• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle olan sorunum

Sizce kim kabul eder yapsa kac kere sordum
Yav bacım sonuna kadar inkar eder. 10 kere eşinle aynı problemler için başlık açtın. Sen sana ihanet ettiğini kabul etmesini mi bekliyorsun.. Biz anladık ihanet ettiğini, hatta eminiz. Sen neyi bekliyorsun. Her başlıkta binlerce fikir verildi sana..

Yav bacım sonuna kadar inkar eder. 10 kere eşinle aynı problemler için başlık açtın. Sen sana ihanet ettiğini kabul etmesini mi bekliyorsun.. Biz anladık ihanet ettiğini, hatta eminiz. Sen neyi bekliyorsun. Her başlıkta binlerce fikir verildi sana..
2. Konum bende biliyorum ama kanıt yok ben ailemle konusiyum mu diye sordum hem eşim konusunda ben herseyin farkındayım. Bende yorumda kim kabul eder ki diye belirtti m zaten

Eğer zinadan dava açmayacaksan? Yani ihanetten dolayı dava açmayacaksan. Anlaşmalı boşanırsın.. Hazirana kadar beklersin evinde boşanma protokolüne bunu eklersin. Sonra ailenin yanına dönersin..
Ses kayıt cihazı kullan demiştik sana. Gizli kamera koy vs. Kanıt olur elinde tazminat davası da açarsın. Yani yapabildiğini yap diye söylüyoruz. Hiçbir şeysiz boşanma diye söylüyoruz.
Seni ve bu evliliği istemiyor ki. İstese zaten çabalar..

Arkadaşlar merhaba yine ben eşimle olan sorunlarımı diğer konuda yazmıştım 5-6 aydır telefon şifresini vermiyor ve bu konuda ısrarcı gecen gün özelim dedi başka bir gün laf arasında seninle bir ömür evlide kalsam telefonu karıştırmazsin dedi. Geç gelmeler, bizim sonumuz yokmuş falan. 10 yıldır birsey yoktu bu arada. Sorum şu sizce ailemle konuşuyum mu bu konu hakkında
Bence boşanmayı fln düşünüyorsan konuş ailenle.sonra sen unutursun onlar unutmaz.bence şuan gözlemle takipte ol

Eğer zinadan dava açmayacaksan? Yani ihanetten dolayı dava açmayacaksan. Anlaşmalı boşanırsın.. Hazirana kadar beklersin evinde boşanma protokolüne bunu eklersin. Sonra ailenin yanına dönersin..
Ses kayıt cihazı kullan demiştik sana. Gizli kamera koy vs. Kanıt olur elinde tazminat davası da açarsın. Yani yapabildiğini yap diye söylüyoruz. Hiçbir şeysiz boşanma diye söylüyoruz.
Seni ve bu evliliği istemiyor ki. İstese zaten çabalar..
Biliyorum anlıyorum da ama davada kullanmayacağımı söyledi bir arkadaş o yüzden çok üstüne düşmedim ben eminim çünkü değişti bana karşı sadece bu konuyu ailemle paylasiyim mi

Anladigim kadariyla aile ile konustktan sonra onlarin esinizle konusmasini, esinizinde duzelmesini bekliyorsunuz. Bu sekilde bir duzelme icinize siner mi ya da kac yasinda adam ailesinin lafiyla şifresini verir mi? Baskasinin akliyla aile hayati yeniden kurulmaz. 2 gun aksam yemegine gelir, ucuncu gun yine gelmez. Zorla olacak is degil. Adam birseylerde artik vazgecmis, kendine ayri bir dunya kurmuş.

Anladigim kadariyla aile ile konustktan sonra onlarin esinizle konusmasini, esinizinde duzelmesini bekliyorsunuz. Bu sekilde bir duzelme icinize siner mi ya da kac yasinda adam ailesinin lafiyla şifresini verir mi? Baskasinin akliyla aile hayati yeniden kurulmaz. 2 gun aksam yemegine gelir, ucuncu gun yine gelmez. Zorla olacak is degil. Adam birseylerde artik vazgecmis, kendine ayri bir dunya kurmuş.
Hayır düşündüğünüz gibi birsey beklemiyorum onların tavrı ne olacak ne kadar yani.da olacaklar vs. Ama eşimin düzelmesini ilgili bir beklentim yok

Diğer konumda ses kayıt cihazı önerdiler ama bilememdm
3 ay önce bosanmak istemis, araniz iyi değil , süpheleriniz var sifresini vermiyor vs.Aileye söylesemmileri kaydı kuydu birakin bunlari ,gecin karsisina ne istiyor bu evlilikten? Mutlu mu değil mi sorun? İnsan 10 sene mutlu oldu diye ömür boyu mutlu olacak anlamına gelmiyor.Zorlamanın manasi yok istemiyorsa.

3 ay önce bosanmak istemis, araniz iyi değil , süpheleriniz var sifresini vermiyor vs.Aileye söylesemmileri kaydı kuydu birakin bunlari ,gecin karsisina ne istiyor bu evlilikten? Mutlu mu değil mi sorun? İnsan 10 sene mutlu oldu diye ömür boyu mutlu olacak anlamına gelmiyor.Zorlamanın manasi yok istemiyorsa.
Konuşmaya başladım mi sonu tartışma 9 yasinda kızım var daha çok etkilensin istemiyorum şuan suskunum

Back
X