Eşimle monoton akşamlarımıza çözüm...

Herkes yazar mutlaka ama çok şanslısınız eşiniz yemeklerinizi yapıyor
çocuk en iyi çare diyecem de maddi durum sıkıntılı yazmışsınız

Yo değil, hepsi evcil olduğu için sevimli oluyorlar:)
Her gelen misafir yavruları olursa alalım ne güzelmiş diyor:)

bizde de 2 tane muhabbet kuşu var.
susmak bilmiyolar maşallah muhabbetleri pek bi fazla.
öpüş öpüş öpüş, cik cik cik, uç uç, yem ye uyu :) uyurken bile yan yanalar maşallah.
tavşanımız öldü, yoksa akşamları onunla çok oynuyorduk.

eşim 10 da eve geliyor sofra hazır oluyor hemen yiyip takılmaca moduna geçiyoruz derken bi saate kalmadan ben uyuyorum oda oyun oynuyor film izliyor bikaç saat daha takılıyor... ben hiç sıkılmıyorum çnki eşimle bol bol vakit geçiremiyorum eve geldiği andan itibaren dünyalar benim oluyo...

İnsan kocasıyla sıkılır mı ayol? Biz bazen hafta sonu boyunca evden çıkmıyoruz canımız çıkmak istemediği için. Ev daha eğlenceli.

Her akşam bir film izliyoruz genelde. Önce film kanallarını dolaşıp filmlerin puanlarına bakıyoruz, güzel bişey varsa onu izliyoruz. Yoksa dvd atıyoruz bi tane. Bir de haftalık takip ettiğimiz diziler var. Onlar varsa film izlemiyoruz o gün. Bu ara hepsi sezon arasında. Ben dizileri internetten izlemeyi sevmiyorum. Hepsini birden izleyesim geliyor. O yüzden dizi kanalına da abone olduk ordan takip ediyoruz.

Cuma akşamı salata şarap gecesi yaparız. Genelde başbaşa oluruz, misafir olmaz. Değişik salatalr yapar şarabımızı açar keyif yaparız.

Cumartesi akşamı rakı gecesidir. Genelde ya misafirimiz olur ya biz birilerine gideriz ya da dışarı çıkarız. Sıkılmaya fırsat olmaz.

Bazı akşamlar scrable oynarız. Hep ben yenerim. Bazı akşamlar da pişti. Hep yenilirim. Bir sürü kutu oyunumuz var. Arkadaşlar gelince de keyifli zaman geçiyor oyunlarla.

Eşim müzikle ilgilenir. Bazen bana bişeyler çalar, bazen öğretmeye çalışır. Beste yaparız birlikte bazı zamanlar.

Masanın üstünü kaplayan bir puzzle olur hep. Gidip üç beş parça koyarız arada. Bitince birine hediye ederiz çoğu zaman.

Benim incik boncuklarım, fimo hamurlarım ve ahşap boyalarım var. Eşimin pek ilgisini çekmese de arada fikir verir şunu şöyle yap diye. O da model trenler ve şehir kurgularıyla ilgilenir. Ben de ona yardım ederim zaman zaman.

Bu aralar 2048 oynuyoruz deli gibi, yarışıyoruz. Rekor şimdilik bende. Her an değişebilir ama.

Birlikte kitap oluruz geceleri bazen. Aynı kitabı sesli oluruz, üzerinde tartışırız. Romanlarda olmuyor ama genelde felsefe ve ekonomi kitapları ya da kişisel gelişim kitapları tartışmaya daha uygun oluyor.

Al sana bir sürü seçenek. Daha hatırlamadığım kim bilir neler var.

<muhabbet kuşu çok gürültücü ama....Bizim 7 papağan bir kuş kadar ses çıkarmıyor düşün:)
Akşam saat 9 olunca kafeslerine girip uyuyorlar kendi kendilerine:)
Çok ılgnç bizim komsunun vardı hıc susmuyordu cekırdek yıyordu butun gün.sizinkiler çok uslu maşallah

Konuştırma beni işte sen yicen o yicekk ooo al sana vaktin nasıl geçtiğini anlamamacaa

Koalina deme öyle ya, ne güzel anlatıyomuş işte detaylı detaylı.
keşke benim eşim de anlatsa.
memlekete gidip geldi geçen haftasonu ben çalışıyordum. ee anlat diyorum. gittim geldim işte diyo, detay veremiyo bana hiç annen şu konu hakkında ne dedi diyorum mesela, ne biliyim onları mı hatırlıycam diyor :)

Ben hayvanlardan korkmasan muhabbet kuşu ostıyorum ama acayıp tırsıyorum .

korkacak bişey yok, küçücükler zaten.

Herkes yazar mutlaka ama çok şanslısınız eşiniz yemeklerinizi yapıyor
çocuk en iyi çare diyecem de maddi durum sıkıntılı yazmışsınız

sağolun :)
süpürge de açar, çamaşır da asar sağolsun. bekar hayatı çok uzun zaman yaşadığı için alışkın.
ben de bi o kadar beceriksizim. okul biter bitmez evlenince öğrenemedim ne yemek ne temizlik. pratik bi insan değilim. elim ağır çok.
çocuk ben istemiyorum, eşim 4-5 seneye istiyor. öyle uzak hedefte var gibi yani.

<muhabbet kuşu çok gürültücü ama....Bizim 7 papağan bir kuş kadar ses çıkarmıyor düşün:)
Akşam saat 9 olunca kafeslerine girip uyuyorlar kendi kendilerine:)

evet ya çok bağırıyolar parmak kadar kuşlar.
eşim de sustur kuşlarını diyor.
sanki ne yapabileceksem :)

az vakit olunca kıymetli oluyor işte ne güzel.
ben de çok erken uyuyordum ama eşim için 2 saat fazladan oturuyorum artık.

