ben o kadar içli biriyim ki nasılsın davranacağımı bilemiyorum ağlıyorum resmen
Burası en anormal yer mesela buraya normal gözüyle bakıyorsunuz. Kendi değerinizi bilin.sonra sen git ben gelirim dedi falan ben gittim sonra aradan 1 2 saat geçti ne yapıyorsun diye sorduğum da 5 10 dakikaya çıkarım dedi tamam dedim aradan 1 saat geçti arıyorum açmıyor 3. Arayışımda açtı uykulu bir şekilde seni bekliyoruz yemeğe nerdesin dedim uykulu bir sesle uyuyorum siz yiyin dedi tamam diyip kapattım buraya kadar herşey normal
Erkekler onlara ne soylendiğinden ziyade nasıl davranıldığına bakar. Birçok kişinin de aynısını yap demesının sebebi erkeklerin konuşmadan ziyade davranışla birşeyi anlaması. Yani istersen sabaha kadar konus anlamayan anlamıyor.Ama bir davranısında anlıyorlar.Gozumden kuculmen hos değil falan laflarını kaale pek almıyorlar yanı bana cıkanlar genellıkle boyle oldu. Davranısla anlıyorlar. En buyuk sorun insan gıbı anlattıklarında anlayacagını dusunmemız:)Evli değilim evlenmeyi de daha düşünmüyorum ama yinede içimde kalmasın birşey söylemek istiyorum. Kusura bakmayın saygısızlık yapmak istemem ama yorumlara baktığımda çoğu kişi sizde aynısını yapın demiş. O kadar komik ki kocasından daha çocuk gibi gözüküyorsunuz bence. Ayrıca tavsiye veremem ama anaç olmanız üstüne düşmenizin nesi kötü? Sizin karakteriniz böyleyle bunu tabiimde değiştirmeyeceksiniz. Ama aynı zamanda gururunuzu kıran birisi varsa eğer yine o anaçlığı kullanıp karşısına oturup paşa gibi böyle böyle yapıyorsun evli olmamız birşeyi değiştirmez ben sana saygısızlık yapmıyorsam sen de yapmamalısın. Ben e çevremdeki herkesle saygılı geçinmelisin. Eğer yok yapamam diyorsan bugün annemlerle gelmemek için yaptığın o hallerini bırakıp evlendiğim adam gibi direk söylesen iyi olur çünkü gözümde küçülmen hiç hoş değil.” Gibi cümle ile onun bütün gece bu sözleri düşünmesini sağlayabilirsiniz. Cevap ne olursa olsun Başka birşey söylemene gerek kalmaz senin yaptığın her iyi ve kötü davranışta direk bu konu aklına çivi gibi batar. Devam ederse de hiiiç takmıyormuş farketmemiş gibi yap ki adam afallasın
Siz onu herşeyinizi dusunurken o sızın neyınızı dusunuyor?Evet kahvesini çayını hep düşünürüm yemek yedi mi naptı
ğı yerde de tavrıyla tepki koyması, misal annesine gitmek istediğinde öptüm ben gidiyorum deyip gidecek, döndüğünde de adamın suratı mahkeme duvarı gibiyse kendi kendini yiyip ağlamak yerine yapacak bir kahve höpürdeterek içecek.
Bana gelıyorum bes dk dıyıp sonra uyuyakaldım demesı işgillendim acıkcası yalan gıbı geldı ama kımsenın vebalını almayayyım.Geliyorum evden çıkıyorum diyip uyuması ve gelmemesi, sizi sofrada bekletmesi.
Bunlar normal mi?
Bu tavrın üzerine, sen hayırdır geliyorum dedin gelmedin, birşey mi oldu, saygısızlık ettin, derdin mi var vs sormaz mı insan?
Sorar kardeşim.
Çay kahve soracağına bunu sorar.
Hassassınız, tamam peki ama böyle de ezmesin be, sen de insan evladısın.
Siz de onun ailesine gitmeyin ama o insanlarla aranızda bir sorun yoksa boş yere orayla da gerileceksiniz.
Eşinizle konuşun. Ben de sebepsiz yere seninkilere gelmesem ne hissedeceksin falan diye.
Daha yeni evlisiniz. Konuşmaktan kaçmayın, tüm sorunlar iletişimsizlikten kaynaklı.
Mesela ille kahve yapacaksanız, ben kahve yapıyorum sonra da güzelce konuşacağız, dökülsün eteğimizdeki taşlar diyeceksiniz.
Hahaha ya çok doğru tespit sanırım. Şimdi annem neden sürekli ‘boşver evlenme boyu büyük aklı küçük onların’ dediğini çok iyi anladımErkekler onlara ne soylendiğinden ziyade nasıl davranıldığına bakar. Birçok kişinin de aynısını yap demesının sebebi erkeklerin konuşmadan ziyade davranışla birşeyi anlaması. Yani istersen sabaha kadar konus anlamayan anlamıyor.Ama bir davranısında anlıyorlar.Gozumden kuculmen hos değil falan laflarını kaale pek almıyorlar yanı bana cıkanlar genellıkle boyle oldu. Davranısla anlıyorlar. En buyuk sorun insan gıbı anlattıklarında anlayacagını dusunmemız:)
Sonuna kadar katılıyorumErkekler onlara ne soylendiğinden ziyade nasıl davranıldığına bakar. Birçok kişinin de aynısını yap demesının sebebi erkeklerin konuşmadan ziyade davranışla birşeyi anlaması. Yani istersen sabaha kadar konus anlamayan anlamıyor.Ama bir davranısında anlıyorlar.Gozumden kuculmen hos değil falan laflarını kaale pek almıyorlar yanı bana cıkanlar genellıkle boyle oldu. Davranısla anlıyorlar. En buyuk sorun insan gıbı anlattıklarında anlayacagını dusunmemız:)
yani orası oyle ama erkekler kadınlar kadar detaylı düşünemiyor diye aşağılamak bana garip geliyor ama herkesten duydum. Bızım senelerdır gozumuzde buyuttugumuz erkekler bunlar mıy mıs dedım:)Hahaha ya çok doğru tespit sanırım. Şimdi annem neden sürekli ‘boşver evlenme boyu büyük aklı küçük onların’ dediğini çok iyi anladımben çok gamsızımdır sinirlenince de bu şekil konuşup ipleri koparırım uğraşmam aynısını yapmakla ama tabi ev ortamı koca faktörü var haklısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?