eşimle mi evlendim ailesiyle mi :(

Doğru diyosun. Dişimi sıkmam lâzım. Ama birgün pat diye bu kış buradayım diye gelecek kaygısı var bende evinde sıkılıyor muş.
Anlıyorum huzursuz eder fikri bile ama seni yönetmesine isine karismasina izin vermezsen bi parçada olsa rahatlarsin

canım sen başta çocuğuna güvenle baktırmak için sizinle yaşamasını isterken kv.den rahatsız olmuyordun da şimdi sesini çıkartman biraz ayıp olmuyor mu?
ben de kv ile aynı apartmanda oturuyorum çocuğuma bakıyor die. kalabalıklar da 8 kardeşler. bi düğün oldu mu hepsi toplaşıyorlar benim ev de açılıyor giren çıkan.
sallamıyorum çok çünkü çocuğuma bakıyorsa geri kalan her şeyi görmezden gelebilirim. gerçi kendisi çok saygılıdır sağolsun anahtar var ama öyle kafama essin gireyim evi karıştırayım bi insan olmadığı için sıkıntı yaşamıorz ama hafta sekiz gün dokuz beraberiz. yemeğim olmaz birlikte yeriz, pazarı yaparız birlikte felan..
kısacası yapacak bir şey yok. sen de kendi aileni çağır sık sık gelsinler..

Ne şanslı oğlun, çocugunu herkes sevip sayacaklar böyle düşün .

ailelerle evleniyor. o benim annem babam dyo..
eşiniz anneci çikmiş..
seni savunmaz artık 14 yıl olmuş evleneli sizin.
biz daha yolun başinda 2 yıl olcak kv yaşlandikça eleştirmeye başladi. nabiyim yaşlı diyoruz işte:/

çocuğunuz için ilgi alaka olduğu için sevinmelisiniz bence, ne güzel sevgi dolu ortamda büyüyor. Torun evlattan kıymetlidir demişler büyük ihtimal ilgi alaka da ondan geliyordur.

Çocuğunuz ailede tek torun sanırım.

Sevilmemesinden daha iyidir sevilmek diye düşünüyorum.

Canım benim bir babam var oda yaşlı. Gelmez bana. Sen çalışıyorsun sanki. Ben de çalışırken aynı senin gibi düşünüyordum. Artık bitti ve evdeyim. İnan bak çalışmayınca farklı düşünüyor insan. Kendi ailenle başbaşa olup bir düzen oturtmaya çalışıyorsun.

İşine geldiği zamanda 3 yıl sende kalmış sesin çıkmamış ama.. Şimdi işin bitti aramasın gelmesin kalmasın off sıkılıyorum oldu dimi.. Nankörlükte son nokta.
Hayır. Ben sayıda asla kusur etmedim. Başına gelirse anlarsın bi gün. Ailemle ilgili kendim karar alıp yeni düzen oturtmaya çalışıyorum.

Tek torun değil. Kızının da 2 çocuğu var. Ama o bile bukadar müsade etmiyor karisilmasina. Ben yapamadım.

kaynanalar sarmaşık gibidir. eve alırsın, zaman geçer. birde bakmışsınki farkettirmeden bütün evi kaplamış. seninkide o hesap. ya çocuğun büyüyecek artık kendi arkadaşlarıyla takılacak, ya da sen surat yapacaksın mesafe koyacaksın hep bir bahane bulacaksın. ama o da çok çetrefilli kim uğraşacak. en iyisi yurtdışına kaçmak :)

Cocugunuzu cok seviyorlar arayip soruyorlar diye rahatsiz olmakta haksizsiniz
Ama kayinvalidenizin sizden rol calmasi ve haftalarca gelip kalmasinda haklisiniz fakat bu konudada biraz yuz bulmus simdi ne deseniz olmaz isoniz kolay olmayacak

Cocugunuzu cok seviyorlar arayip soruyorlar diye rahatsiz olmakta haksizsiniz
Ama kayinvalidenizin sizden rol calmasi ve haftalarca gelip kalmasinda haklisiniz fakat bu konudada biraz yuz bulmus simdi ne deseniz olmaz isoniz kolay olmayacak
Nasıl davranmaliyim periprenses?
Sen olsan ne yapardın?

Nasıl davranmaliyim periprenses?
Sen olsan ne yapardın?
Sizin aile yapinizi bilemedigim icin ben nedesem dogruyu soyleyemem ama konu hakkinda sadece fikrimi belirttim dunyada sevgiden daha masum bir duygu yok birakin dunyalar kadar sevsinler evinize gelip kalma konusunda bisey diyemiyorum cunki ayni sey basima gelse bende ne yapicagimi bilemezdim keske buyukler anlayisli olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…