Eşimle olan kavgamızo

sahsen bende doguma gıderken cocugumda aklım kalsın ıstemem 4 yasayacak bır kızım var ya bırlıkte kalmaktan keyıf alacagı kısıyle dursun ya da sabahtan hastaneye benımle gelsın hastane odasında babaneyle beklesın ozaman . amelıyata gırıp cıkmak maksımum bır saat gozumun onunde dursun barı derım.

ıyı bakamayacagından ıhmal edılecegınden huzursuz olacagından emınsenız esınıze bunu soylemek tabıkı hakkınız. hastane ıslemlerı basıt daha once dogum da yapmıssınız ben olsam bende esıme sen cocuguma bak hastanede kayınvalıdem veya annem kardesımle benımle dursun derdım.

bellıkı annesı amelıyatdan yenı cıkmıs bırıne bakmak ıstemıyor esınıze soylemıs esınızde oyuzden fıkır degıstırmıs
olabılır . ozaman gelmesın anası . hıc gelmesın . cocugunuza da annenız kardesınızle baksın . esınızde gelsın hastaneye madem bukadar heveslı getır gotur yaptırırsınız

Bence bunu kv ile kizinizin arasinda bag olusmasi icin bi firsat olarak dusunun belki de alisacak ve aglamayack. Esinizi ve kendinizi strese sokmayin Siz de hamile halinizle strese girmeyin bu kadar buyutulecek bisey degil kv bakti kiziniz agliyor alir gezidirir parka goturur markete goturur idare eder.

bazı erkekler ne hödük ya
Hoduk olanın anladıgı dil, cirkeflık.
Bırkere haddını bildirsin konu sahıbı bakalım ikinciye agzını acıyor mu.
Anamda anam demenin zamanı degıl. Kadın zaten kaynanam bakmasın demiyor, diyede bilir mecbur degıl yani.
Enteresan tipler, bana uzak olsunlar. İnsanlar konusunda tum hosgorum sıfır cunku hele de kaynana kabartmak, yapacagım en son sey

YOk aklınca bizimkleri hiç bi şeye katmayacak
Siz de tam tersini düşünüyorsunuz..Çatışmanın hiç zamanı değil..

İkinizin de Ailesinden istediğiniz kişiler gelsin.. Dileyen kalır dileyen yemek yapar dileyen gider..
Bırakın insanlar size destek olsun.Mutluluğunuzu paylaşsın

Ya bu erkeklerin doğum bebek bakımı gibi şeylere karışması kadar itici bir şey yok
Yardım edeceklerine seninkiler benimkiler kavgası çıkarmaktan ne anlıyorlar acaba?

Sonra doğumdan kadın hiç birini görmek istemeyince
Sen annemi istemiyorsun oluyor

Kv hayatta öyle bişe yapmaz ağlar ağlar susar kafasında neden bnm çocuğum mutlu olduğu insanlar varken mutsuz olacağı biri ile kalsın ki
2 yaşına gelmiş çocuk benm doğumumu buldu bağ oluşturacak
Bayramda 10 gün gidip kaldık bi kere alıp geZdirmedi bile
Oyüzden kv bakmayacak kızıma çok net

YANİ ben doğum stresindeyim o anası bacısı derdinde
Hem bnm çocuğum teyzeyle duruyo ananeyle duruyo onlarla mutlu babannne ağlar ağlar susar kafasında çocuğun mutlu olduğu yer varken neden husursuz olsun
Anası istemiyosa hiç gelmesin lohusa halinle bide onu çekemem

Aynen bazıları hayvan oluyor işte

Adamin yanina gelmek istemesine sevincegine neler diyorsun.
Bende kardesim olurken anneannemlerle durdum ağlaya aglaya ne var bunda. Cocuk bu aglar aglar susar.
Simdikiler aman cocugum aglamasin, aman rahati kaçmasın aman şöyle aman böyle. Adam iyilik düşünmüşm iyilik yap denize at olmuş adama üzüldüm

adamın yanina gelmesine sevin mi dediniz ben mi yanlış okuyorum yanlış yoruluyorum o adam o hastanede doğuma girecek kadının "kocasi" doğacak çocuğun "babası" değil mi tabi ki hastaneye gelecek iki eli kanda olsa gelmeli ,çocuğu doğuyor:/

korkularınızı anlıyorum.. hem hamilesiniz duygusal ve endişelisiniz hormonlardan dolayı ve annelik iç güdüsü eminim.. doğal olarak kızınızda ama bunu düşünmek yerine doğumunuza odaklanın.. doğuma böyle stresle inatlaşarak girmek yerine akışına bırakın.. bakın zaten hastane 10 dk mesafedeymiş... kalsın babaannesi.. oyalayacak birşeyler versin babası ona.. sevdiği şeyleri alsın.. doğumdan çıktıktan sonra ararsınız çok ağlıyorsa eşinizden rica edersiniz getirir.. bence dert etmeyin ya :)

konu sahibi babannenin çocukla bağını, babaannemin çocuğa tutumunu bilemem tabi söylediğiniz gibi hiç ilgilenmiyorsa doğumda aklınız kalabilir ama bir yandan da benim de iki oğlum var bir an düşündüm gelinim yorumuma bir kaç saat bakmamı bile istemezse gerçekten empati de yapmaya çalışıyorum kötü bir durum

Sizin açınızdan kv yerine annenizin sizin yanınızda olması daha iyi değil mi? Çocuğa oyalanacağı bir şeyler verilir teyzesi de kalabilirse en iyisi olur sanki. Eşiniz inatlaşmakla öküzlük etmiş ama siz kendinizi düşünüp sakin olun bence zaten doğum yeterince streslidir bir annem kv muhabbetine girmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…