Ahh canım benim eşim de çok bekar kalmış benden iyi yemekte yapar ütüde
belki de ev hanımı olduğum için yapmıyordur bilemiyorum
ama içten gelen bir şey sanırım
çalışmak senin için çok iyi o zaman

Ben de eşimle vakit geçirmek istiyorum, sıkılmak istiyorum , oğlumla oyunlar oynamak istiyorum ama bunu sadece haftanın bir gününe sığdırmak zorundayım temizlik de cabası.. çok şanslısın şükret. eşimle film-dizi izlemeye bayılırız breaking bad'i izlemediysen şiddetle tavsiye ederim dexter'da çok güzel, how ı meet your mother'da, eski bir dizi ama malcolm in the middle'da süper şu an aklıma gelmeyen bi sürüüü dizi var. Film de forrest gump, p.s ı love you, kapıdaki düşman, kanlı elmas, V for vendatta...

uzuuun uzun yazmışsın çok teşekkürler
işte böyle şeyler yapmak istiyorum ben deee :)
şarap iyiymiş. ben içince çok pis sarhoş olup hemen sızıyorum. o yüzden bi süredir kullanmadım ama haftasonları birer kadeh bişey içeriz neden olmasın.
2048 ne bilmiyorum ama bi araştırayım belki bizim de hoşumuza gider.
puzzle ile bizim neden şansımız yaver gitmedi anlamadım. aylardır yerinde sayıyor puzzle. bi parça bile koyamadık. yarım duruyo öyle. eşim sıkılınca ben de yapmak istemiyorum hevesim kaçıyor.
ben de öyle el becerisi yok ama bi arkadaş DIY fikrini verdi. eşimle beraber yapabiliriz.
ahh bizim arkadaşlarımız geldiği bi ortam olsa çok iyi olacak.
eşimin bu şehirde tanıdığı yok.
benim arkadaşlarım da hep bekar kadınlar.
eşli falan görüşebileceğimiz birileri olsa, özellikle eşimin arkadaşları olmasını çok istiyorum.

dexter'ı eşim izleyemiyor. kanlı diye.
how I met your mother'ı 3. tekrar yaptık. keşke bitmeseydi.
diğerlerine bakıcam. breaking bad'i izleyebiliriz :)
siz eşinizden ayrı yerde misiniz yoksa zamanlarınız mı tutmuyor anlayamadım tam ama umarım istediğiniz gibi olur daha çok zaman geçirebilirsiniz. :)

eşim 12 ay askerdeydi geçen sene o zaman çok hayal kurmuştuk gelince şöyle yaparız böyle yaparız diye şimdi sıkılmak ağırıma gidiyor.

Benim de size küçük bir kaç önerim olacak..
Bence haftalık belirli bir program yapın..
Misal haftada 2 akşam sevdiğiniz filmleri izleyin..
Haftada bir gün siyaset yada sevdiğiniz birisinin programını izleyin. öneririm çok eğlenceli oluyor.. erkekler siyaseti sever..
Haftada bir gün dışarı çıkın.. en azından birer çay içer dönersiniz. sizin için de farklı mekan değişiklik olur..
Eşiniz yetenekli mi bu konuda bilemiyorum ama evde maket yapabilirsin.. Olmadı alın kırtasiyeden mukavva, el işi kağıdı, yapıştırıcı filan ev yapın bahçeli.. Evinize dekoratif süs eşyaları yapabilirsiniz.. Eğlenceli olur.

hehehe yok ya aynı yerdeyiz çok şükür 7 aylık oğluşumuz var akşam evde onunla azıcık ilgilenip uyutup uyuyoruz gece de nöbetleşe oğluşumuza bakıyoruz o kadar

teşekkürler önerileriniz için :)
haklısınız bi program dahilinde yapmak daha iyi olacak. biz düzene oturtmak lazım.
maket işini de yapabiliriz bence.
eşim bu konuda kendi de sormuştu biz maket gibi bişey yapsak mı diye.
internette vardır örnekleri herhalde

hehehe yok ya aynı yerdeyiz çok şükür 7 aylık oğluşumuz var akşam evde onunla azıcık ilgilenip uyutup uyuyoruz gece de nöbetleşe oğluşumuza bakıyoruz o kadar

:) ne güzel dönüşümlü bakmanız.
sadece anneye yüklenilince sinir oluyorum ben buradaki konuları okuyunca.
Allah huzurunuzu eksik etmesin.
Bebek büyüdükçe üçünüz daha güzel daha dolu günler geçirirsiniz diye düşünüyorum

biz eşimle pes oynuyoruz , araba yarışı yapıyoruz
her gece mutlaka bir film izliyoruz , bigün ben bigün o seçiyor , hangimizin seçtiği filmler güzeldi yarışı yapıyoruz
netten dans öğrenmeye çalışıyoruz , salsa ile başladık zaman güzel geçiyor
taklitler yapıp eğleniyoruz , oyun havası , kol bastı , horon, zeybek felan oynuyoruz

Hanımlar şimdi ben bütün dediklerinizi not ettim.
Eşime de söylüycem
ortak karar verince bi program oluştururum ben.
iyi ki konu açmışım. yoksa akşam eve gidip yine bilgisayar telefon takılacaktık.
şimdi bi sürü fikir oluştu kafamda sayenizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…