- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
bellıkı annesı amelıyatdan yenı cıkmıs bırıne bakmak ıstemıyor esınıze soylemıs esınızde oyuzden fıkır degıstırmısYahu bn gelmesin bakmasın kalmasın demiyorum ki kv bni bekleyecekti hastanede böyle anlaştık annem de 4 e kadar kzıma bakacak çünkü 4 te işe gidecek nöbeti var
Eşimin inatlaşması bni sinir ediyo
Yok illa ki onun anası bakacakmış
Hey Allah'ım ya düşünceye bak. Böyle adamlar zorla eşlerini annelerinden soğutur.Yo kavga gürültü yok ortada
Onun derdi annesi babnneye o öncelikli olmalı
bazı erkekler ne hödük yaHamıle olan stres yasayan sizsiniz annesini kabartacak zaman bu zaman degıl.
Ne istiyorsanız onu yapın. Onlarda uysun
Hoduk olanın anladıgı dil, cirkeflık.bazı erkekler ne hödük ya
Siz de tam tersini düşünüyorsunuz..Çatışmanın hiç zamanı değil..YOk aklınca bizimkleri hiç bi şeye katmayacak
Babaanneyi neden yabanciliyor? Gorusturmuyor musunuz torunuyla?
Kv hayatta öyle bişe yapmaz ağlar ağlar susar kafasında neden bnm çocuğum mutlu olduğu insanlar varken mutsuz olacağı biri ile kalsın kiBence bunu kv ile kizinizin arasinda bag olusmasi icin bi firsat olarak dusunun belki de alisacak ve aglamayack. Esinizi ve kendinizi strese sokmayin Siz de hamile halinizle strese girmeyin bu kadar buyutulecek bisey degil kv bakti kiziniz agliyor alir gezidirir parka goturur markete goturur idare eder.
YANİ ben doğum stresindeyim o anası bacısı derdindeHoduk olanın anladıgı dil, cirkeflık.
Bırkere haddını bildirsin konu sahıbı bakalım ikinciye agzını acıyor mu.
Anamda anam demenin zamanı degıl. Kadın zaten kaynanam bakmasın demiyor, diyede bilir mecbur degıl yani.
Enteresan tipler, bana uzak olsunlar. İnsanlar konusunda tum hosgorum sıfır cunkuhele de kaynana kabartmak, yapacagım en son sey
Aynen bazıları hayvan oluyor işteSeninki yine iyi. Benimki doğurmadan bi akşam önce doğum sancıları ara ara yoklarken beni kalk anneme çay koy dedi annem de gelmişti 1 hafta olmuştu ameliyat olalı. Ben de dedim birimiz hamile birimiz ameliyatlı kimse çay koyamaz. Annem de ayıp olur kızım bari ben koyayım dedi dedim koyma burası çay içme yeri değil dağın başından gelmiyo iki sokak ötede evi dedim. Eşime kızmıştım çünkü kalk anneme çay koy demesi sinirime dokunmuştu..
Ve ne oldu dersin?
Sabaha kadar sen anneme çay koymadın seni boşayacam sen nasıl anneme saygısızlık yaparsın seni boşarım falan da filan.. Ve ben ertesi gün hastaneye gittim doğurdumkavgalar şunlar bunlar hiç yaşanmamış gibi hala bile sen hatalısın inat yaptın diyo ölür müsğn öldürür müsün? Bazıları hayvan işte
adamın yanina gelmesine sevin mi dediniz ben mi yanlış okuyorum yanlış yoruluyorum o adam o hastanede doğuma girecek kadının "kocasi" doğacak çocuğun "babası" değil mi tabi ki hastaneye gelecek iki eli kanda olsa gelmeli ,çocuğu doğuyor:/Adamin yanina gelmek istemesine sevincegine neler diyorsun.
Bende kardesim olurken anneannemlerle durdum ağlaya aglaya ne var bunda. Cocuk bu aglar aglar susar.
Simdikiler aman cocugum aglamasin, aman rahati kaçmasın aman şöyle aman böyle. Adam iyilik düşünmüşm iyilik yap denize at olmuş adama üzüldüm
korkularınızı anlıyorum.. hem hamilesiniz duygusal ve endişelisiniz hormonlardan dolayı ve annelik iç güdüsü eminim.. doğal olarak kızınızda ama bunu düşünmek yerine doğumunuza odaklanın.. doğuma böyle stresle inatlaşarak girmek yerine akışına bırakın.. bakın zaten hastane 10 dk mesafedeymiş... kalsın babaannesi.. oyalayacak birşeyler versin babası ona.. sevdiği şeyleri alsın.. doğumdan çıktıktan sonra ararsınız çok ağlıyorsa eşinizden rica edersiniz getirir.. bence dert etmeyin ya :)5 gün sonra doğumum var sezeryan olacağım hatta bi kaç defa da konu açmıştım bununla alakalı
Neyse doğum için hastanedeki odama kadar her şeyi hazırladık özel olarak.
Benm birde 26 aylık bi kızım var kmseyle durmuyo baba teyze anane hariç
Sabahtan yatış yapacağım öğlen doğumum olacak
Hastanede kv bekleyeck öyle anlaştık
Eşime dedim ki bn kardeşimle yatış işlemlerini halledeyim sen kızımız uyanınca alır gelirsin çünkü kızım sadece babayla duruyo
Ve biz bi konuyu daha 1 hafta önce konuştuk Ve okeyledi oda.
Şimdi gelmiş bana annem gelir çocuğun yanına diyo eee çocuk durmaz ki dedim ağlar ağlar susar diyo
Bende sen ne demk istiyorsun biz ne konuştuk seninle dedim
Zaten canım sıkılıyor aklım kızımda kalacak iyiden beni strese sokma dedim
Kavga ettik bayağı
Ya sanki bn babanneye karşıyım gibi davranıyo çocuk dursa tamm amenna
Bu akşam net bi şekilde konuşacağım tekrardan
Bide evimiz hastaneye çok yakın araba ile 10 dk sürmüyor bile
O halen inatlaşma halinde benimle.
Sabh hiç aramadım o aramış 1 defa açmadım
Şurda kalmış 3 4 gün bni strse sokuyo
Onun derdi benim annem değil kendi annesi beklesin çocuğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?