Esimle olan iletisimimiz..Siz nasil basa cikiyorsunuz?

Yazmayayın dedim ama bu nasıl çirkin bir tabirdir.. Ya da erkeği yatakla eğitmeye çalışmak ne kadar enteresan bir kafa yapısıdır..

Cok.sagolun cidden ben de yeni yebi kendime geliyorum galiba..
Uyku duzeni kurabilsek cok guzel.olucak.aslinda..
Benim de esim oyle,uyanamaz hemen. Biz ama bi mizildanmaya uyanabiliyoruz hem de hemen!..
Bravo bu arada sakin.kalabilmissiniz..
Ne bileyim iste ben de becerebilsem.keske. Bundan sonra insallah gene.bisey olmaz da,ha olursa da sakin olmaya calisicam...kendi cocuklugumi hatirliyorum da,annem.dustugim zaman beni avuturdu bagirmazdi birilerine. Ben de kendimi guvende hissederdim susardim.

Ay herkes bunu diyooo :) gozum korkuyo valla bakalim da.. saglikla zamaninda yurusun etsin herseyini zamaninda yapsin da yazik.. ben ustume duseni yaparim.. :)

Benim esim de bebegin tirnagini keserken derin kesmisti kanamisti tirnagi.cocuk katila katila agliyodu ben de aglayacaktim neredeyse ama hevesini kacirmamak icin uzulme bebek bu basina hicbi sey gelmeden buyuyemez dedim.zaten yeterince uzulmustu cunku.Sonra bunu dusununce mantikli geldi ve kendimi kontrol etmeye basladim.Bebeklere kolay kolay bi sey olmaz kemikleri daha esnektir simdi.Hepimiz duserek yaralanarak buyuduk.Psikolojisine bi sey olmasin diger her sey gecer.Korumacilik psikolojik olarak da zarar veriyor bize.Bence esinle guzelce konus.İkimiz de stresliyiz oyle tepki vermemeliydim ozur dilerim de.Bebegimizin ikimize de ihtiyaci var de.O bakarken de gozlemle.Zaten muhtemelen daha dikkatli olacaktir.Zor bir hayat malesef her sey degisiyo bebek dogunca.Biz de ayni alisma donemindeyiz.

KESİNLİKLE KATILIYORUM. EŞLERDE KORKUYOR.
AMA ERKEKLER ÇOCUK GİBİDE KÜSÜYORLAR
BİDE ÇOCUĞU NE KADAR KORORSAN KORU. GENE DÜŞÜYOR.
ÇOCUK BU DÜŞE KALKA BÜYÜYECEK.
YOKSA HER AN YANINDA OLAMIYORSUN. MECBUR ALLAHA EMANET DİYORSUN

Sizin olduğu kadar onun da bebeği, o da seviyor düşünüyor sizin kadar ama o kadar dikkatsiz davranılmaz ki.

Eşime belki 10 kez güzellikle çocuğu kanepeye bırakıp da arkanı bile dönme, anlık bir şey, düşebilir dedim.
Tamam dedi, ben oğlumun ne zaman ne yapacağını bilirim 5 saniyede ordan oraya gidemez dedi. Kanepeye bırakıp başka odaya geçiyor bu arada, 5 saniye gidip geliyormuş.
Ya bilirimi mi var bunun, kafa üstü düşse ne olacak?
En son bir bağırdım, 5 dakika konuştum herhalde, almıyor mu kafan dedim artık.
Bu sefer de üslubunu düzelt diyor, üslup mu kaldı.
Bazen güzel konuşmakla olmuyor.

Ama siz yine de sadece sizin çocuğunuz gibi davranıp adamı azarlamayın her şeyde.

Son düzenleme:
Yazmayayın dedim ama bu nasıl çirkin bir tabirdir.. Ya da erkeği yatakla eğitmeye çalışmak ne kadar enteresan bir kafa yapısıdır..
CANIM BENİM ERKEĞİ KADIN
KADINI COCUK
COCUĞUDA HUZURLU BİR YUVA MUTLU ETMEZ Mİ
ERKEKLERİN KAFASI MALESEF CNİSELLİK
HAKSIZMIYIM

Aynı durumdayız evi bok goturuyo çocuk sadece kucağımda uyuyor. Annem hayatta değil eşim eve 8de ac kurtlar gibi geliyor. Kv ile görüşmüyorum yani allaha emanet. Ama kurtaricim oyun halısı oldu en azından yemek yiyebiliyorum zaten koligi yeni geçiyor yani uyusun sen işini yaparsın olayı da yok kucağımda uyduğundan.ama geçecek bugünler tartismalariniz da normal herkes yaşamıştır bugunleri. Bi gün eşin sana sarar bi gün sen ona bebek büyüyene kadar boyle

Evettt ayni bensiniz,ben de diyorum artik donmeye basladi duser eder tut, yaa tutusunu gorseniz gulmekten ölursnuz. Camasr asmis gibi cocugun sirtindan giysisinden tutuyo bi baktim.. oyle mi tutuyoshn aferin dedim.
Hayir her zaman mudahale ediyormusum gibi gorunuyorum ama yok,etmezsem o da yol yordam bilmiyo napiyim. Ben de cok biliyo degildim ama bu kadar da olmaz.

