eşimle mi evlendim ailesiyle mi :(

denizim0

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2008
970
221
323
Off arkadaşlar.. 14 yıllık evliyiz 10 yaşında çocuğumuz var. İlk 3 yıl çocuk yokken bu dert de yoktu.
Sonra birden hayatımızda birsürü kişi. Haksızlık mı ediyorum diyorum bazen. Sagolsunlar ilgi alaka güzel de.. Başta kv.dem. orada bir hata yaptım. Çalışırken 3 yıl bizde kalmasına ses çıkaramadım. Lazımdı çünkü. İstemeseydi çare bulurduk ama kendide yalnız yaşıyor. Onunda işine geldi benimde açıkçası. Sonra hep torun torun torun. Özlüyor geliyor haftalarca kalıyor. Olmasa telefon telefon üstüne ne yaptın ne yedin ne giydin. İlacını ictinmi . Biraz dominant. Beni eksik buluyordur kesin. Sanki kendi çocuğu. Yani öff. Diğer yandan 2 teyze bir enişte. Hep bi aramalar çocuğu sormalar.
Eşim de bu konuyu actirmiyor bile. O benim annem diyor kapatıyor konuyu.
Bıktım anlayacağınız ve yine gelip haftalarca kalmasından korkuyorum.
Tavrım tarzim ne olmalı bir bakayım dedim herkes ne düşünüyor.

Gerçekten öff yani. Eniste teyzeler felan anlıyorum seni iyice bunalmisindir. Ama işte çözüm yok malesef tamamen bağı kopartmaktan baska.

bu arada eşimin ailesi torununu aramıyor sormuyor diyenler çokken birde bunalanlar çıktı

Yazın yediğim hurmalar kışın böyle oluyor valla. 3 yıl gelip bakarsa kendi çocuğu gibi sahiplenir normal. Eğer bu kadar sık sizin şehrinize geliyor ve yalnız yaşıyorsa normalde taşınsın

Sadece sormuyorlar. Hep dipdibe olmak istiyorlar. Mesela daha geçen hafta enişte gelsin bize dedi özledik dedi. Haydee ma aile biraraya geldiler 1 hafta dipdibe yaşadılar. Bayram haftası üstelik. Teyze teyze enişte kv. Bir hafta cocugumla kaldılar. Ben misafir gibi gidip geldim. Bunlar birarada olabilir ama ben istemiyorum işte bıktım.

Yazın yediğim hurmalar kışın böyle oluyor valla. 3 yıl gelip bakarsa kendi çocuğu gibi sahiplenir normal. Eğer bu kadar sık sizin şehrinize geliyor ve yalnız yaşıyorsa normalde taşınsın
Taşın diyecekler diye korkuyorum valla. Kabul eder kesin.

Anlamadım ne demek istediğinizi?

E gelsin taşınsın yakın bi yere en azından akşam olunca evine döner kalmaz sende çalışıyorsun zaten gündüz de gelmez anca bazı akşamlar çaya gelir
Ben artık çalışmıyorum. Bazen öyle düşünüyorum bende doğrusu. Gelsin taşınsın. Bari akşam olunca gider. Ama uzun mevzu taşınmak. Girmezler o ise. Ev al ev sat vs.

Ben ilgisiz oldukları için çocukları mi sormadıkları için üzülürken bu konuyu görünce sahiden sizin bu serzenişinize şaşırdım açıkçası. Ne demek istediğimi açtığım konulardan okuyarak anlayabilirsiniz. Sizin sorun ettiğiniz şeyi isteyen dileyenler var ama olmuyor ışte. Benim eşimin aileside asla çocukları mi sormuyor aramıyorlar yeğenlerini. Onları sevip bağrına basmıyorlar. Sahiden şükredin derim. ..
Herşeyin aşırısına karşıyım ama inanın değer kıymet görmemek daha üzücü.

Benim çocuk yok ama saçma bi ilgi durumu olacağından eminim maalesef , senin durum iyi boşversene karışmazlar da

ben hakikaten,
3 yıl aynı evde gönüllü olarak yaşadığınız insana
yılda birkaç hafta nasıl katlanamadığınızı anlamadım

hep bi aramalar sormalar'ın neresi kötü?
bayram haftası bir hafta kalmışlar
yılda 1-2 kez böyle olsa ne olur?

Gerçekten bu zor. Çocuğu en basitinden istediğin gibi bile terbiye edemezsin.

Benim asıl şaşırdığım 3 yılın sonunda nasıl gitti? Iyi yerleşmemiş..
Ben tavrimi belli ettim. Eşime de dedim. Gitti. Sıkılıyormuş işin kötüsü evinde. ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…