- 9 Şubat 2010
- 18.855
- En iyi cevaplar
- 1
- 43.111
- 1.123
- Konu Sahibi at liberty
-
Aylarca küs kalma başlı başına boşanma sebebi benim için, o kadar zaman evde benimle konuşmadan yaşayan beni yok sayan adamla aynı evde yaşamam ben. Anladığım kadarıyla işiniz var, çocuğunuzda küçük değil. Kurtulun gitsin. Sabretti diye kimseye madalya takmıyorlar.Merhaba arkadaşlar. Eşimle bir kısır döngü içindeyim.Çok yoruldum, çok tükendim.İçimi dökmek, düşüncelerinizi öğrenmek istedim.
Eşim beni kızdıracak veya kıracak bir şey yaptığında yapıcı hiçbir adım atmaz.Ben trip yaparım o hiç umursamaz bu duvar örme aylarca devam eder.Aylarca konuşmayız.Sonunda ben pes edip mesaj atarım sonra bu telefon konuşmasında tartışmaya dönüşür.Hatasını kabul etmez üste çıkmaya çalışır, manipüle eder 50 kere anlatırdım(anlamadığını düşündüğümden) hatasının ne olduğunu.En sonunda bazen özür dilerdi.Bazen de kendisi bir şeye kızar duvar örer ama konuşup halletmek ona göre değil.Zaten sürekli manipüle ettiği için bende çok öfkeleniyorum kavga ediyoruz
Yine üç aylık küsme ve boşanma gündeminden sonra çift terapisine gitmeye karar verdik.Önce işe yaradığını düşündük.Çift terapini tamamladık.Psikolog ben çok yıprandığım için (eşim beni geçmişte ailesi yüzünden ve kendi tutumlarıyla yıprattığı için) bireysel terapiye benle devam etmek istedi.Hatta ben kendisine söyledim keşke önce eşimi alsaydınız diye çünkü eşimin buna ihtiyacı olduğunu düşünüyordum
En son iki ay önce nöbetten geldiğimde evin her zamanki gibi berbat olduğunu görünce sinirlendim.Söyledim sen yine koyverdin elini bir şeye sürdüğün yok 3 saat spor yapacak enerjin olduğuna göre işten çıkınca yemekte yaparsın dedim.Ben işten gelip yemek mi yapacağım dedi.Çocuk aç mı kalsın dedim aç kalsın dedi.Hiç yapıcı değildi.Psikolog seansıma gittim ordada onun bana yaptıklarını işlediğimiz için eskiler aklıma geldi.Eve döndüğümde bana yine duvar ördüğünü hissettim.Bak duvar örme benim tahammülüm kalmadı dedim boşanırım dedim.Oralı olmadı.Aradan iki ay geçti küsüz.
Psikolog bunu bireysele çağırdı gitti.Ertesi gün benimle X hanım diye konuşmaya başladı ama yapıcı bir konuşma yok yine üste çıkmaya çalışan sorumluluk almayan bir konuşma.Ben boşanırım demişim onu aşağılamışım o bana küsmemiş ki, hep o mu hatalıymış vs.
Zaten duygusal bir paylaşımımızda yok ev arkadaşı gibiyiz ama iş cinselliğe gelince karıısı olduğumu hatırlar .Ben söylerim bunu ama çaba sarfetmez.
Okullar kapanınca boşanmayı düşünüyorum.Ömrümü boşa heba ediyormuşum gibi geliyor.Hikayemde daha çoook yaşanmışlıklarım var ama onları da yazsam destan olur. Zaten çok uzun oldu kusura bakmayın.Yorumlarınız benim için değerli sabredip okuyanlara teşekkür ederim.
Vallahi beni anlatmışsınız duygusal açlık yaşıyorum o dediklerinizi hiç yaşamadım kadın olduğumu hissetmedim bunu defalarca söyledim çaba göstermedi. Aldattığını yakalamadım ama yapmamıştır demem o konuda güvenmem hiç bir erkeğeDaha çoook üzülür acı cekersiniz...
