Eşimle olan kavgamızo

Ayyy içim şişti.
Girmiyorum doğuma deyip cingar çıkarın.
Ne hakları var yaa doğum yapacak anneyi bu hale getirmeye?

Durmuyo kv ile ben babanne gelmesin mi diyorum o zaten benmle ilgilenecek annem ile yemeğini falan gayet güzel yiyo ne gerek var cocukla duran biri varken 2. Bi kişiye
Eşiniz anlamıyorsa kayinvalidenizle konuşun.
Eşinize sizin yanınızda kalmak istediğini söylesin.

Ego yatıştırmak için doğum yapacağınız günü seçtiyse Bence tek açıklaması var. Kv muhtemelen hastane işinden üşendi ve oğlunu doldurdu neden ben bakmıyorum diye

Ağlamasın bnm çocuğum neden ağlasın ki babasının egosu yüzünden çok üzüldüysen git sen doğuro zamn

Kadın olayı hiç Anlamamış sanki bn eşime doğums gelme dedim

Valla daha iyi ama bnm ailemi kabul etmeyip kendi annesini istemesi bencillik
Böyle olacaksa yanımda olmasın
Ben neyin derdindeyim o neyin
ya bende buna gicik oluyorum torun olunca neden babaanne daha sahipci oluyor ki biz dede yasandi arkadas tamam torun senin de o dogum yapan kadin en hassas donem insan annesini istiyor rahat ediyor hayret ya ki sen kv gelcekmis kalmaya

Gelmeyen o kadar insan varken bu adam gelmek istiyor diye eşi ona kızıyor.
Baba ve koca olarak gelmek zorunda zaten ona okey ama babaanne baksa da çocuk catlamayacak ya.
İnsan der esim beni yalniz bırakamıyor sevinir ne var bunda. Sevinecegimiz şeyleri kesin yapılması gereken bir şey ise sevinemeyiz mi?
Misal yemekten sonra eline sağlık cok güzel olmuş denir nezaketen de söylenmeli ama ben her seferinde sevinirim.
Esim benle hastaneye gelir gelmesi gerekir ama ben beni düşünüyor diye düşünüp sevinirim.
Neden kötüye cektiniz anlayamadim.
Sevinmeye bilirsin ama kocan dogumuna gelmek istiyor çocuğu babaanneye birakiyor diye kavga etmezsin
Ben küçük şeylere sevinirim zorunlu olunsa da olunmasa da çünkü asla yüzde yüz zorunluluk yoktur. Kimsenin boğazına çökemezsin gelcen yapcan diye kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum

Abartmayın yaa.Kv baksa noluyo ki bizimde babaanne gezdirmez oynamaz ama annem oynar parkada götürür ben asla böyle bı kavga cikarmazdim yani kim bakacaksa baksın gerçekten bu kadar inatlasmak yormuyor mu sizi?

Boyle cocuk durmuyo derseniz durmaz zaten. Merak etmeyin babanneside bakinca mecbur acikinca yemek yer bir sekilde bakarilir yani bir gun cocuk babannesiyle dursa biraz aglasa bisey olmaz. Boyle davranip coxuga firsat vermiyosunuz birakin abartmayin bukadar

evet şimdi anladım sizi bu acıdan hak verdim bakış acınız çok pozitif
olumsuzlukları görüp bunlarla boğuşmak yerine olumlu şeylerle mutlu olmak çok güzel

İnat tek taraflı olmaz, ortada inat varsa bunun için en az iki kişi gerekir. Karşılıklı inatlaşıyorsunuz. Sorun odaklı değil çözüm odaklı olun.
Anası anası diye diretiyor diyorsunuz da siz de anam anam diye diretiyorsunuz, ne farkınız var?
Eşiniz kızınızı da alsın üçünüz gidin hastaneye, iki anneniz de hastaneye gelsin. Evde kimse kalmasın en güzeli.

Adamın da çocuğu doğuyor yahu
İlk anlarında yanında olmak istemesi çok normal değil mi

Oyüzden kv bakmayacak kızıma çok net

Bence Bu sözü forumdaki yorum yapanlara değil; aynı bu kararlılıkla eşinize söylemelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…