• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle olan sorunum

Konuşmaya başladım mi sonu tartışma 9 yasinda kızım var daha çok etkilensin istemiyorum şuan suskunum
Cocuklar mutsuz ortamlardan etkilenirler.Anne ve baba mutsuz ise düzen yok ise bir catı altında toplanmak aile demek olmuyor ki.
Cocuklar pranga degildir.Olmuyor yürümüyorsa nasıl basladiysa o sekilde saygılı sekilde bitmeli diye düsünüyorum.
Cocuk yanında konusamıyorsanız cıkarsiniz dısarıda oturur konusursunuz.Sahsen bana karsi hislerinden emin olmadigim ve evde kendini mutlu hissetmeyen evinden kacan bir es istemem.

Telefon peşinde değilim bilerek laf arasında söyledim aldığım tepki buydu. Kabulleniyorum ama bir an geliyor hersey başa sarıyor şuan bulunduğum şehirde ailemden kimse yok ve bunu beni üzüyor

Telefon peşinde değilim bilerek laf arasında söyledim aldığım tepki buydu. Kabulleniyorum ama bir an geliyor hersey başa sarıyor şuan bulunduğum şehirde ailemden kimse yok ve bunu beni üzüyor

Cocuklar mutsuz ortamlardan etkilenirler.Anne ve baba mutsuz ise düzen yok ise bir catı altında toplanmak aile demek olmuyor ki.
Cocuklar pranga degildir.Olmuyor yürümüyorsa nasıl basladiysa o sekilde saygılı sekilde bitmeli diye düsünüyorum.
Cocuk yanında konusamıyorsanız cıkarsiniz dısarıda oturur konusursunuz.Sahsen bana karsi hislerinden emin olmadigim ve evde kendini mutlu hissetmeyen evinden kacan bir es istemem.
Bende kendisiyle en başta duzgnce konuştum bitecekse düzgünce bitsin düşman olmayalım diye ama kendisi konuşma taraftarı da değil ne konuscaz aynı şeyler falan diyip duruyor

Arkadaşlar merhaba yine ben eşimle olan sorunlarımı diğer konuda yazmıştım 5-6 aydır telefon şifresini vermiyor ve bu konuda ısrarcı gecen gün özelim dedi başka bir gün laf arasında seninle bir ömür evlide kalsam telefonu karıştırmazsin dedi. Geç gelmeler, bizim sonumuz yokmuş falan. 10 yıldır birsey yoktu bu arada. Sorum şu sizce ailemle konuşuyum mu bu konu hakkında
Aileler ne alaka? Çocuk gibi velinize öi şikayet edeceksiniz? Bir sıkıntı varsa eğer aksiyon neyse karar verip alacak olan sizsiniz

Arkadaşlar merhaba yine ben eşimle olan sorunlarımı diğer konuda yazmıştım 5-6 aydır telefon şifresini vermiyor ve bu konuda ısrarcı gecen gün özelim dedi başka bir gün laf arasında seninle bir ömür evlide kalsam telefonu karıştırmazsin dedi. Geç gelmeler, bizim sonumuz yokmuş falan. 10 yıldır birsey yoktu bu arada. Sorum şu sizce ailemle konuşuyum mu bu konu hakkında
Ben de eşimin telefonunun şifresini bilirim ama karıştırmam . O da aynı şekilde. Ama şifresini vermezse ben de ufak bi gıcık olurum. Önceki konularınızı bilmiyorum ama aileye ne diyeceksiniz ki şifresini vermiyor mu ?
Bence daha somut bir şey olana kadar bekleyin.
Sizin yanınızda kendi telefonunu kurcalıyor mu ? Beraber aynı telefondan bir şey izliyor musunuz ya da size bir şey gösteriyor mu kendi telefondan ?
Telefonu hep elinde ya da cebinde mi ?

Ben de eşimin telefonunun şifresini bilirim ama karıştırmam . O da aynı şekilde. Ama şifresini vermezse ben de ufak bi gıcık olurum. Önceki konularınızı bilmiyorum ama aileye ne diyeceksiniz ki şifresini vermiyor mu ?
Bence daha somut bir şey olana kadar bekleyin.
Sizin yanınızda kendi telefonunu kurcalıyor mu ? Beraber aynı telefondan bir şey izliyor musunuz ya da size bir şey gösteriyor mu kendi telefondan ?
Telefonu hep elinde ya da cebinde mi ?
Telefonundan bisey göstermez benim yanımda asla bırakmaz.banyoya bile götürür

Boşanmak istediyse bir bok yemiş ve o yediği boktan da çok emin olamadıgı için hayatında sizi tutuyor

Mantıklı davranmanız gerek, bence beni aldatıyor diye dallandırıp budaklandırır, konuyu çevreye yayarsanız eşiniz daha da dikkatli olacak ve hiç açık vermeyecek. Eğer davada kullanmak istiyorsanız delil toplamanız gerek, bunun de tek yolu telefon sifresi değil. İşyerine gerekirse birini gönderecek, gerekirse basında dikileceksiniz.

