- 3 Eylül 2012
- 21.883
- 57.702
- 798
Ay hiç gelemem sizinki gibi kaprislere.
Ne gönül alırım, ne de kaile..
kendi kendine küser, ağlar, susar barışır.
Bence eşinize de tak etmiş.
aynı ben ve eşimi anlatıyosun sankiİstediğinizi söyleyebilirsiniz, ben onun üzüldüğünü gördükçe çok daha kötü oluyorum. Belki beni kendime getirir söyledikleriniz. Ben ondan hep ilgi bekliyorum, göremeyince de hırçınlaşıyorum. Kocam çok düşüncelidir ama mizacı biraz serttir, tepkileri biraz serttir; ben de fazla kırılganım o bana öyle bir tepki verince paramparça oluyorum. Beynime bana kötü davranıyor, beni sevmiyor bana bağırıyor diye sinyaller gönderiyorum sanırım. Kendimin farkındayım aslında ama nasıl değişeceğim bilmiyorum
benm canım annem yüzümü assam hemen gönlümü alır, babam desem evlenmişim barklanmışım hala bana hizmet etmeye kalkar, tabi müsade etmem ama hep böyle gördüm ben. kardeşlerim de öyle hep ben ne desem o olmuştur. arkadaş çevremde de bu şekildedir. kocamın küçücük hayırına bile dayanamıyorum işte bu yüzden. pohpohlanmak da hiç iyi bişey değil sonra benm gibi olursunuz mazallah. huysuz, nazlı, kaprisli, ağlak ama çok iyi kalpliii
İstediğinizi söyleyebilirsiniz, ben onun üzüldüğünü gördükçe çok daha kötü oluyorum. Belki beni kendime getirir söyledikleriniz. Ben ondan hep ilgi bekliyorum, göremeyince de hırçınlaşıyorum. Kocam çok düşüncelidir ama mizacı biraz serttir, tepkileri biraz serttir; ben de fazla kırılganım o bana öyle bir tepki verince paramparça oluyorum. Beynime bana kötü davranıyor, beni sevmiyor bana bağırıyor diye sinyaller gönderiyorum sanırım. Kendimin farkındayım aslında ama nasıl değişeceğim bilmiyorum
işte ben...İstediğinizi söyleyebilirsiniz, ben onun üzüldüğünü gördükçe çok daha kötü oluyorum. Belki beni kendime getirir söyledikleriniz. Ben ondan hep ilgi bekliyorum, göremeyince de hırçınlaşıyorum. Kocam çok düşüncelidir ama mizacı biraz serttir, tepkileri biraz serttir; ben de fazla kırılganım o bana öyle bir tepki verince paramparça oluyorum. Beynime bana kötü davranıyor, beni sevmiyor bana bağırıyor diye sinyaller gönderiyorum sanırım. Kendimin farkındayım aslında ama nasıl değişeceğim bilmiyorum
Arkadaşım birçok kişiyi annesi babası nazlı büyümüştür o ayrı bi olay, küçücük bir tartışmada küsüp konuşmamak ayrı olay. Artık bebek olmadığınızın farkına varın ve sorunlar oluştuğunda konuşmayı deneyin. Böylece küseni barıştırmak için efor harcamak yerine mutlu vakit geçirmek için uğraşmış olursunuz.Doğru söze ne hacet çok nazlıyım, annem babam böyle büyüttü beni. Hep gözümn içine bakarlardı hala da öyleler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?