Eşimle ortak noktayı bulamamak ?

yenibiben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2024
93
11
8
30
Büyükşehirde ev kira iş yeri yoğun , ama eşim işinden çok mutlu olduğu için konum değiştirmek istemiyor , ben işyerim den ayrılırsam fabrikada çalışmam diyor , bende ona bu şehirden başka türlü gidemeyeceğimizi söylüyorum , gerçekten ev kiraları çok yüksek merkezde bir ev 30 bin şu an mahalle arası tanıdık birinin evinde 15 bin ödüyoruz , ama evin konumu berbat bir yerde , bayırda … eşiniz size böyle mi davranırdı , yoksa nerede mutlu olacaksak orada iş mi bakardı ?
Yani kısacası şöyle ; iş yeri çok yoğun evin konumu aşırı kötü yerde ,evin mutfağı bile doğru düzgün değil . İşe giderken 1 km bayır çıkıyorum ,sonra servise binip 20 dakika servis çekiyorum , bu Büyükşehirde evimiz yok arabamız yok , siz olsaydınız ne yapardınız lütfen yardımcı olun

Biz çareyi ev değiştirmekte bulduk. 0 evimiz sırf yokuşta kalıyor diye satıp başka semte gittik. Tabi işte değiştirdik o esnada

Benim eşim hep benim konforuma göre ayarladı evi. Daha önce çalıştığım yerlerin biri arabayla 5 dakika ( eşimin işine 30 dakika) , biri yürüyerek 5 dakika ( eşimin işine mesafesi 1,5 saat) idi.
Geçen aylarda işe başlamaya karar verdiğimde yine benim işime yakın ev baktık ve taşındık. Şu an benim işim ve evimizin arası yürüyerek 3 dakika.
Biz de yol çilesini hep eşim çekiyor

Eşinize haksız diyemem. Sevmediği bir yerde çalışmak çok kötü gerçekten. Ama siz de haklısınız. İkinizde oturup taşınmanızın artık/eksi yönlerini yazarak tartışın. Sonuç ne çıkarsa ona göre tekrar konusursunuz.

Biz çareyi ev değiştirmekte bulduk. 0 evimiz sırf yokuşta kalıyor diye satıp başka semte gittik. Tabi işte değiştirdik o esnada
Ben iş değiştirirken zorlanmam ama eşim özelde olduğu için endişe ediyor , ;( bizde taşınsak 20 yıllık evler 30 bin tl nasıl olacak bilmiyorum

Taşınsak başka merkezde bir yere evler çok pahalı iki katı daha fazla odeyecegız

Eşim baska sehirde yaşamak istedi diye işimi bırakıp fabrikada çalışmam. Eşim de öyle saçma bir sey yapmaz. Taktınız eve ama 15bine en küçük sehirde de ayni kalite bir evde oturmanız gerekir. Sizin para konusunda aşırı saçma kararlarınız var o yüzden eşinizi dinleyin. Adam neden fabrikada calissin yahu ne saçma bir istek bu?

Evin içini kendi isteğine göre değiştirmeye bak ve eşini dinle. Ozel sektörde mutlu olacağı işi her zaman bulamaz.

Geliriniz ne kadar? Ev kötü, yolu yokuş diye şehir değiştirilmez. Bütçenize göre, biraz daha artırarak daha güzel bir ev bulmaya bakın. Eşiniz işinden memnunmuş, neden bıraksın?

Sevdiği işi yapmak çok önemli işte mutsuz olursa evinize de yansır. Bence daha uygun ev düşünebilirsiniz veya birikim yapmaya çalışabilirsiniz sonrası için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…