Önceki konunuzda sizin birkaç gün çalışmanızı istediğini, kendisinin bu günlerde dinleneceğini söylediğini ilettiniz. Bence kabul edin, sabit hayat değişince mutlaka açık verecektir. Konuştuğu kadın şehir içindeyse bu izin günlerinde buluşacaktır, ki bende şehir içinde, yoksa neden size çalış ben hergün çalışmak istemiyorum desin, iş yerinde rahat rahat mesajlaşır işte. Buluşacak olmasa boşa heyecan aramaz. Bu buluşmaları basmanız veya bastırmanız lazım. Bunun için de yüksek ihtimalle size daha fazla para lazım, peşine birini takabilirsiniz eşinizin. Bu parayı da dükkanda daha fazla çalışarak edinebilirsiniz.

Sizin adınızı damla hanım yapmış, yani hayatındaki kişi sizi varlığınızdan habersiz olabilir. Haberi olsaydı en azından damla yapardı diye düşünüyorum, hanım ne alaka. Sanki hayatındaki kişiye 'iş arkadasım' vb bir yalan söyleyebilmek için yazılmış bir isim gibime geldi.

Telefonu banyoya bile götürmesi garip bence bu hayatındaki kişinin sizi bilmediği ihtimalini güçlendiriyor. Demek ki ansızın arayabilir, eşiniz bundan korkuyor. Şifresini bilmediğiniz telefonun mesajlarını zaten açamazsınız. Benim anlamadığım ise su. Bildirimleri de mi kapalı? Mutlaka sizin yanınızda arayan birileri oluyordur. Hiç mi görmediniz? Hep erkek arkadasları arıyor demeyin, farklı bir isimle kaydetmiş olabilir. Özellikle telefonuna yanıt vermediği erkek arkadası var mı arayan?

Biliyorum anlıyorum da ama davada kullanmayacağımı söyledi bir arkadaş o yüzden çok üstüne düşmedim ben eminim çünkü değişti bana karşı sadece bu konuyu ailemle paylasiyim mi
Yok canım sen o arkadaşa bakma. Davada öyle güzel kullanırsın ki. Bizzat kendi arkadaşım kullandı. Bununla ilgili onlarca Yargıtay kararı var. Gelip bize teşekkür edersin. Hemen paylaşma ailenle bence, boşanma yoluna girince paylaşırsın. Çünkü ihanet etmek evliyken güzel, heyecan var, adrenalin var,hazır bir ev var,ütülü kıyafetler var, var da var. Bekarken bi zevki yok ki. Kocan boşanırsa konfor alanının bozulacağını biliyor. Elinde delil olmazsa seni kafanda kurmakla suçlayacak boşamayacak. Üstteki arkadaş haklı herkese söylersen delilleri yok eder. Ama sessiz sessiz onun dediğini yaparsan açık verir. Dedektif bile tutabilirsin. İzin kullanacağı günlerde peşine birini takarsın. Sen iş yerine gidince eve ses kayıt cihazı koyarsın. Aracına takip cihazı koyarsın. Akıllı ol. Tüm delilleri al. Hatta kendin taşınma evden gönder onu. Orası çocuğunun evi. Kimse kimseye hakkını vermez. Kendi hakkın olanı alacaksın

Biliyorum anlıyorum da ama davada kullanmayacağımı söyledi bir arkadaş o yüzden çok üstüne düşmedim ben eminim çünkü değişti bana karşı sadece bu konuyu ailemle paylasiyim mi
Kullanılır, ne demek kullanılamaz. Bir ömür duacısı olursun fikri verenin.

ben eski eşimin beni aldattığını hisseder sabah kalktığımda yastığının altından telini alır kurcalardım. şimdi kendi halime gülüyorum ne kadar salakmışım. adam da uyanıkmış biliyormuş beni bozmuyormuş. bildiği için de her şeyi siliyormuş tabi. en son benden kaçamadı ama her türlü yakaladım. sonra tekmeyi bastım hem de en zor anında. gram üzülmedim gram pişman olmadım. şimdiki eşimin sadece telefon şifresini biliyorum internetle çok içli dışlı değil zaten. hiç kurcalama ihtiyacı hissetmedim çünkü aldattığını düşünmüyorum. yani şifresini vermiyorsa ve sizin hissiyatınız bu yöndeyse aldatıyordur. telefonu kurcalamanıza gerek yok. yol verin gitsin.

Back
X