Eşimle küstük ve özür dilemiyor

poyeyy

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
11
0
16
Merhaba eşimle tartıştığımızda ki çok önemli konular değil , ben odaya giderim ve o gelmez bende yanına giderim barışırız.Ancak bu sefer gerçekten Kalbim kırıldı ve neredeyse 24 saattir odadayım hala benden özür dilemedi bu sefer bende gitmek istemiyorum. tavsiyenize ihtiyaç duyuyorum

O gitti ben gittim o haksız ben haklıyım moduna girmeyin çok önemsiz bir konuysa tartışma. Her kavgada adam niye sizden özür diliyor. Belki siz de onu kırdınız. Özür falan sonraki aşama olmalı sorun ne karşılıklı konuşarak çözmelisiniz. Bir sevgilim vardı sürekli bağırır çağırır kavga eder küfür eder sonra ağlaya ağlaya özür dilerdi. Ne yapayım ki böyle özürü bana insanca konuşamadıktan sonra. Mühim olan yapıcı olmak olmalı.

Sizde en ufak şeyden tartışmayın haksız olduğunuz zaman özür dileyin ama haklı olduğunuz konularda da ayağına gidip kendiniz barışmayın çünkü alışmış adam aynısını bekliyor tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…