- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Ayy evet ben de bunu yazacaktımah ah keşke bende senin gibi eve erkenden gidip boş boş oturup sıkılabilsem :)
9 da eve gdıyorum yemek bulasık evi topla erken saat 11 geçiyor eşimle sohbet edemeden uyuyup kalıyorum
Ben 'yemeği genelde eşim yapıyor' kısmına takılı kaldım. Vallahi tebrik ediyorum.
Evcil hayvan falan mı edinseniz acaba, ne kadar sıkıntınızı giderir bilemedim ama aklıma ilk bu geldi.. Yabancı dizilerden true blood var izlemediyseniz tavsiye ederim..
Cocuk yapin. ....
Ilk aklima gelen bu oldu.
Jiwsa diye bir oyun varmis cift oyunu.
Onu alin oynayin pahali degil.
ah ah keşke bende senin gibi eve erkenden gidip boş boş oturup sıkılabilsem :)
9 da eve gdıyorum yemek bulasık evi topla erken saat 11 geçiyor eşimle sohbet edemeden uyuyup kalıyorum
Eşim şu an çalışmıyor (gerçi çalışıyorken de yapıyordu), bir de benim elim çok yavaştır o da yapıveriyor sağolsun :)
evcil hayvanımız (tavşan) vardı 3 hafta önce öldü
bir daha hayvan almayalım dedik...
dediğiniz diziye bakıcam mutlaka
Trivial Pursuit diye bi bilgi oyunu oynuyoruz ama oradaki soruları ezberledik artık.
jiwsa ya bakıyorum şimdi :)
çocuk gündemde değilama olsa nefes almaya vakit bulamayız galiba hahah
senin de işin zormuş tuğçe, Allah yardımcın olsun...
bence bir çocuk yapın nefes alacak vakti kalmıyor insanın biz çocuktan önceki 9 yıldada eşimle günlerimizin nasıl geçtiği hakkında sohpet ediyoruz ayrıca güncel konular isteklerimiz muhabbetle geçiyor.ama biz tabi tv de isliyorduk yabanda özellikle balık avı eşim zıpkınla av yaptığından ama dizide izliyorduk geçiyordu doğrusu hiç sıkılmadık.
Bizde de aynı ben problem yapmıyorum evde tüm gün yalnızım çalışmıyorumda.
Eşim çay ını çorbasını içer tv veya oyun oynar yatar.. Arada sırada balık tutmaya gideriz okadar, bende çok sıkılıyorum malesef..
Ayy evet ben de bunu yazacaktımKonu sahibi ne şanslı
sevişin hihihihihhi :)
Arkadslara katılıyorun cocuk yapın hıc sıkulmazsınız
evet biz tavla çok oynarız ben eşimi kekler hile yaparım baya sinir oluyor eğlenceli bir şey :)cnm tavla kagıt falan oynayın cok komık oluyor guzel vakıt gecıyor bız hata ısım sehır hayvan bıle oynarız.. zaten geceler kısa hergun bırını yapsanız hafta bıter sonradatekrar yenılersınız.. hııı bırde degısık pastalar falan denesenız.. ayrıca dıy projelerıde deneyebılırsınız hem evınızı guzellestırırsınız ufak butcelerde hemde eglencelı??
Bence bi zaman dilimi belirleyin 1 saat kahve keyfi yapın, sohbet zaten kendiliğinden gelir. Biz eşimle bu ara eski yabancı filmler izliyoruz, biz de 10 gibi başlıyoruz filme en geç 12de bitiyor, en azından yanyana oluyorsun, filme yorum yapıyorsun, eğlenceli oluyor. Diğer türlü ikimiz de nette oluyoruz, vaktimiz ölüyor.
Ben evli degilim ama 6 ay önce ailecek sıkıldıgımız icin, birde kucuk kardesim teknolojiden biraz uzaklaşsın diye papağan aldık, akşamları surekli onu konuşturucaz ogreticez diye vakit geciriyoruz mesela.. Bi bakıyoruz uyku saati gelmiş...
biz 7 gibi evde oluyoruz.8.5 ta yemekten kalkıyoruz.
o direkt uzanıyor özet izlerken uyuya kalıyor.
en geç 10:30 gibi çoktan uyumuş oluyoruz
hafta sonları da alışveriş aile ziyaretleri vs.
aslında evde kalabalık yaşamak gerekiyormuş eskiler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?