3 senelik evliyim ve eşimle bazı problemleri hala halledemedik.eşim yaşanan olayları önemlide olsa öenmsizde olsa çabuk unutuyor ve yanlış anlayıp yanlış anlatabiliyor mesela bir konu yaşadığımızda bende o konunun içindeysem ve daha sonra o konu hakkında konuşuyorsak eşimin o konuyu yanlış anladığını anlıyorum ve eşime bu şekilde olmadı böyle oldu diyorum hayır böyle oldu diyor daha sonra baya bir tartıştıktan sonra yanlış anlamışım diyor ve ben buna çok sinir oluyorum sürekli ben doğru anlıyorum 5 dakikalık bir olayı bile yanlış algılıyor.Birde mesela bir olay yaşıyoruz eşim o olaya kızmıyor ama ben kızıyorum eşime niye kızmıyorsun kızılıcak bir konu diyorum sonra ben kızınca bana ben kızdım diyor ve ben bunu eşimin ne yüzünde nede cümlelerinde göremiyorum kaç kere söyledim ben senin içini olumak zorunda değilim diye gerçekten bıktım artık bende böyle sorunlar olmuyor hiç...birde ben 25 haftalık hamileyim ve aşırı alınganım sinirliyim ve herşeye ağlıyorum.akşam eşime işyerinden bir arkadaşından msj geldi kendisi köyde oturuyor eşime bana gelirken su alıver gelince veririrm parasını hadi öptüm en tatlı yerinden diye ve eşim ne var bunda şaka yapmış dedi.ben başladım bağırmaya ne demek bu ne kadar ayıp diye.eşim adam evli ve çocuğu var şaka yapmıştır dedi ama ben kriz geçirdim resmen sonra bana ben kızmadım ama sen okuduğun için kızıdım dedi hani nerde kızdığın hiç belli değildi normal karşıladın vs vs. bir sürü şey.bu tarz yok kızıdım yok belli etmedin gibi şeyleri daha öncede yaşıyorduk ama artık dayanamıyorum birşeye.zaten bebeğimin sorumlulğunu şimdiden hissedip strese giriyorum çok içim kötü birde eşime katlanamıyorum artık boşanmak bile geçiyor aklımdan herşeye sinir oluyorum hele bu konulara katlanamıyorum.ben ne yapıcağımı bilmiyorum bazen bana lütfen fikir verin...yerimde olsanız napardınız yada yaşayan var mı?önemli bir konumu yoksa önemsiz mi??