Narsistle yasayan kadın bi saçının okşanmasına, sebepsiz bir sevgi sözcüğüne bile muhtaç kalır...Sürekli sidik yarışından başka bişey bilmez...Ayrıca narsistler için, hayran olunmak hava su gibi besin oldugundan aldatırlar....Dikkat edin...Bence değmez
Kurtulacağım inşallah çok fedakarlık yaptım hep yanında oldum hep kendimden verdim kıymet bilmiyorAylarca küs kalma başlı başına boşanma sebebi benim için, o kadar zaman evde benimle konuşmadan yaşayan beni yok sayan adamla aynı evde yaşamam ben. Anladığım kadarıyla işiniz var, çocuğunuzda küçük değil. Kurtulun gitsin. Sabretti diye kimseye madalya takmıyorlar.
Çok konuşmaz zaten küs değilsek ordan burdan konuşuruz çayımızı içeriz bazen ailece birşeyler izleriz espirileşiriz bazen herkes kabuğuna çekilir. Küssek hiç konuşmayız herkes kendi havasında oluraylarca konuşmamak
nasıl dayanıyorsunuz, meselaa bir akşam kurdugunuz iletişim nasıl ,
16 yılda çok şeyler yaşadım bu devede kulak. Yapıcı olsaydı çaba gösterseydi bitirmezdim burnunun dikine gidiyor herşeyde (arkadaşın dediği gibi) sidik yarıştırıyor kadın erkek ayrımı yok tartışmalarda çözüm odaklı değil haklı çıkma çabasında müthiş bir kompleksi varburdan boşan vs demek çokta doğru değil aslen. ama şimdiden tükenmiş görüyorum sizi . eşiniz yapıcı bir insan değil.sürekli işi yokuşa sürüyor.karar sizin nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.hayata bir kere geliyoruz nihayetinde..
Vallahi beni anlatmışsınız duygusal açlık yaşıyorum o dediklerinizi hiç yaşamadım kadın olduğumu hissetmedim bunu defalarca söyledim çaba göstermedi. Aldattığını yakalamadım ama yapmamıştır demem o konuda güvenmem hiç bir erkeğe
16 yılda çok şeyler yaşadım bu devede kulak. Yapıcı olsaydı çaba gösterseydi bitirmezdim burnunun dikine gidiyor herşeyde (arkadaşın dediği gibi) sidik yarıştırıyor kadın erkek ayrımı yok tartışmalarda çözüm odaklı değil haklı çıkma çabasında müthiş bir kompleksi var
Hazırlık yapıyor olmanız çok güzel. Çekişmeliye dönerse bunlara fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Bütün konuşmaları mutlaka yedekleyinMaddi anlamda da biraz toparlamam lazım kendime ait az bir birikimim var şimdi artı gelecek ay ameliyat olacağım.Boşanınca memleketime gideceğim.Boşanıp tayin isteyeceğim.Ben zaten alıştım bu duruma.Bir de dava çekişmeliye dönerse diye delil topluyorum whatsaptan yazışıyorum onun hatalarına yönelik.Farklı planlarım var delil toplamakla ilgili
Artık sevgi aşk gibi bir beklentim yok hayattan huzurla kafamı dinlemek istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım psikolog geçmişte bana yaptıkları şeyler için emdr uyguladı emdr nin sonunda onun derisini yüzüyordum o derece öfkeliyim boşanacağım onun o düşmeyen kaf dağında burnunu düşüreceğimAsker arkadasıyla yasar gibi yasarsın...Ne romantizm ne de aşk kırıntısı...Bilmez, beyin noronlarında yok oyle seyler...Sen uğraşırsan anca belki karsılık alırsın o da küs değilse tabi...
Zaten her poka küsen adamla yaşamak çin işkencesi gibidir...Sadece ilk baslarda görmüşsündür ilgi, birdaha asla göremezsin...
