- 12 Ağustos 2014
- 3.061
- 2.054
- 448
- Konu Sahibi zeytinagaci
-
Ben hayvanlardan korkmasan muhabbet kuşu ostıyorum ama acayıp tırsıyorum .Yo değil, hepsi evcil olduğu için sevimli oluyorlar:)
Her gelen misafir yavruları olursa alalım ne güzelmiş diyor:)
Yo değil, hepsi evcil olduğu için sevimli oluyorlar:)
Her gelen misafir yavruları olursa alalım ne güzelmiş diyor:)
<muhabbet kuşu çok gürültücü ama....Bizim 7 papağan bir kuş kadar ses çıkarmıyor düşün:)Ben hayvanlardan korkmasan muhabbet kuşu ostıyorum ama acayıp tırsıyorum .
İnsan kocasıyla sıkılır mı ayol? Biz bazen hafta sonu boyunca evden çıkmıyoruz canımız çıkmak istemediği için. Ev daha eğlenceli.Selamlar arkadaşlar,
Ben 5'te işten çıkıyorum. Eşimle eve gidiyoruz, beraber yemek yapıyoruz. Daha doğrusu o yapıyor genelde. Ben de o sırada bulaşıkları yerleştiriyorum, çamaşırları topluyorum, sofrayı kuruyorum falan.
7 gibi sofradan kalkıyoruz.
ve yapacak bişey bulamıyoruz.
Tv'de maç varsa maç izliyoruz, ben kk ya takılıyorum telefondan.
Biraz sohbet ediyoruz sonra yine sıkılıyoruz. BOŞ GEÇİYOR YANİ SON 2 AYDIR BÖYLE. (Yazın çıkıp geziyorduk)
Bu durumu çözmek için yaptıklarım:
1) Ben 1000 parçalık puzzle aldım beraber yapıyoruz ama eşim sıkılıyor uğraşırken, hiç de yapamıyor :)
2) Org'um var onu çalmaya çalıştım bi süre, ama eşim yine sıkılıyor çünkü tek başıma çalışıyorum.
3) Dizi ya da TV izlemiyoruz. Yabancı dizi izliyorduk beraber ama izlediğimiz diziler bitti. Başka diziler denedik ikimizin izlediği ortak bi tarz bulamadık.
4) Kitap okuyoruz bi süre. Ama bu defa da konuşmadan geçiyor zaten bütün gün görüşmemişiz..
Başka ne yapabiliriz evde, SİZ NELER YAPIYORSUNUZ? ÖNERİSİ OLAN?
Not: Aracımız yok, maddi durumumuz da sıkıntılı.
Çok ılgnç bizim komsunun vardı hıc susmuyordu cekırdek yıyordu butun gün.sizinkiler çok uslu maşallah<muhabbet kuşu çok gürültücü ama....Bizim 7 papağan bir kuş kadar ses çıkarmıyor düşün:)
Akşam saat 9 olunca kafeslerine girip uyuyorlar kendi kendilerine:)
Konuştırma beni işte sen yicen o yicekk ooo al sana vaktin nasıl geçtiğini anlamamacaao ne ki, yenir mi
akrabamız yok malesef..
yürüyüşü benim yorulmadığım akşamlarda yapabiliriz haklısınız. (genelde akşamları pis hava çöküyor ya kömür kokuyor, ondan pek çıkmıyorduk)
arkadaşlarımdan sadece 1 tane çift olan var. diğerleri ya bekar, ya eşleri şehir dışında. benimki de işim olmadan görüşmeyelim insanlar ne iş yapıyosun dediğinde bişey diyemiyorum diyor.
komşular da hep 60 üstü be yaa
ama kahve olayını siz de söylediniz demek gerekli bişey liste başı yaptım onu :)
kahve +1
ne bileyim bizim konuşacaklarımız bitti herhalde
evlenmeden önceki senelerde telefonu kapatmak bilmezdik..
