• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle mahkemeye gittik.

Merve Aycan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2024
997
482
18
Kızlar eşimle anlaşmalı mahkemeye gittik dilekçe yazdım götürecektik kapıda alıp yırttı ağladı orada şimdi seni seviyorum diye bugün bunları yapıyorsun yarın sana olan sevgim bitince ne olack dedi. İftira atıyorsun dedi numarayı verdiği gün sana söyledim dedi neyse WhatsApp tan son 8 aydır engele kalkmamış baktm arama kaydı son 13 ayı aldık müşteri hizmetlerinden araması yok ben şimdi ne yapacam hatta diyor kadının evine gidelim annesi erkek kardeşi gelsin en ufak şey varsa söylesin gerekirse mahkemeye verecem diyor sizce ne yapmalıyım

Ya şimdi elde alenen bir delil bir kanıt olmadığı için koştur koştur boşan diyemiyorum ben açıkçası..
Hani sevgin azaldıysa gözüm görmez dersen boşa da şimdi adam seviyorum demiş gidelim herkes gelsin konuş demiş ne bileyim ben sanırım kadının yanına giderdim ortaya dökülsün her şey öyle karar verirdim gibi

adam sinyal verdi ama buna da dikkat et
Ne yapayım şüphe ile de yaşanmıyor gerçekten öncr yok dedi sonra gidip sorduk dilekçe yazın dedi sonra yazdık eşimle imzaladık sonra o saatlerce ağladı götürdük kapıda alıp yırttı ağladı çok emek verdim seviyorum diye çekişmeli mi açayım

Ezgi'nin Günlüğü gibi sürekli konu mu açacaksınız? Sizin ayrılmaya niyetiniz yok işte bizi yemeyin. Kocanız tinder indirir yanlışlıkla bastım der,ağlar inanırsınız. Komşu kadının telefon numarasını alır,araba muhabbeti yaparlar,kocanız ağlar yine inanırsınız. Sazan çok olunca olta atan çok oluyor🤷🏻‍♀️

15186384-728xauto (1).webp
Kocanızın mood. Kocamı seviyorum diyorsunuz ayrılmaya da niyetiniz yok bari son kez oturup bir konuşun. İleride pişman olurum diye düşünüyorsanız bir kez daha konuşmayı deneyin. Huylu huyundan vazgeçmez ama son kararı verecek olan sizsiniz, biz değiliz🤷🏻‍♀️

Ezgi'nin Günlüğü gibi sürekli konu mu açacaksınız? Sizin ayrılmaya niyetiniz yok işte bizi yemeyin. Kocanız tinder indirir yanlışlıkla bastım der,ağlar inanırsınız. Komşu kadının telefon numarasını alır,araba muhabbeti yaparlar,kocanız ağlar yine inanırsınız. Sazan çok olunca olta atan çok oluyor🤷🏻‍♀️
Tinder indirdi demedim indirmemşti sadece play store tıklanmıştı. Ben ayrılmak istiyorum zaten

Kızlar eşimle anlaşmalı mahkemeye gittik dilekçe yazdım götürecektik kapıda alıp yırttı ağladı orada şimdi seni seviyorum diye bugün bunları yapıyorsun yarın sana olan sevgim bitince ne olack dedi. İftira atıyorsun dedi numarayı verdiği gün sana söyledim dedi neyse WhatsApp tan son 8 aydır engele kalkmamış baktm arama kaydı son 13 ayı aldık müşteri hizmetlerinden araması yok ben şimdi ne yapacam hatta diyor kadının evine gidelim annesi erkek kardeşi gelsin en ufak şey varsa söylesin gerekirse mahkemeye verecem diyor sizce ne yapmalıyım
8 aydır engel kesintisiz kalkmadogindan emin misin ? Eminsen affet

Ayrılmak istiyorum diyorsunuz da adam ağlayınca dayanamıyorum diyorsunuz
Dayanamadım demedim timsah gözyaşlarını bırak dedim aldı kağıdı yırttı herkes bize baktı ben ne yapayım o arada zaten gözüme uyku girmemiş zor ayakta duruyorum

Ayrılmak istiyorum diyorsunuz da adam ağlayınca dayanamıyorum diyorsunuz
Dayanamadım demedim timsah gözyaşlarıaldı kağıdı yırttı herkes bize baktı ben ne yapayım o arada zaten gözüme uyku girmemiş zor ayakta duruyorum
Bu hanımın konuları ciddi mi ya? Her saniye faklı bir olay
Valla doğru ya adliyeye girdik başvuru yapmak için kadın dilekçe yazın dedi çizgisz kağıt aldık yazdım imzaladı götürürken alıp yırttı kapıda ağladı herkes vardı ben de geri döndüm

Back
X