Esimle olan iletisimimiz..Siz nasil basa cikiyorsunuz?

Bebeğin sizin kavgalardan huzursuz ve aglıo.eşinle aranı düzeltmeye bak.çocuk düşerek büyürde babasız zor büyür.

Bnim etrafmda pek görmedim eşinin kymetini bil.bazen bn hsta olurm eşim çok yorgunm der gçer dier odaya kpıyı orter bn 2 bebekle başbasa
Esim de basim cok agriyor diyip yada aa hasta gibiyim diyip yatabiliyor tum aksam boyu hatta sabaha kadar.. Ama bi gun ben bas agrisindan mahvoldum ,midem bulandi bebegi alcak kol yoktu bende halsizdim.. eve geldi bana bi hayri dokunmadi
Aslinda esim cabaliyodu bebegi sakinlestirmek icjn ama.. bebek.hep beni istiyo.

Anne ve baba olarak tabi ki cocugundan onemli 1 sey yoktur.
Sizin kadar o da ayni hislerde.
Siz biraz cocugunuz olduktan sonra eslerini 2.plana atan kadinlar gibi geldiniz bana.esinize hala asik hala seviyor olsaniz cocugu kucagina aldiginda bebegi takip etmezsiniz.
Buzlar olusturmayin aranizda yikamazsiniz sonra

İşte çabalıyo bzimki sofrayı toplaynca alr tek binbir rica ile.eşiniz bakar ama siz hep müdahale ederseniz bebeğin yzüne bile bkmaz.bebeğe bişe olr die ağlaynca hopp babadan alıosanz bebek anlıodr brakın baba dşürünce kendi avutsunki bebek onuda sevsn

Once bi rahatliyoruz.Gerekirse birakiyoruz evi b.k goturuyo.Bebegimizle gecirdigimiz vakti degerlendiriyoruz ve onun yaralanmasina arada bir dusmesine izin vermezsek ozguven sahibi bir birey yetistiremeyecegimizi kendimize anlatyoruz.Sonra oturup bebekten once esimizle yasadigimiz hos birkac ani dusunup istemsizce gulumsuyoruz.Neden ayni sekilde mutlu olmayalim ki diye kendimize soruyoruz.Bak hayat daha guzel :) önce sen rahatla.Merak etme bi sey olmayacak sakin ol

İş yerinde dikkali ol!!!! Eve gel evde dikkatli ol!!!!! Canım az rahat bıraksan adamı.öyle stres altında çalışan bir insanın eve gelince kaslar gevşemiş olur bu çok normal biraz anlayışlı olsan.sendeki bu sinir nedir anlamadım.ikiz bebek büyütüyorum yemeğimide temizliğimide ütümü de yapıyorum.cani bir baba gibi adama yüklenmenin anlamı yokki.isteyerek yapmadığını sende biliyorsan az bir otur kendine hakim olmasını öğret.

Gercekten bu yorum iyi geldi :)
Evet yani evin daginkligibi falan kim hatirliycak ki...
Kirleeeer gideeer anilar heeeeep kaaaaaliiiir.. :)

Aynen de oyle yapiyorum. Katilip kalcak diye korkumdan..hemen aliyorum kucagima. Bebek de buna alisti,baba da.. esim de hep korkuyo bana atiyo aglamaya basladi mi. Sanki ben bebek susturma uzmani miym ben de blmiyorum ama git gide alistik iste buna...

Eşim dikkatsiz değil onu bi kabul et önce.Bütün gün pür dikkat çalışmak zorunda olan bir insan işi bırakınca bir gevşer.kaslarda gevşer bünyede gevşer üstelik dikkkatli çalışmanın verdiği stres dahada yorar insanı buda iş bitince insana rahatlık ve halsizlik gelmesine neden olur.o yüzden bu sakarlıklar.

Bence esinize cook haksizlik ediyorsuniz kendinizde diyorsunuz babasidir bilrek yapmiyor ee daha ne agresifligi birakip esinize karsi tutumunuzu degistirin yoksa bu adaminda sabri bi yere kadar

Evet.. bazi kadinlar cocugunu bazi kadnlar kocasini turar diye bi laf duymustum tv.de gecen.. kim dedi unuttum da... ben cocgunu tutanlardanim sanirim. Ama esimle iliskim yiprandgi icin bebegimze de yansiyo bu. Acilen duzeltmem gerek
Biz onceden iyiydik guzeldik.. ne ara bu kadar tahammulsuz ve kavga icin yer arayan brbirini kirip doken umursamayan bi cift olduk blmyorum..

İşte bundan vazgeç.en sinir oldugum sey bebek olunca başlayan kavgalardır ki genelde erkek yapar çocugu savunr die biliodm bebegi dşürdü çarptı die kavga eden olmadı tanıdklarmda ki çogu kişi düşürüo bilerekmi sanki.siz de düşürenilirsiniz.insanız sonuçta.konularına baktımda çokk takıyon herşeye.bi uzmanlamı görüşsen.

Aynen katılıyorummm ya insan iki elyle tuttuğu bebeği dşürürmü düşrüo işte akşama kdar dkkat dkkat pil btio eve gelnce.

ama bi aile anne baba ve çocuklardan oluşur.. Sadece çocuga odaklanmak o aileyi aile olmaktan çıkarır..evladının ihtiyac duyacağı şey, sevgi ve saygının hakim oldugu sıcak bi yuva.. Derli toplu bi ev değil.. Birde bazı şeyler yıpranınca gercekten geri dönüşü olmuyo.. Hayat arkadaşın o senin,daha ılımlı yaklaşıp soruna değil çözüme odaklanabilirsin...

+1

Aynen katılıyorummm ya insan iki elyle tuttuğu bebeği dşürürmü düşrüo işte akşama kdar dkkat dkkat pil btio eve gelnce.

Pil bitiyor tabiki insan bir yerden sonra rahatlamak ister. Vay anasını ya önceden kadınlar 4-5 çocuk büyütürlee ev işi yaparlar tarlaya bile giderlermiş şimdi bir çocukla aman allahım herşey zor.zor değil aslı da rahatlık arıyor bulamıyor ona sinirleniyor

bıraz dınlenın. 2 nızde.

Biraz empati yapın eşiniz sizin anneliğinizi sorgulasa kızsa ne yapardınız. Büyük ihtimalle adı kadına şiddet olurdu Annesiyim ben zarar verir miyim olurdu oda babası unutmayın çok haksızlık yapmışsınız ben sizde hata görüyorum. Evlilikte en önemli unsurlardan biri saygı siz saygınızı yitirmişsiniz kızma tepki verme de nedir ne olursa olsun o sizin eşiniz bence siz bi çeki düzen verin biraz toparlanın iyi olur umarım herşey

Benim de bebegim var babasi normalde dikkatlidir ama bazen gorunmez kaza olabiliyor. Oyuncakla oynatirken yuzune dusurdu oyuncagi cok hafif olmasina rahmen nevrm dondu ve tam kizacaktim ki baktim esim daha cok uzulmus bebegibe ve bana tavirlari degismesin diye daha dikkatli ol cok ufak daha deyip gectim.
Sordugun soru bazilarina cok sacma gelse de ben de ikilemde kaldim o an kizip kizmama arasinda. Sakin bi sekilde soyle aralarindaki iliskiyi zedelersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…