Çocuk düşünce, kafasına bişeyler gelince veya benzer bişeyler olunca sakin kalıp panik yapmazsaniz, çocuk da öyle bağıra bağıra ağlamaz sizin panik olmanız daha çok korkutuyor cünkü. zamanla böyle şeyler olunca kendide alışır. misal düşünce aglamadan direk kalkar ve oyununa devam eder, hemen kucağınıza alıp paniklemeyin bence çocuklar siz buna izin verdikçe her bişeyde ağlamayan daha dik ayaktan duran kişilikler kazanırlar.

Bide çocuğu kucağa alıştirmamak sizin elinizde güvenli bi yere bataniye serip koya bilirsiniz hem karnının üzerinde durdukca emeklemeyi daha hızlı öğrenir her an kucaginizda olmasın agliyosa eger yavaş yavaş alıştıra bilirsiniz çocuk anne karnından çıkar çıkmaz doğru ve yanlışları bilmek lazım sonradan değiştirmesi biraz zor ama imkansız değil

Son düzenleme:
siz esiniz bebegi kucagina aldiginda öyle izledikçe o da farkediyor tedirgin oluyor yapmayacagi varsada o stresle oraya buraya çarpıyor. Bebek sizin değil bir tek aynı zamanda eşinizin de bebeği.. bilerek yapmıyor kaza bunlar üstelik küçük kazalar.. ev işi de çok abartmıyor musunuz sizce hem çalışıp hem çocuk bakanlar ne yapsin? böyle yaptıkça bebeğinizle babası arasında ki iletişimi zayıflarısınız aman dikkat!

Çok korkuyorum çocuğum olursa ben de eşinizin durumunda olurum diye. Öyle biraz sakarımdır ben de. Sürekli eşime çarparım bir şeyleri düşürmesine falan sebep olurum. Tam suya uzandığı halde ben ayağa kalkmaya kalkar koluna dokunurum mesela su dökülür. Nasıl becerdiğimi bilmiyorum.
Eşiniz de eminim bu durumdan memnun değildir. İsteyerek çocuğun kafasını vuracak hali yok. Bence sizin kendinize hakim olmayı ve o an ona bağırıp kötü şeyler söylememeyi öğrenmeniz gerekiyor.
Bence özür dilemelisiniz tepkiniz için. Eşiniz kırılmakta haklı. Onun elinde olan bir şey değil. O anda çocuğunuza odaklanın ona bir şey demeyin. O zaten yeterince endişelenmiş ve üzülmüş oluyordur eminim.

Ben açıkçası adama üzüldüm. Kendi çocuğunu istediği gibi sevemiyordur bile. Bişey olur mu diye diye. Çünkü siz ona, onu empoze etmişsiniz ki bence artık kazaları çağırıyorsunuz. Biraz rahat bırakın babalık duygusu annelik gibi içgüdüsel değil sonuçta. Acemi olması kadar normal bişey yok bence.

Ben de gorusmuyorDUM kv ile.. ama bebek dogduktan sonra gorusurz olduk. Samimi degiliz,evimden cikmaz bi durum yok bazen 2 haftada bi gelir 1saat oturur gider o da oglu varken. Gelmek gitmek istedi aslnda ama ben hallediyorum gerek yok dedim... rahatsiz olcagim kesindi eger hep gelip gtseydi.
Oyun halisi kurtarici olcak kadar basarili biseyse aliyim o halde. Bana pek sacma sapan gelmisti baktigim zaman. Ama zaman yaratiyosa anneye..
Benim esim de oglen yemiyo sismanlyorum diye zayiflayayim.diye. O da ac kurtlar gibi gekiyo ama,yemek yoksa da beklemek zorunda kaliyo.. disardan ara sira soyleyebliyoruz ..Neyse gecer bu gunler heralde bebislerimiz braz buyuynce..
Anneniz icin de uzuldum basiniz sagolsun..

Ben de sakar biriyimdir.Duz yolda tokezler duserim mesela.. Mukemmel anne degilim benim sakarliklarim.oluyor da. Ya esiminkiler daha siddetli oluyo, ya bebek daha cok agliyo korkup blmiyorum..
Bence bazi arkadaslarin dedigi gibi annelik icgudusel birsey. Erkekler sonradan deneye yasaya ogreniyo. Bizler gibi olamiyorlar..
Bence korkmayin,ne olursa olsun gene de bi erkekten daha korunakli olur kucaginiz

Bebek küçük olunca bunlar çok normal .ikinizin de hiçbir tecrübesi yok .sen annelik icgudusuyle extra özen gösterirsin fakat esin yorgun olduğu için dikkatsiz davranabilir. Hoşgörülü ve sabırlı olman gerekir .zamanla o da nasıl davranması gerektiğini öğrenir ..yok efendim ben nasıl yapıyorsam oda yapacak ,dersen ilişkini catirdatir bu meseleler ufak ufak ..tahammulsuzlukler başlar ,sevgi yerini öfke ve kine bırakır ..

cok uzuldum, simdiden gelecegin vajinismuslu bireyi yetisiyor. Gercekten yardim al konu sahibi. Bebegini seviyorsan yardim al yoksa takintili, panik atak, vajinismuslu, mutsuz bir cocuk yapacaksin onu kendi ellerinle. Sanma ki senin takintilarin asiri kaygilarin ona gecmez.

cok kaygilisiniz ondan oluyor. Siz sakinlesmeden cocuk da sakinlesmez anneden etkileniyor. Bu kaygi bozuklugunu asmaniz lazim. Bir de tibbi konularda bilinclenmeniz lazim. Bebegin kizlik zari hakkinda kaygilanmak falan... Cok uç seyler ama normal gelen birine de ne denli uç oldugunu ne desem anlatamam, biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…