Eşimle olan sorunlarım

Boşanmak isteye arkadaşlar varsa bilgi amaçlı yazıyorum
Avukat çocuk büyük olduğundan 3000 nafaka bağlanır dedi(bana ütopik geldi bilmiyorum o kadar bağlanır mı)
Düğünde takılan altınlarımı ev alırken satmıştık evin parasından hisseni altın tutarı kadar fazla alırsın dedi
Bu mal paylaşımı gelir dağılımına göre oluyormuş illa yarı yarıya olacak diye birşey yok
Eşin kusurlu olur dedi
Karşı taraf Nafaka haricinde özel okul parası ödemezmiş

Gelire bağlı nafaka adam 7bin alıyorsa 3bin imkansız. 10-15bin maaşı varsa belki

Geçen hafta boşanan arkadaş (erkek ) küçük kızı var 2000 TL nafaka bağlanmış. Eşi çalışıyordu, maaşları aynı gibidir tahminim. Bence nafaka uygun.

Biz de benzer sorunlar içindeyiz benim eşimde beni senelerce manipule etti her kavgada beni suçladı kuserdi 1 hafta 2 hafta gider başka odada uyurdu tabi bizim sorunlarımız daha da fazlası ayrıca eşim harcadığım paraya kadar çalışır ben öğretmenim 2 kıyafet alayım ne alıp duruyorsun her ay diye laf söyler çocuğuma alayım bir dünya kıyafeti var ne alıp duruyosun der ki ben öyle çok alan biri de değilim ama benim eşim inanılmaz cimri ve bencil biri bende narsist olduğunu düşünüyorum en son bardağı taşıran damla da bana araba kullandırmadi süremezsin binemezsin bir yerlere vurup arabanın değerini düşürürsün dedi bende kendime alcam dedim aldırmadı sonra herkes hesabını ayırdı eve ne alırsak ikiye bölündü ev arkadaşı olduk yani en son onun 5 liraya aldığı portakalı ben 8 liraya almışım onun kavgasını etti bir sürü hakaret tabi bende dayanamadım ve evden çıktım ailemin yanındayım ne olacak bakalm bilmiyorum ayrılıyoruz yani

Size sarılmak isterdim yalnız değilsiniz . Ekonomik şiddette var sizde ve çok zor gerçekten.Arabayı kullandırmamak ne ya babasının evinden mi getirmiş?Nasıl bir zihniyeti var çok bencilmiş.Aldığıma harcadığıma karışmaz ama çocuğumunda tüm ihtiyaçlarını ben alırım. Arabayı da istediğim gibi kullanırım .Kartınız eşinizde mi maaşınızı eşiniz mi çekiyor

Çok üzüldüm okunca.. kaç yıllık evlsiniz çok merak ettim birde siz boşanma isteğinizi dile getirince kendisinin isteyip istemediğini sordunuz mu

Kendimden çok size üzüldüm yani bunların üstüne bir de ekonomik şiddeti düşünemiyorum. Çocuğunuz kaç yaşında

İkizlerle alakası yok, adamlar narsist ve psikolojik sorunları var, bunları sadece güneş burcuna bağlamak çok genelleme olur. Not: İkizler burcu değilim, ayrıca astroloji eğitimim var.
Direkt olarak narsist psikolojisi bozuk demekte ne kadar doğru ? Astroloji eğitiminiz var diye psikolojiye mi salladiniz ? Benim ki de kusuyor diye narsist mi oldu ?

Kartım şuan bende ama bu güne kadar hep eşim aldi parayi birikim yaptık ev alalım diye ama aramiz bozulunca ev de almadı birikimden bsey de vermedi vermem diyor

Çok üzüldüm okunca.. kaç yıllık evlsiniz çok merak ettim birde siz boşanma isteğinizi dile getirince kendisinin isteyip istemediğini sordunuz mu
6 senelik evliyiz 2 yaşında bir kızım var daha önce defalarca konuştum bak evliligimiz kötüye gidiyor bırak evi parayi altını düzeltelim dedim ama hiç adım atmadı ayrilicam diyince öldürürüm seni diye tehdit etti kızımı benden alamazsın kendin nereye gidersen git sana beş kuruş da vermem dedi ben 6 sene hep sustum son 1 senedir zaten son demleri yaşadık ve artık dayanamadım çıktım evden

Ay ı evin içinde nasıl 2 ay küs kalabiliyorsunuz? Gerçekten çok şaşkınım... Sanırım tükenmiş sevgi, saygı, merhamet, nezaket...
Düzeleceğini pek sanmıyorum, ömrünüzü bu adamla heba etmeyin

Evliliğimizin ilk yıllarından beri böyleyiz üç ay konuşuyorsak iki ay konuşmuyoruz düzelmiyor zaten. Kendisi bilir. Heba ettim edeceğim kadar.Posam çıkmadan ayrılayım da birazda kafama göre yaşayayım özverisiz ,savaşmadan, kendim için

Kartım şuan bende ama bu güne kadar hep eşim aldi parayi birikim yaptık ev alalım diye ama aramiz bozulunca ev de almadı birikimden bsey de vermedi vermem diyor
Bu kadar sabretmişsiniz keşke evi alana kadar suyuna gidip sonrasında boşansaydınız emeğinize yazık hesaplarına tedbir koydursanız bu adam size hiçbir şey vermez

I
Bu kadar sabretmişsiniz keşke evi alana kadar suyuna gidip sonrasında boşansaydınız emeğinize yazık hesaplarına tedbir koydursanız bu adam size hiçbir şey vermez
İlk tartışmalar oldu zaten sana ev flan almam dedi araba alalım diyorum almam diyor sana bir kuruş bsey vermem diyor çocuğuna asla bsey almaz eve birsey alsa hemen parasını ister bende artık dayanamadım alabildiğim kadarını alacağım artık vermzse de kendimi kurtardım diyip sukredicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…