Eğer bosanmayacaksan, küslüklerini önemsemeyeceksin, onun manipülasyınlarının hiç.önemli olmadıgını hissettirecek günlük hayatına devam edeceksin...Sen tepki gösterdikçe üzüldükçe o keyiflenir içten içe...Küslüğü sana ceza kesmektir zaten...Cezasını onemsedikce , yapma etme dedikçe uzatır süresini...
Ama bana kalırsa direkt ayrıl, bir kadın için çok zor ve üzücü böyle yaşamak...Tüm kadınsal duygulardan, sevgiden aşktan uzak bir yaşam olur
Ya ben bazı kavgalarımızda laf anlatamadığımda çok sinirlenip gerizekalı öküz diyordum kusurlu sayılmaktan korkuyorum hiç bilmiyorum bu konuları avukata danışacağımHazırlık yapıyor olmanız çok güzel. Çekişmeliye dönerse bunlara fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Bütün konuşmaları mutlaka yedekleyin
Ne güzel yazmışsınızeşimle tartistigimiz zamanlarda araya giren o birkaç günlük az konuşmamızda dahi ben daralıyorum..
Ne eşle , ne de aile bireyleri ile , bu şekilde konuşmadan sürekli sizin tabirinizle duvarla yaşamaktansa, o duvarı yıkarım..
Bahceler olustururum hayatımda ..
Avukata tabi ki danışın ama bu gibi durumlarda kendinize delil topladığınızı hatırlatırsanız daha politik davranabilirsiniz sanırımYa ben bazı kavgalarımızda laf anlatamadığımda çok sinirlenip gerizekalı öküz diyordum kusurlu sayılmaktan korkuyorum hiç bilmiyorum bu konuları avukata danışacağım
4316 yıl mı??? Kaç yasındasın?
Tabi artık demiyorum ama söylemişliğim var geçmiştede olsa.Bunları kesin kullanırAvukata tabi ki danışın ama bu gibi durumlarda kendinize delil topladığınızı hatırlatırsanız daha politik davranabilirsiniz sanırım
bu şekilde ömür geçmez gibi , ya ilaç alıp yolunuza devam edeceksiniz yada boşanacaksınız. yoksa kanser eder bu siziBen o örneği sorunlara yaklaşımını anlatmak adına yazdım. Sorun ev işi değil. Herhangi küçük bir anlaşmazlığı bile çözemiyoruz kabul etmiyor veya kızdığımı anlasa da açıklama yapmıyor. Bende o zaman agresifleşiyorum bu sefer duvar örüyoruz. Yaşamadan anlamak çok zor çünkü çok farklı bir insan. İletişim sıfır. Duygularını ifade edemiyor göstermiyor çocuğuna bile vedalaşmalar dışında sarıldığını görmedim. Banada öyle
Evet bende ondan korkuyorum ciddi anlamda kanser edecek benibu şekilde ömür geçmez gibi , ya ilaç alıp yolunuza devam edeceksiniz yada boşanacaksınız. yoksa kanser eder bu sizi
Bir insanla yıllarca evli kalıyorsunuz .. Mümkün mu bu evlilikte birbirine hiç bir şey demeden yaşamak . kaldi ki ağır tahrik var. Konuşmamak , yok saymak, seni görme k istemiyorum konuşmak istemiyorum yoksun demek , herkesin yapısı bir degil.. Herkes sessiz kalamaz. Merak etmeyin avukat arkadaslar bu konuda uzman , sizi yönlendirir. Anlaşmalı bosanmada avukat ihtiyacı dahi duymazsinizNe güzel yazmışsınız
Çok teşekkür ederim rahatlattınız beniBir insanla yıllarca evli kalıyorsunuz .. Mümkün mu bu evlilikte birbirine hiç bir şey demeden yaşamak . kaldi ki ağır tahrik var. Konuşmamak , yok saymak, seni görme k istemiyorum konuşmak istemiyorum yoksun demek , herkesin yapısı bir degil.. Herkes sessiz kalamaz. Merak etmeyin avukat arkadaslar bu konuda uzman , sizi yönlendirir. Anlaşmalı bosanmada avukat ihtiyacı dahi duymazsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?