Esimle neden boyle olduk

UMUDUM_34

Bekle..Bekle...Hiç Pes Edermiyiz?
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2013
1.783
1.792
133
Merhaba hanimlar
Cok dusundum buraya yazip yazmama konusunda.cunku belki yazacaklarim basitmis gibi gorunebilir.şoyleki
Esimle bi suredir anlasamiyoruz.
10 senelik evliyiz
Onceleri cok iyiydik.yani kimse mukemmel degil yada mukemmel evlilik yoktur kafasindayim ben.yani sorunlarimizi oturup konusabiliyoduk.ozellikle esim isterdi bi kavgamizda tartismamizda oturup konusmayi ve cozmeyi.bende zamanla ondan boyle ogrendim ve bu sekilde tatliya bagliyoduk mutlaka.
Birbirimizi alttan alabiliyoduk.bi konuda kim haksizsa digeri ona zaman veriyodu ve dogruyu bulabiliyoduk.ozurumuzu diliyoduk barisiyoduk.
Ama artik oyle degil.benden cok sikayetci olmaya basladi.begenmedigi ozelliklerimi israrla degistirmem konusunda baski yapmaya basladi.ben oncedende boyleydim ben degismem sen degistin ama onceden boyle degildin diyorum ama o karsi cikiyo.degismelisin diyo.
Biliyorum insan kotu huyu varsa torpulemeli ama bi insan otekini neden degistirmeye calisirki.
Yahu benle nisanliykende ben boyleydim simdide boyleyim.10 yillik evliligimizdede ayniydim.demrkki tolera ediyodu bazi seyleri ve artik etmiyo.
Ve cok inatci olmaya basladi.eskisi gibi konusalim istiyorum ama istemiyo ve hicbisey olmamis gibi devam etmemizi istiyo.
Birbirimizi kiriyoruz mesela ben dariliyorum haliyle oda oyle ama ertesi gun canm cicim diye konusuyo.tmm uzatmayalim ama kirilmisiz yani nasil hicbisey olmamis gibi davranalimki.ben yapamam.
Aslinda konunun ozeti ben sogudum galiba.ortak bi yol bulamamizdan,herseyden kavga etmemizden,kavga esnasinda sacma sapan seyler soylememizden yoruldum.
Bi gun iyi olamiyoruz bigunn.
Ilgi de gostermiyo.evde iki yabanci gibi olduk.sahte zoraki ortak biseyler yapmaya calisiyoruz eski enerjimizi yakalamak icin ama olmuyo.
Bu siralar esimle bi gelecek goremiyorum sanki.sanki diyorum cunku araftayim.
Ne yazacagimida bilmiyorum dogrusu.
Cok uzuluyorum bu duruma.
Sevgim azaldigini farkettim.sevgim azaldigi icin tahammulumde azaldi.
Dun ilkk defa bosanmayi dusundum.mideme oyle agrilar girdiki bayilacaktim stresten.ruyalarima girdi bosanmamiz.
Cok uzun yazdim biliyorum ama biraz olsun anlatmak istedim.belki bi cikis yolu bi fikir verebilirsiniz.
Bunlar bosanma sebebi olabilirmi kizlar.
Siddet aldatma olmadigi surece bunlar icin boyle bisey dusunmek belki sacma gelecek cogunuza.
Ama korkuyorum sevgimin tamamen bitmesinden.sevmeden yasanirmi arkadaslar.
Dusunuyorum dunyaya bikere geliyoruz hayatimi istemedigim bisekilde surdurmem cok aci olmazmi.
Ne yapmaliyim nasil davranmaliyim bilmiyorum.
Belki gecici bi surectir diyorum kendi kendime.bugun boyle ama yarin boyle olmaz diyorum.
Cikmazdayim yardim edin nolur

Sizden hangi huylarınızı değiştirmenizi istiyor önce onu merak ettim

Çocuk var mı? Çift terapisi almayı düşünür müsünüz? Aşılabilecek problemlerdir belki. Sadece farklı bir bakış açısına ihtiyacınız vardır?

Sizden hangi huylarınızı değiştirmenizi istiyor önce onu merak ettim
Benim sinirli ve fevri oldugumu dusunuyor.ama bunun icin adimimi attim ben.ve cok degistim.ama israrla ve halaaa onume getiriyo isitip isitip.en ufak bi agzimi acmami bile abartiyo mesela.benligimdrn ciktim artik.insan kendi gibi davranamayacaksa ne yapar bilmiyorum

Biliyomusunuz en çok korktuğum şey bu sizin anlattiginiz durum işte ve bu yuzden evlilik için acaba diyorum .. 34 yaşındayım ve bir çok kez evliliğin eşiğinden döndüm hatta en son 3.5 ay önce bitti tam aileler tanışsin artık derken is ciddiye bindikce bende acabalar olusmustu.. ablamla planlar yapıyordu evlilik teklifi edicegi yeri ve aldığı yüzüğü falan ablama göstermiş sonradan öğrendim ben bunu ablamdan ve ben ayrilalim bitti yazdığım günün ertesi günü evlilik teklifi edicekmis meğerse. . Neyse işte bu insan benim konuştuğum gorustugum kişileri kendi seçmeye başlamıştı onla görüşme o ablanlardaysa sen evden çık şunu yapma bunu giyme vb. Baktım adam artık beni ben olduğum için değil kumanda etmeye başladığı için seviyor gibi dur dedim kizim bi düşün bide bunun evlilik sürecini düşün dedim ve zaten sonra adamın farklı karakterde olduğunu öğrendim ve İyiki dedim. . Demem oki ben çok korkuyorum evlilikten bi zamannsinra o sevginin bitmesine falan.. vee en nefret ettiğim şey hiç bişey olmamış gibi davranilmasi kavgaliysak bişi yokmuş gibi gelip yanaşilmasi en nefret ettiğim durum

