Eşimle ortak yönümüz yok. Her evlilik böyle mi?

Telefon elinden düşmüyor zaten yemek yerken yatağa girerken bile bile
İşte bence bu epilasyondan çok daha büyük bir sorun. Bana çok garip geliyor evde çöle düşmüşün suya sarılması gibi yatana kadar Telefona yapışmak. Eşinle konuş, sohbet et. Mutlu olmaya çalış değil mi? Sanal dünya Nasıl daha çok mutlu edebilir

O sinir krizi bir süre götürüyor ya. Sonra aynı tas aynı hamam. Karakter aynı çünkü. Adam ben buyum diyor

cok asiri mi killari var esinizin? ben rahatsiz olmam mesela.. siz mi hassassiniz ki.. tamamen bitmez tuyu de ne bileyim esim almaktan rahatsiz olacaksa ben almasini istemem tuylerini.
Sırt ense omuzunda olması rahatsız ediyor tamamen bitmiyor ama azalıyor epilasyon na başladığı için permatik kullanılıyor ya hani kök kalın olsun diye öyle sert kalın çok rahatsız edici gerçekten

Bence çok ciddi sizin sorununuz. Ortak zevklerin olmaması değil kafa yapınız zaten uyumsuz. Empati yapamıyor eşiniz.

Dinlemiyor işte beni pek

Eşiniz sizi tavlayana kadar her isteğinize olur demiş klasik erkek işte evlenince özüne dönmüş. Demişmez ben size söyleyeyim. Böyle sevmeye çalışın. Omuz kıllarından herkesin içinde eşinizi rencide ederek kurtulabilirsiniz ama bu da aile içi şiddetli geçimsizlik yaratır omur kıllarını bile aşabilir tartışma. Önerim: Evde epilasyon sistemleri çıktı alın eve bir tane korona virüs zamanı kaçamazda bi yere bol bol ışın gönderin kıllara. Şaka yapmıyorum ciddiyim

Öyle krizi de yaşadım 2 gün hastanede kaldım biraz dikkat sonra yine aynı
Ömrünü çürütme boyle bir adamla o zaman. Olan sana olur. Hasta olursun dert sahibi olursun allah korusun. Sevmek sevilmek varken. Gençliğin baharinda niye solasın?

Ben cogu evlilikte eslerin birbirinden farkli oldugunu görüyorum bu cok sorun teskil etmiyorlar gene seviyorlar birbirlerini .. hobby aktivite dinlediginiz müzik tarzi film yemekler ortak yada benzer olmali degil ,asil önemli olan misal sizi istemediginiz birseye zorlamasi; mesela kapali degilseniz kapatmaya calismasi yada kapaliysaniz acil demesi sizin görüslerinize saygisi olmamasi .Size zaman ayirmayip ilgilenmemesi cinsel iliski disinda, sarilma oksamamasi sizi kendinize özel hissettirmemesi.
Misal siz diyorsunuz ben 1 sene sonra cocuk sahibi olmak istiyorum ama annesinin karismasi yüzünden size diretip illa cocuk yapcagiz demesi,bu tür seyler önemli .Öyle damak tadiymis filmis gezmekmis ayni olmali degil zaten anlasan esler bunada ayak uyduruyor.
Mesela benim esim eskiden bulundugu sehirde bir sokaginda dahi gezmezken ben suraya gidelim sunu yapalim dedikce bulundugu sehirde gezmeyi sevdi bunuda dile getirdi ..
Esini seven , sevdiginin sevdiginide seviyor bir zaman sonra misal bende onunla yemedigim seyleri yemeye basladim insana hos geliyor o sevdigini dile getirince..

Son düzenleme:
Bunu eşime anlatıyorum bende sadece anlasın istiyorum

Belki killarindan cekiniyordur .. epilasyonla nasil bitecek o killar 20 seans gider oda dünyanin parasi

Sırt ense omuzunda olması rahatsız ediyor tamamen bitmiyor ama azalıyor epilasyon na başladığı için permatik kullanılıyor ya hani kök kalın olsun diye öyle sert kalın çok rahatsız edici gerçekten
philips lumea benzeri bir alet almayi teklif edin.. yardimci olun evde siz.. mumkun mertebe azalsin. disariya gitmek hem erkeklerin sabredebilecegi bir sey degil hem pahali evde olsun siz de kullanirsiniz..

sordunuz mu nisanliyken giderdik, sevmem demezdin ne oldu diye..

Çok güzel yorumlarınız teşekkür ederim. Sohbet edecek konu olmuyo telefon sürekli elinde arayanı bitmiyor zaten. İltifat kesinlikle etmez duymak istiyorum ama ismimle çağırır soğuk hissettiriyor ne bileyim düşündükçe içim sıkılıyor

Şimdi başka işlerimiz oluyor diyor onun araba benim ev temizliği ni kastediyor
ne alakasi varmis.. 24 saat mi dolusunuz.. insan bir oksijen almak ister. denizi izlemek bile ruha iyi gelir.. o zaman dedigim gibi nisnalilik sureci cok oldugu gibi davranmamis. uyumlu davranmak icin ses cikarmamis. art niyetli degil ama hata etmis.. oldugu gibi gorunseydi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…