- 3 Nisan 2019
- 5.510
- 10.958
- 248
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
tekrar tekrar konusun, sabirla konusun, tatli dille konusun, guzel guzel ifade edin.. beklentileriniz oldugunu.. kavga etmeyin, inatlasmayin, diklesmeyin.. adem gunesin bir tespiti var. bu tarz adamlar triple kusmekle terbiye edilebilecek tipler degil. cok cok severek ve ilgi gostererek degerli hissettirerek ulasabilirsin. kussen uc gun yanina ugramaz.. trip atsan yemez bu tip adamlar.. online danisman bulun.. baska bir goz profesyonel bir insan soylesin eisnize bunlari..Çok güzel yorumlarınız teşekkür ederim. Sohbet edecek konu olmuyo telefon sürekli elinde arayanı bitmiyor zaten. İltifat kesinlikle etmez duymak istiyorum ama ismimle çağırır soğuk hissettiriyor ne bileyim düşündükçe içim sıkılıyor
Ben seni mutlu edemiyorum çalışıyorum eve ne lazım sa alıyorum diyor bakış açımız çok farklı yani
Önce bir çok farklılık sıralayıp sonra da mevzu bu değil deyip sadece kıllara bağlamak. Ve yorum yapan insanlara yuva bozma odaklı davranmayalım demek. Siz yorum yapmakla zaman kaybedilmeyi hak etmiyorsunuz. Kılları uzasın az daha da siz de örer toka takarsınız..Mevzu bu değil benim kastettigim tamamen su . Kıllarını almiyormus beyefendi.
Şimdi bu adama bunu yüklememek lazım almayabilir almasın ne var yani.
Erkeğe yüklenecek sorumluluklar ayrıdır bu kadra yuva bozma odaklı olmayalım luttfen
Eşimle 11 yıl bitti hiç bir ortak yanımız yok :)yani aynı yemeği aynı şehri aynı filmi sevmeyiz hatta oturup sohbet bile etmeyiz fakat ten uyumumuz var onun kilari hiç rahatsız etmez beni keza o da rahatsız olduğu tiksindigi bir şeyim yok bu da bu kadar yıllı goturdu..demem o ki sen eşini sevmiyorsun ortak alan problemi değil bu beklentilerin başka bence önce bunu itiraf et kendine oluru var mı bir bak..
Bunu anlata bilsem zaten mutlu olacağımAyy of en sevmedigim şey eve aldiginin lafini yapan adam.
Şurda da eşinden sikayet eden kadincagizlar hep "eve ne lazimsa alir, ne istesem alir" yaziyor diye eleştirmiştim de meğer adamlar aldiklarini yaptiklarini boyle soyledikleri için, kadinlar da bunu bir özellik olarak bellemiş.
Eve ne lazimsa alacak tabi ki aksi anormal olurdu, bunu laf diye, özellik diye soyluyor bide.
Eve alisveris yapildi, temel ihtiyac karsilandi baska hicbisey beklemeden mutlu mu olman lazimmiş.
4 yıllık evliyizNe zamandır evlisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?