Kaç yüz defa yazıldı akıl verildi, yapma dendi ama siz bir yavrum lafına tav oldunuz. Kayınvalide de olsa başkasının bulduğu evi sorgusuz sualsiz kabul ettiniz. Yani ben dert borç içindeysem beni düze çıkaracak, destek olacak rahatlatacak adamla evlenirdim aşağı çekecek olanla değil. Borca borç eklemekten, eziyetten başka neye yaradı bu adam?
sen memursun, burada olmaz x yerinde ayni isi yapabilir, ayni maasi alabilirsin. ama esin attan dusup esege binmis olur.
bilemedim
keske en basindan bu evi hic tutmasaydiniz
Eşim baska sehirde yaşamak istedi diye işimi bırakıp fabrikada çalışmam. Eşim de öyle saçma bir sey yapmaz. Taktınız eve ama 15bine en küçük sehirde de ayni kalite bir evde oturmanız gerekir. Sizin para konusunda aşırı saçma kararlarınız var o yüzden eşinizi dinleyin. Adam neden fabrikada calissin yahu ne saçma bir istek bu?
Ya bi de taşınma masrafı. Hele şehirden şehire... Onu toparlamak da sıkıntı. Sırf şu taşınma konusu yüzünden bile ev değişmiyoruz
Ha yakın zamanda biz de il değiştik. Ama bize sunulan şartlar çok iyiydi. Eşime yöneticilik teklif edildi. Hatta karşılığında maaşı nerdeyse iki katına çıktı, taşınma masrafı şirkettendi...
Şu durumlara bakınca kabul ettim. Yoksa eşim de der seni ordan çıkaramazdım dıe. Bazı şeyleri detaylı düşünmek gerekiyor.
Elinize sevmediği işe girerse, şehri de sevmezse sürekli başınıza kalkacak
sen memursun, burada olmaz x yerinde ayni isi yapabilir, ayni maasi alabilirsin. ama esin attan dusup esege binmis olur.
bilemedim
keske en basindan bu evi hic tutmasaydiniz