şimdi yine konuşuyoruz ama onun da benim de birbirimize anlatmadığımız bi anımız falan kalmadı galiba.
bu akşam kitap okuyalım diyorduk, birbirimize anlatalım yoksa her akşam ben kk daki konuları sesli okuyorum artık kadın muhabbetinden kocama böö gelcek
Ayyyy sorma
Bir ara yüzüne karşı "sadede gel, kısa kes" diyordum da hiç utanmadan bana "dinlemek zorundasın anlatıcam" diyorduBir de bir konu anlatırken başka konulara kayıyor arada onları da ayrıntılarıyla dinliyorum
Ben hayvanlardan korkmasan muhabbet kuşu ostıyorum ama acayıp tırsıyorum .
Herkes yazar mutlaka ama çok şanslısınız eşiniz yemeklerinizi yapıyor
çocuk en iyi çare diyecem de maddi durum sıkıntılı yazmışsınız
<muhabbet kuşu çok gürültücü ama....Bizim 7 papağan bir kuş kadar ses çıkarmıyor düşün:)
Akşam saat 9 olunca kafeslerine girip uyuyorlar kendi kendilerine:)
eşim 10 da eve geliyor sofra hazır oluyor hemen yiyip takılmaca moduna geçiyoruz derken bi saate kalmadan ben uyuyorumoda oyun oynuyor film izliyor bikaç saat daha takılıyor... ben hiç sıkılmıyorum çnki eşimle bol bol vakit geçiremiyorum eve geldiği andan itibaren dünyalar benim oluyo...
Konuştırma beni işte sen yicen o yicekk ooo al sana vaktin nasıl geçtiğini anlamamacaa
Valla KK heçç bişi ayıp değil relakss takılıyozz biz burdaaAyyy ayıplı şeyler onlar
e hadi bunu da deneriz ya seni mi kırıcam LiLyaNa
İnsan kocasıyla sıkılır mı ayol? Biz bazen hafta sonu boyunca evden çıkmıyoruz canımız çıkmak istemediği için. Ev daha eğlenceli.
Her akşam bir film izliyoruz genelde. Önce film kanallarını dolaşıp filmlerin puanlarına bakıyoruz, güzel bişey varsa onu izliyoruz. Yoksa dvd atıyoruz bi tane. Bir de haftalık takip ettiğimiz diziler var. Onlar varsa film izlemiyoruz o gün. Bu ara hepsi sezon arasında. Ben dizileri internetten izlemeyi sevmiyorum. Hepsini birden izleyesim geliyor. O yüzden dizi kanalına da abone olduk ordan takip ediyoruz.
Cuma akşamı salata şarap gecesi yaparız. Genelde başbaşa oluruz, misafir olmaz. Değişik salatalr yapar şarabımızı açar keyif yaparız.
Cumartesi akşamı rakı gecesidir. Genelde ya misafirimiz olur ya biz birilerine gideriz ya da dışarı çıkarız. Sıkılmaya fırsat olmaz.
Bazı akşamlar scrable oynarız. Hep ben yenerim. Bazı akşamlar da pişti. Hep yenilirim. Bir sürü kutu oyunumuz var. Arkadaşlar gelince de keyifli zaman geçiyor oyunlarla.
Eşim müzikle ilgilenir. Bazen bana bişeyler çalar, bazen öğretmeye çalışır. Beste yaparız birlikte bazı zamanlar.
Masanın üstünü kaplayan bir puzzle olur hep. Gidip üç beş parça koyarız arada. Bitince birine hediye ederiz çoğu zaman.
Benim incik boncuklarım, fimo hamurlarım ve ahşap boyalarım var. Eşimin pek ilgisini çekmese de arada fikir verir şunu şöyle yap diye. O da model trenler ve şehir kurgularıyla ilgilenir. Ben de ona yardım ederim zaman zaman.
Bu aralar 2048 oynuyoruz deli gibi, yarışıyoruz. Rekor şimdilik bende. Her an değişebilir ama.
