http://bosanmadavam.com/bosanan-kadinin-soyadi-degisikligi/.htmlBunu araştırmam gerek, sadece kadının kızlık soyadını kullanılabileceğine dair bir yargıtay kararı elimde var o kadar. Kadın artık isteğe bağlı eski kocasının soyadını kullanabilir mi emin değilim. Belki kazanılmış hak olarak yorumlanmış olabilir. Bu konuda bakıp döneceğim size özelden. Teşekkür ederim, güzel bir tartışma oldu
rica ederim :)http://bosanmadavam.com/bosanan-kadinin-soyadi-degisikligi/.html
Şu linke bir bakarsanız, sanırım bir dava açılması gerekiyor. Uyardığınız için teşekkürler bu arada.
Sanırım siz evde kaldınız boşanmış erkekler bile sizi tercih etmwmiş biraz seviyeli yorum yapın yada yapmayınBosanmis bir erkekle evlenmicektin.. bunu kabul etmissin bastan.. eeeee simdi derdin ne senin ? Allah bilir eski esine neler yapti.. sen bunun dilekcelerini hic mi arastirmadin ? evlenmeseydin bu kadar basit yani.. gerci ikinciler kiymetli olur sizin gibi bosanmis erkeklere meraklilar, bak ne guzel iste esin seni seviyormus
Babam da ondan dolayı hormonlardan kafam karıştıgını söylüyorHamilelikte insan saçma sapan rüyalar görüyor. Bide bilinçaltına çok yer etmiş olmalı. Bende de oluyordu. Kafana takma boşver eski eskide kalmış :)
Arkadaşı gömeyim derken kendinize laf etmişsiniz.boşanmış bir erkeğin bile tercihi olan sizsiniz şu durumda konusahibi.yani anlamak zor sizleri.Sanırım siz evde kaldınız boşanmış erkekler bile sizi tercih etmwmiş biraz seviyeli yorum yapın yada yapmayın
Ben neler görürdüm. Bi anlatsamBabam da ondan dolayı hormonlardan kafam karıştıgını söylüyorhamile yogasına başlayacagım
Arkadaşın durumunu farkettiğim için öyle yazdım büyük ihtimal boşanmış ve evlenememiş bende boşanmış ve tekrar evlenmiş bir kişiyim dolayısı ile boşanmış bir kişi ile evli olmak gocunacak birşey değilArkadaşı gömeyim derken kendinize laf etmişsiniz.boşanmış bir erkeğin bile tercihi olan sizsiniz şu durumda konusahibi.yani anlamak zor sizleri.
Bu arada size cevap veren arkadaşın eski kocası 2.kez evlenip mutlu olmuşcasına,sizi o kişi yerine koyuyormuşcasına konuşmuş.
Değil tabi. ben de eşimin ikinci eşiyim.benim ilk evliliğim.ama zormuş ikinci eş olmak şimdiki aklım olsa evlenmezdim.geçen gün eski eşi ile karşılaştım.birbirimize çaktırmadan bakıyorduk kenardan ama çok çirkin bi şeymiş kocam neyini beğenmiş hııı:))))Arkadaşın durumunu farkettiğim için öyle yazdım büyük ihtimal boşanmış ve evlenememiş bende boşanmış ve tekrar evlenmiş bir kişiyim dolayısı ile boşanmış bir kişi ile evli olmak gocunacak birşey değil
Eşinizin tercihleri yaşı ile birlikte düzene girmiş demekki ben kadının tipini bile bilmiyorum belki benden güseldir :) o yüzden kimse bana anlatmıyor olabilirDeğil tabi. ben de eşimin ikinci eşiyim.benim ilk evliliğim.ama zormuş ikinci eş olmak şimdiki aklım olsa evlenmezdim.geçen gün eski eşi ile karşılaştım.birbirimize çaktırmadan bakıyorduk kenardan ama çok çirkin bi şeymiş kocam neyini beğenmiş hııı:))))
Eski eşi benim çok güzel olduğumu duymuş tabi övünmek gibi olmasın.kendisi ile aynı yaşlardayız.ben de çok merak ettim yeni evliyken bir şekilde buldum adını faceni felan.geçen gün de bir yerde karşılaştık gördüm.neyse boşverelim onları ama insan tabi kendini iyi hissedemiyor bu durumda...Eşinizin tercihleri yaşı ile birlikte düzene girmiş demekki ben kadının tipini bile bilmiyorum belki benden güseldir :) o yüzden kimse bana anlatmıyor olabilir
Sordun mu?Eşinizin tercihleri yaşı ile birlikte düzene girmiş demekki ben kadının tipini bile bilmiyorum belki benden güseldir :) o yüzden kimse bana anlatmıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?