Eşimle olan sorunlarım

Direkt olarak narsist psikolojisi bozuk demekte ne kadar doğru ? Astroloji eğitiminiz var diye psikolojiye mi salladiniz ? Benim ki de kusuyor diye narsist mi oldu ?
sizin eşinizi bilmiyorum konu sahibinin esi ve onun gibiler icin yorum yaptim . sizin esiniz icin ikizler burcu boyle diye genellemenin yanlis oldugunu yazdim. ne bileyim ben sizin eşinizi

Özetle okudum, ayrıl, düzelmeyecek, annem canlı örneği, kadın 55 yaşında hala çekiyor, o yazdı zannettim konuyu, daha kaç yıl koşacaksın bu triplerin peşinde,?

Eve birşey alıp parasını istemesi!!! Neyin kafasını yaşıyor çok tuhaf. Arkanıza bakmadan kaçın vallahi . Bu benimkinden de tırlak. Delil toplayın anlaşmalı boşanacağa benzemiyor. Whatsapptan yazışın yaptığı şeyleri yazın

Zaten başında kabul ettiğiniz için olay aynı tepki neden farklı olmuş diye eşiniz sizde aramış yanlısı gerçekten çok üzüldüm rabbim bugünün hatrina huzur versin ama son bir defa daha ciddiyetle tartışmadan konuşmayı deneyin derim kızının yüzü suyu hürmetine.

Bunların psikolojileri normal değil ki oturup konuşamıyorsun bile hemen manipülasyona başlıyorlar. Ben çok büyük kavgalar ettim, çok savaştım anca bu kadar törpüleyebildim. Bu eğitilmiş hali.Anca belki bireysel terapiyle oda olur mu olmaz mı belli değil ki onların o yaralarına basan birşey olduğunda yine tetikleneceklerini düşünüyorum.

Bence sen gayet eğitimli bir kadınsın, çalışıyorsun, ve düzeltmek için de çabalamışsın, vakit ayırıp terapilere gitmişsin ama olmuyor işte, kendin için doğrusunu sen bilirsin ama bence bir süre de olsa ayrılığı denemelisin çünkü eşin narsist bir kişilik, psikolog ne dedi bilmiyorum ama bu tarz kişilik yapısındakiler hep kendini haklı görür, hep üste çıkar, sana da yazık

Psikolog narsist davranışlar sergileyen pasif agresif dedi. Ben ileride çocuğuma ben çok çabaladım elimden geleni yaptım diyebileceğim. O da görüyor zaten. İçim rahat. Psikolojimi bozdu. Sorun tam olarak hep kendini haklı görmesi, üste çıkmaya çalışması. Çözüm odaklı yapıcı yaklaşımı yok. Bugün psikologla yazıştık. Psikoloğa kendisinin temizlik yaptığını ama benim onu hiç takdir etmediğimi söylemiş. Bende iki gün önce oturma odasında yere attığı ve hala orda duran muz kabuğunun fotoğrafını gönderdim. Psikologda bunun söylediklerini yiyor halbuki biliyor narsist davranışları olduğunu. Sıkışınca kurban rolü oynuyor

Benle aylarca konuşmayan hiç gonlumü almayan bi adamla neden çift terapistine gideyim ki anlamadim. O kadar zaman nasil kus kaliyorsunuz nasil evlilikler ya bunlar bosanın net
Ama çocuk var ortada.Bunu da deneyim diyorsunuz.Elimden geleni yaptım diyebilmek için.Olmayınca da olmuyor

Ama çocuk var ortada.Bunu da deneyim diyorsunuz.Elimden geleni yaptım diyebilmek için.Olmayınca da olmuyor
Eminim cocuğunuz cok mutludur 32 yil huzursuz bi evde yasadim nasil birsey anlayamazsinız keske bosansalardı hatta hiç babam olmasaydi çok daha mutlu olurdum ben. Bi babasizliğa takmış herkes hepsi çok iyi zaten iyi insan karisina iyi davranır

Aynı şeyi yazacaktım 30 yıl böyle bir ortamda yaşayıp büyüdüm ve evlilikten soğudum, kız kardeşim de aynı şekilde, bence çocuğunuza iyilik olur ayrılmanız

Huzursuz evde çocuk olmak çok zor, hele bir de ortada gerçek bir sorun bile yokken sürekli gerginlik yaratan ebeveynler çocuk psikolojisine çok zarar veriyor

Belki tuhaf gelecek bazılarına ama babamı kaybettikten sonra geçmişi kapatabildim.

Huzursuz evde çocuk olmak çok zor, hele bir de ortada gerçek bir sorun bile yokken sürekli gerginlik yaratan ebeveynler çocuk psikolojisine çok zarar veriyor
Burda ki kadinlara bi anlatamadim bunu aman babasız buyumesin aman cok iyi baba aman şu aman ben babami sevmiyorum sevmicemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…