Birlikte kitap oluruz geceleri bazen. Aynı kitabı sesli oluruz, üzerinde tartışırız. Romanlarda olmuyor ama genelde felsefe ve ekonomi kitapları ya da kişisel gelişim kitapları tartışmaya daha uygun oluyor.
Al sana bir sürü seçenek. Daha hatırlamadığım kim bilir neler var.
Ben de eşimle vakit geçirmek istiyorum, sıkılmak istiyorum , oğlumla oyunlar oynamak istiyorum ama bunu sadece haftanın bir gününe sığdırmak zorundayım temizlik de cabası.. çok şanslısın şükret. eşimle film-dizi izlemeye bayılırız breaking bad'i izlemediysen şiddetle tavsiye ederim dexter'da çok güzel, how ı meet your mother'da, eski bir dizi ama malcolm in the middle'da süper şu an aklıma gelmeyen bi sürüüü dizi var. Film de forrest gump, p.s ı love you, kapıdaki düşman, kanlı elmas, V for vendatta...
hehehe yok ya aynı yerdeyiz çok şükür 7 aylık oğluşumuz varuzuuun uzun yazmışsın çok teşekkürler
işte böyle şeyler yapmak istiyorum ben deee :)
şarap iyiymiş. ben içince çok pis sarhoş olup hemen sızıyorum. o yüzden bi süredir kullanmadım ama haftasonları birer kadeh bişey içeriz neden olmasın.
2048 ne bilmiyorum ama bi araştırayım belki bizim de hoşumuza gider.
puzzle ile bizim neden şansımız yaver gitmedi anlamadım. aylardır yerinde sayıyor puzzle. bi parça bile koyamadık. yarım duruyo öyle. eşim sıkılınca ben de yapmak istemiyorum hevesim kaçıyor.
ben de öyle el becerisi yok ama bi arkadaş DIY fikrini verdi. eşimle beraber yapabiliriz.
ahh bizim arkadaşlarımız geldiği bi ortam olsa çok iyi olacak.
eşimin bu şehirde tanıdığı yok.
benim arkadaşlarım da hep bekar kadınlar.
eşli falan görüşebileceğimiz birileri olsa, özellikle eşimin arkadaşları olmasını çok istiyorum.
dexter'ı eşim izleyemiyor. kanlı diye.
how I met your mother'ı 3. tekrar yaptık. keşke bitmeseydi.
diğerlerine bakıcam. breaking bad'i izleyebiliriz :)
siz eşinizden ayrı yerde misiniz yoksa zamanlarınız mı tutmuyor anlayamadım tam ama umarım istediğiniz gibi olur daha çok zaman geçirebilirsiniz. :)
eşim 12 ay askerdeydi geçen sene o zaman çok hayal kurmuştuk gelince şöyle yaparız böyle yaparız diye şimdi sıkılmak ağırıma gidiyor.
Benim de size küçük bir kaç önerim olacak..
Bence haftalık belirli bir program yapın..
Misal haftada 2 akşam sevdiğiniz filmleri izleyin..
Haftada bir gün siyaset yada sevdiğiniz birisinin programını izleyin. öneririm çok eğlenceli oluyor.. erkekler siyaseti sever..
Haftada bir gün dışarı çıkın.. en azından birer çay içer dönersiniz. sizin için de farklı mekan değişiklik olur..
Eşiniz yetenekli mi bu konuda bilemiyorum ama evde maket yapabilirsin.. Olmadı alın kırtasiyeden mukavva, el işi kağıdı, yapıştırıcı filan ev yapın bahçeli.. Evinize dekoratif süs eşyaları yapabilirsiniz.. Eğlenceli olur.
hehehe yok ya aynı yerdeyiz çok şükür 7 aylık oğluşumuz varakşam evde onunla azıcık ilgilenip uyutup uyuyoruz gece de nöbetleşe oğluşumuza bakıyoruz o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?