eşimle küçük şeylerden büyük kavgalar ediyoruz:(((

ilişkiler bile bu şekilde yürümezken evlilik hiç yürümez.
varsa bir derdiniZ ''ben bundan rahatsız oldum'' diyecek gerekirse kavga edip konuyu bir şekilde çözüp kapatacaksınız.

Bir ömür naz, kapris, küstüm banane ile kimse uğraşmak istemez

Herkesin bir sabır noktası vardır, muhakkak eşimin de vardır en çok da bundan korkuyorum. Kendimi değiştirmem gerek ama nasıl yapacağımı bilemiyorum.

böyle yapmaya calısırsanız yakındır bıkması
bıkmısta olabilir.

kendimi okudum sanki ama bbenim eşim sizin eşiniz kadar hassas değil o ayrı bence zamanla oturacak bunlar bende kendimde öyle düşünüyorum

burcunuz nedir ? kendimi gördüm sizde

yaşasın benim gibi biri varmış, aslan burcuyum
şaka yapıosun aslan burçları dimdik dir ya hayata karşı bu kadar hassas olmaz he bak ben balığım tam bir alığım , benım olmam normal de sen aslan sın kendine gel

şaka yapıosun aslan burçları dimdik dir ya hayata karşı bu kadar hassas olmaz he bak ben balığım tam bir alığım , benım olmam normal de sen aslan sın kendine gel
hep öyleyimdir aslında bi eşime karşı değilim, burnundan getiriyorum adamın. ama alttan alamama durumum, o gelsin gönlümü alsın durumlarım hep burcumun egosundan kaynaklanıyor. suçu burcuma atıyım bari

hamile olabilir misin?
hayır canım, hamile değilim olamam da çikolata kisti tedavisi için bi ilaç kullanıyorum. adet olmamı engelliyor o da. biraz da ilaçtan diye düşünüyorum. menopoza giren kadınlar gibiyim, sinir duygusallık ateş basması herşey var

hep öyleyimdir aslında bi eşime karşı değilim, burnundan getiriyorum adamın. ama alttan alamama durumum, o gelsin gönlümü alsın durumlarım hep burcumun egosundan kaynaklanıyor. suçu burcuma atıyım bari
bende de ya hep pohpohlanmışız ondan bunlar ama bu geçiyor zamanla , olgunlaşmak süre alır az daha sabret aklına mı geldi hemen başka işlere yönel unut

Yaa konuyu okuyunca bi an kendim mi yazdım diye düşündüm resmen
insanın kendini bilmesi ama hiçbişey yapamaması çok kötü ya, bu durum için sizin yaptığınız bir şey var mı? aslında hiçbir şeyi takmasam alınmasam daha kıymetli olurum gibi geliyor ama bu imkansız gibi bir şey benm için

bende de ya hep pohpohlanmışız ondan bunlar ama bu geçiyor zamanla , olgunlaşmak süre alır az daha sabret aklına mı geldi hemen başka işlere yönel unut
bende hıc pohpohlananan bırı degılım
ve pekte pohpohlamam banane yahu der gecerım
ben bıraz fazla genısım galıba arkadalsardan tut esıme anneme babama abıme kuzenlerıme hıc kısme tarafıdnan pohpohlanmadım saka degıl bazen eksıklıgını hıssederım

benm canım annem yüzümü assam hemen gönlümü alır, babam desem evlenmişim barklanmışım hala bana hizmet etmeye kalkar, tabi müsade etmem ama hep böyle gördüm ben. kardeşlerim de öyle hep ben ne desem o olmuştur. arkadaş çevremde de bu şekildedir. kocamın küçücük hayırına bile dayanamıyorum işte bu yüzden. pohpohlanmak da hiç iyi bişey değil sonra benm gibi olursunuz mazallah. huysuz, nazlı, kaprisli, ağlak ama çok iyi kalpliii

alemsin

aynen bnde valla nazı mı herkes çekerdi işte bunlar hep çok sevilmekden ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…