Eşimle olan sorunlarım

Aylarca küs kalma başlı başına boşanma sebebi benim için, o kadar zaman evde benimle konuşmadan yaşayan beni yok sayan adamla aynı evde yaşamam ben. Anladığım kadarıyla işiniz var, çocuğunuzda küçük değil. Kurtulun gitsin. Sabretti diye kimseye madalya takmıyorlar.

Vallahi beni anlatmışsınız duygusal açlık yaşıyorum o dediklerinizi hiç yaşamadım kadın olduğumu hissetmedim bunu defalarca söyledim çaba göstermedi. Aldattığını yakalamadım ama yapmamıştır demem o konuda güvenmem hiç bir erkeğe

Kurtulacağım inşallah çok fedakarlık yaptım hep yanında oldum hep kendimden verdim kıymet bilmiyor

burdan boşan vs demek çokta doğru değil aslen. ama şimdiden tükenmiş görüyorum sizi . eşiniz yapıcı bir insan değil.sürekli işi yokuşa sürüyor.karar sizin nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın.hayata bir kere geliyoruz nihayetinde..

aylarca konuşmamak

nasıl dayanıyorsunuz, meselaa bir akşam kurdugunuz iletişim nasıl ,
Çok konuşmaz zaten küs değilsek ordan burdan konuşuruz çayımızı içeriz bazen ailece birşeyler izleriz espirileşiriz bazen herkes kabuğuna çekilir. Küssek hiç konuşmayız herkes kendi havasında olur

16 yılda çok şeyler yaşadım bu devede kulak. Yapıcı olsaydı çaba gösterseydi bitirmezdim burnunun dikine gidiyor herşeyde (arkadaşın dediği gibi) sidik yarıştırıyor kadın erkek ayrımı yok tartışmalarda çözüm odaklı değil haklı çıkma çabasında müthiş bir kompleksi var

Asker arkadasıyla yasar gibi yasarsın...Ne romantizm ne de aşk kırıntısı...Bilmez, beyin noronlarında yok oyle seyler...Sen uğraşırsan anca belki karsılık alırsın o da küs değilse tabi...
Zaten her poka küsen adamla yaşamak çin işkencesi gibidir...Sadece ilk baslarda görmüşsündür ilgi, birdaha asla göremezsin...

Eğer bosanmayacaksan, küslüklerini önemsemeyeceksin, onun manipülasyınlarının hiç.önemli olmadıgını hissettirecek günlük hayatına devam edeceksin...Sen tepki gösterdikçe üzüldükçe o keyiflenir içten içe...Küslüğü sana ceza kesmektir zaten...Cezasını onemsedikce , yapma etme dedikçe uzatır süresini...

Ama bana kalırsa direkt ayrıl, bir kadın için çok zor ve üzücü böyle yaşamak...Tüm kadınsal duygulardan, sevgiden aşktan uzak bir yaşam olur

16 yıl mı??? Kaç yasındasın?

Hazırlık yapıyor olmanız çok güzel. Çekişmeliye dönerse bunlara fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Bütün konuşmaları mutlaka yedekleyin

Artık sevgi aşk gibi bir beklentim yok hayattan huzurla kafamı dinlemek istiyorum psikolojik olarak çok yıprandım psikolog geçmişte bana yaptıkları şeyler için emdr uyguladı emdr nin sonunda onun derisini yüzüyordum o derece öfkeliyim boşanacağım onun o düşmeyen kaf dağında burnunu düşüreceğim

eşimle tartistigimiz zamanlarda araya giren o birkaç günlük az konuşmamızda dahi ben daralıyorum..
Ne eşle , ne de aile bireyleri ile , bu şekilde konuşmadan sürekli sizin tabirinizle duvarla yaşamaktansa, o duvarı yıkarım..
Bahceler olustururum hayatımda ..

Hazırlık yapıyor olmanız çok güzel. Çekişmeliye dönerse bunlara fazlasıyla ihtiyacınız olacak. Bütün konuşmaları mutlaka yedekleyin
Ya ben bazı kavgalarımızda laf anlatamadığımda çok sinirlenip gerizekalı öküz diyordum kusurlu sayılmaktan korkuyorum hiç bilmiyorum bu konuları avukata danışacağım

Ne güzel yazmışsınız

Ya ben bazı kavgalarımızda laf anlatamadığımda çok sinirlenip gerizekalı öküz diyordum kusurlu sayılmaktan korkuyorum hiç bilmiyorum bu konuları avukata danışacağım
Avukata tabi ki danışın ama bu gibi durumlarda kendinize delil topladığınızı hatırlatırsanız daha politik davranabilirsiniz sanırım

bu şekilde ömür geçmez gibi , ya ilaç alıp yolunuza devam edeceksiniz yada boşanacaksınız. yoksa kanser eder bu sizi

Ne güzel yazmışsınız
Bir insanla yıllarca evli kalıyorsunuz .. Mümkün mu bu evlilikte birbirine hiç bir şey demeden yaşamak . kaldi ki ağır tahrik var. Konuşmamak , yok saymak, seni görme k istemiyorum konuşmak istemiyorum yoksun demek , herkesin yapısı bir degil.. Herkes sessiz kalamaz. Merak etmeyin avukat arkadaslar bu konuda uzman , sizi yönlendirir. Anlaşmalı bosanmada avukat ihtiyacı dahi duymazsiniz

Çok teşekkür ederim rahatlattınız beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…