- 30 Ekim 2018
- 16.162
- 36.780
- 528
- Konu Sahibi olmuyorsensiz
-
Eşiniz anlamıyorsa kayinvalidenizle konuşun.Durmuyo kv ile ben babanne gelmesin mi diyorum o zaten benmle ilgilenecek annem ile yemeğini falan gayet güzel yiyo ne gerek var cocukla duran biri varken 2. Bi kişiye
Ego yatıştırmak için doğum yapacağınız günü seçtiyse Bence tek açıklaması var. Kv muhtemelen hastane işinden üşendi ve oğlunu doldurdu neden ben bakmıyorum diyeYANİ ben doğum stresindeyim o anası bacısı derdinde
Hem bnm çocuğum teyzeyle duruyo ananeyle duruyo onlarla mutlu babannne ağlar ağlar susar kafasında çocuğun mutlu olduğu yer varken neden husursuz olsun
Anası istemiyosa hiç gelmesin lohusa halinle bide onu çekemem
Ağlamasın bnm çocuğum neden ağlasın ki babasının egosu yüzünden çok üzüldüysen git sen doğuro zamnAdamin yanina gelmek istemesine sevincegine neler diyorsun.
Bende kardesim olurken anneannemlerle durdum ağlaya aglaya ne var bunda. Cocuk bu aglar aglar susar.
Simdikiler aman cocugum aglamasin, aman rahati kaçmasın aman şöyle aman böyle. Adam iyilik düşünmüşm iyilik yap denize at olmuş adama üzüldüm
Ya inan ne kadar pozitif yaklaşırsam o kadar negatif enerji veriyorlarStrese girmek icin yer mi ariyosun acaba
Aklıma da gelmiyor değilEgo yatıştırmak için doğum yapacağınız günü seçtiyse Bence tek açıklaması var. Kv muhtemelen hastane işinden üşendi ve oğlunu doldurdu neden ben bakmıyorum diye
Kadın olayı hiç Anlamamış sanki bn eşime doğums gelme dedimadamın yanina gelmesine sevin mi dediniz ben mi yanlış okuyorum yanlış yoruluyorum o adam o hastanede doğuma girecek kadının "kocasi" doğacak çocuğun "babası" değil mi tabi ki hastaneye gelecek iki eli kanda olsa gelmeli ,çocuğu doğuyor:/
E teyze ve anneanneyle de mutluymus cocuk onlardan biri kalsin madem. Yani esinin hastanede olmasi daha dogal benceYa inan ne kadar pozitif yaklaşırsam o kadar negatif enerji veriyorlar
ya bende buna gicik oluyorum torun olunca neden babaanne daha sahipci oluyor ki biz dede yasandi arkadas tamam torun senin de o dogum yapan kadin en hassas donem insan annesini istiyor rahat ediyor hayret yaValla daha iyi ama bnm ailemi kabul etmeyip kendi annesini istemesi bencillik
Böyle olacaksa yanımda olmasın
Ben neyin derdindeyim o neyin
Gelmeyen o kadar insan varken bu adam gelmek istiyor diye eşi ona kızıyor.adamın yanina gelmesine sevin mi dediniz ben mi yanlış okuyorum yanlış yoruluyorum o adam o hastanede doğuma girecek kadının "kocasi" doğacak çocuğun "babası" değil mi tabi ki hastaneye gelecek iki eli kanda olsa gelmeli ,çocuğu doğuyor:/
Çok üzüldüysem gidip ben mi doguraym.Ağlamasın bnm çocuğum neden ağlasın ki babasının egosu yüzünden çok üzüldüysen git sen doğuro zamn
Abartmayın yaa.Kv baksa noluyo ki bizimde babaanne gezdirmez oynamaz ama annem oynar parkada götürür ben asla böyle bı kavga cikarmazdim yani kim bakacaksa baksın gerçekten bu kadar inatlasmak yormuyor mu sizi?Kv hayatta öyle bişe yapmaz ağlar ağlar susar kafasında neden bnm çocuğum mutlu olduğu insanlar varken mutsuz olacağı biri ile kalsın ki
2 yaşına gelmiş çocuk benm doğumumu buldu bağ oluşturacak
Bayramda 10 gün gidip kaldık bi kere alıp geZdirmedi bile
Oyüzden kv bakmayacak kızıma çok net
evet şimdi anladım sizi bu acıdan hak verdimGelmeyen o kadar insan varken bu adam gelmek istiyor diye eşi ona kızıyor.
Baba ve koca olarak gelmek zorunda zaten ona okey ama babaanne baksa da çocuk catlamayacak ya.
İnsan der esim beni yalniz bırakamıyor sevinir ne var bunda. Sevinecegimiz şeyleri kesin yapılması gereken bir şey ise sevinemeyiz mi?
Misal yemekten sonra eline sağlık cok güzel olmuş denir nezaketen de söylenmeli ama ben her seferinde sevinirim.
Esim benle hastaneye gelir gelmesi gerekir ama ben beni düşünüyor diye düşünüp sevinirim.
Neden kötüye cektiniz anlayamadim.
Sevinmeye bilirsin ama kocan dogumuna gelmek istiyor çocuğu babaanneye birakiyor diye kavga etmezsin
Ben küçük şeylere sevinirim zorunlu olunsa da olunmasa da çünkü asla yüzde yüz zorunluluk yoktur. Kimsenin boğazına çökemezsin gelcen yapcan diye kıymeti bilinmeli diye düşünüyorum
Ağlamasın bnm çocuğum neden ağlasın ki babasının egosu yüzünden çok üzüldüysen git sen doğuro zamn
Üstte ki mesaj da ne kadar pozitif bir insan olduğunuz görünüyorYa inan ne kadar pozitif yaklaşırsam o kadar negatif enerji veriyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?