Çocuk var mı? Çift terapisi almayı düşünür müsünüz? Aşılabilecek problemlerdir belki. Sadece farklı bir bakış açısına ihtiyacınız vardır?
Cocuk var evet.ve cok kucuk daha.
Terapisti bende dusunuyorum ama esim cok zekidir.dili kuvvetlidir.ben terapistin yaninda kendimi anlatamicam ve suclu olucam orda.bu seferde esim doktor onayli olarak daha cok uste cikmaya calisacak diye korkuyorum.
Yani bak doktorda boyle soyledi haksiz degilmisim diyecek

Eşiniz de sizden soğumuş, uğraşmaktan yorulmuş, oluruna bırakmış artık.

evet bunlar boşanma sebebidir.

artık mutlu değilsen, ömrünü böyle sürdürmek istemiyorsan, güzellikle bitirmek en iyisi ama hiç kolay olmaz maalesef...

İllede şiddet aldatma olması gerekmez ki boşanmak için.. iki tarafın duyguları bittiyse ortak noktalarınız azaldıysa evde huzuru bulamıyorsanız bu bir boşanma nedenidir zaten.. boşanın demiyorum ama önce bir yardım alın baktınız olmuyor..birbirinize hayatı zehretmenize gerek yok ayrılın o halde dünyanın sonu değil..

Ahh ahh ne diyim bilmiyorumki.ben ettim siz etmeyin desem olmaz.aman bosverde denmiyo bakin sekil a.
Ama bence cok dogru bi karar vermissiniz.cogumuzun gozu gormuyo bunlari evlilik olunca konu.
Ama yillarca katlanamayacagini cok sonra anliyorsun is isten gecmis oluyo.
Siz yol yakinken anlamissiniz ne guzel.
Insallah huyu huyunuza uygun birini bulabilirsiniz.evlilik sart degil.akillar gonuller ayni olsun yeter

Ama terapist anlar bence. Onu manipüle edemez. Doğru soruları sorarak cevapları seçer. Laf kalabalığına aldanacagini sanmam. Çocuk varmış bilmiyorum yine de terapisti deneyin. Ne kaybedersiniz ki?

Ama terapist anlar bence. Onu manipüle edemez. Doğru soruları sorarak cevapları seçer. Laf kalabalığına aldanacagini sanmam. Çocuk varmış bilmiyorum yine de terapisti deneyin. Ne kaybedersiniz ki?
Icimde biyerlerde hatta su siralar gun yuzune cikmis bi duygu var oda ortak bi nokta bulmamak.artik.
Sanki istemiyorum.
Anlasmakta istemiyorum kendimi ankatmakta istemiyorum.yoruldum

Amin diyelim. . İnşallah sizinde eşiniz yola gelir nedim ...

Galiba zamanini bekliyorum.hayatta aklima gelmezdi boyle bisey dusunecegim aklimin ucundan gecmezdi.o malum kelimeyi bile yazamiyorum dusunun.
Allahim hakkimizda hayirlisini versin.
Bilmiyorum cok zor bi durum

Kalbinizi dinleyin eğer onsuz bi yaşam düşününce kendinizi mutlu huzurlu olarak hayal ediyorsanız evet boşanma olabilir.Yok eğer kalbiniz sıkışıyor can sıkıntısından patlayacak gibi oluyorsanız onsuz hayatı düşününce boşanmak size yaramayacaktır.Kendinize süre verin boşanma işi kolay ama sonrasında sizi neler bekliyor iyice oturup düşünmek lazım..

Galiba zamanini bekliyorum.hayatta aklima gelmezdi boyle bisey dusunecegim aklimin ucundan gecmezdi.o malum kelimeyi bile yazamiyorum dusunun.
Allahim hakkimizda hayirlisini versin.
Bilmiyorum cok zor bi durum
Bence siz boşanmayı istemiyorsunuz.. bu da kötü birşey değil yuvanızı yıkmak istememeniz.. o halde biraz zaman tanıyın birbirinize yardım alın..

Iki dusunceyede flu yum su siralar.
Ne seninle ne sensiz derlerya aynen oyleyim.ama bundan bikac sene once sorsaydiniz bana aglardim asla diye.bu siralar ne yerdeyim ne gokte.
Bakalim zaman neler gosterecek.biraz ayri kalmayi dusunuyorum.10 sene boyunca esimden bi gun bile ayrilmaya dayanamayacagimdan annemde bi kere bile kalmadim.onsuz yatamam diye.ama biraz gidiyim annemde kaliyim diyorum.
Iyi gelir belki bilmem

Akli başında bir kadın olduğunuz belli. Önce bir terapiste gitseniz keşke.Belki aşabilirsiniz.
Tesekkur ederim.denicem.esimle konusucam yardim almayi teklif edicem.ne gerekiyosa yapicam ve ondaki degisimlere bakicam.eger bi ise yaramazsa attigim adimlar ozmn ciddi ciddi konusucam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…