Eşimle ortak yönümüz yok. Her evlilik böyle mi?

tekrar tekrar konusun, sabirla konusun, tatli dille konusun, guzel guzel ifade edin.. beklentileriniz oldugunu.. kavga etmeyin, inatlasmayin, diklesmeyin.. adem gunesin bir tespiti var. bu tarz adamlar triple kusmekle terbiye edilebilecek tipler degil. cok cok severek ve ilgi gostererek degerli hissettirerek ulasabilirsin. kussen uc gun yanina ugramaz.. trip atsan yemez bu tip adamlar.. online danisman bulun.. baska bir goz profesyonel bir insan soylesin eisnize bunlari..

Bence evli olmak bir ömrü paylaşmak ortak noktadan ziyade 2 insanın ortak paydada buluşmasıdır. Yoksa zevkler farklı olabilir önemli olan bunları harmanlamak ama bence sizde temelde bazı sıkıntılar olmuş belki iletişimde önemli nokta eşinizin umursamazlığı siz buna anlam yüklemişsiniz belliki ama konuşarak paylaşarak aşarsınız bence rahatlıkla

Eşimle 11 yıl bitti hiç bir ortak yanımız yok :)yani aynı yemeği aynı şehri aynı filmi sevmeyiz hatta oturup sohbet bile etmeyiz fakat ten uyumumuz var onun kilari hiç rahatsız etmez beni keza o da rahatsız olduğu tiksindigi bir şeyim yok bu da bu kadar yıllı goturdu..demem o ki sen eşini sevmiyorsun ortak alan problemi değil bu beklentilerin başka bence önce bunu itiraf et kendine oluru var mı bir bak..

Eşimle bizim de ortak yönlerimiz çok az. Damak tatlarımız ve yediklerimiz içtiklerimiz tamamen farklı, gezme alanlarımız, hobilerimiz de uyuşmaz, hatta uyku saatlerimiz çok zıttır, ben sabah erken kalkar erken yatarım o ise sabaha kadar oturur öğlen kalkar. Çok önemli iki konuda uyuşuruz o da hayat görüşümüz ve çocuk konusu ve birbirimizi çok seviyoruz. Bunlar çok önemli gerisi fasa fiso. İlla ki herşeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz. Herkes kendi istediklerini yapar arada da ikinizin de ilgisini çekecek şeyler bulabilirsiniz, bulmaya çalışırken insanın yaratıcılığı gelişiyor :)

Evlenmeden önce ortak yönlerimiz vardı bende aynı kaldı o değişti diyorsunuz demek ki sizinle evlenebilmek için sevdiğiniz şeyleri seviyormuş gibi taklit yapmış,evlendikten sonrada artık gerek kalmadı diye bırakmış.Evlenmeden önce ne kadar birlikte oldunuz ? Hiç çaktırmadı mı bu durumu

Eşimle tamamen ayni degiliz, çok farkli yönlerimiz ve çok farkli huylarimiz var ama ortak yönlerimiz de oldukça var.
Evlilikte tamamen zitliktan yana değilim ben, sohbet olmasi için, birlikte daha keyifli vakit gecirmek için ortak paylaşim, ortak zevkler de gerekiyor.
Bunlar da olmayacaksa insan neden evli olur.

Biz de farklıyız. Farklı filmler, diziler severiz. Ama ortak aktivite halinde o benim için benim sevdiğim tarzdaki filmi diziyi izler, ben de onun için. Farklı gezileri severiz, onun sevdiğini de yaparız, benimkini de. Ayrı ayrı takıldığımız da olur beraber keyif aldığımız da. Farklı olmak bizim için iyi bir şey ve çeşitlilik oluyor. Biz memnunuz ve birbirimizin sevdiği şeyleri yapmaktan da keyif alıyoruz. Böyle de olabiliyor. Ama bu farklılıklar sizi birbirinizden uzaklaştırıyorsa bir sorun vardır sanki. Mesela kıllarının sizi rahatsız ettiğini söylediğinizde, normalde bu konuda rahat takılsa bile sizin için dikkat etmesidir sağlıklı olan, bence.

Ben seni mutlu edemiyorum çalışıyorum eve ne lazım sa alıyorum diyor bakış açımız çok farklı yani

Ayy of en sevmedigim şey eve aldiginin lafini yapan adam.
Şurda da eşinden sikayet eden kadincagizlar hep "eve ne lazimsa alir, ne istesem alir" yaziyor diye eleştirmiştim de meğer adamlar aldiklarini yaptiklarini boyle soyledikleri için, kadinlar da bunu bir özellik olarak bellemiş.

Eve ne lazimsa alacak tabi ki aksi anormal olurdu, bunu laf diye, özellik diye soyluyor bide.
Eve alisveris yapildi, temel ihtiyac karsilandi baska hicbisey beklemeden mutlu mu olman lazimmiş.

Bence eşiniz evlenmeden önce rol yapmış sizle çok uyumluymuş, tüm istekler beklentiler ortakmış gibi. Çoğu kişi yapıyor bunu karşı tarafı kaybetmemek için mükemmel uyumluyuz gibi bir algı yaratmak için. Evlendikten sonra da gerçekler ortaya çıkıyor. Ortak zevk aldığınız şeyler neler bunları düşünün, farklılıklar olması normal. İki taraf da kendi kişisel alanlarını yaratıp kendi isteklerini yaparlar ama ortak zevk aldığınız şeyler de olmalı mutlaka. hiç bir ortak yanınız yoksa iki yabancı gibi yaşamak da zor

Önce bir çok farklılık sıralayıp sonra da mevzu bu değil deyip sadece kıllara bağlamak. Ve yorum yapan insanlara yuva bozma odaklı davranmayalım demek. Siz yorum yapmakla zaman kaybedilmeyi hak etmiyorsunuz. Kılları uzasın az daha da siz de örer toka takarsınız..

Biz eşimle tıpatıp aynıyız.. yemek zevklerimiz, müzik zevklerimiz, ama zıt kutuplar birbirini çeker genelde.. bazen bi başkasının penceresinden bakmakta iyi geliyor insana, film zevkimiz çok ayrı mesela, ama ona doğru kıvrılabiliyorum.. dün beraber araba yapımı izledik onunla, gayette hoşuma gitti.
bence siz de onun penceresinden bakmaya çalışın bana tükenmişlik yaşıyorsunuz gibi geldi..
Eşinize sorsak, onunda şikayet edeceği şeyler vardır mutlaka.
hep bana, rab bana olmaz.. biraz da kendinizi ona uyumlu hale getirin

Evliliğin yillarca suruyor olmasi bir başari degil onemli olan nasil sürüyor orasi, yoksa mutsuz evliliğini 20 sene goturen de var. Sizi evliliginiz mutlu ediyordur ona bisey diyemem.

Cinsellik evliliğin temellerinden biri elbet ama sohbet dahi etmedigim, edemediğim insanla sirf iyi seks için 11 senemi yakmazdim ben, sizin başarili saydiğiniz şey bana gore boşuna ömür harcamak yani herkesin beklentisi farkli bu konuda.

Bana göre tek başina seks yapmak yetmez ve ten uyumunun seksin seviyor olmakla, sevgiyle alakasi yok o başka bir durum, arasinda aşk olmayan ama ten uyumu olan insanlar olabiliyor.
İyi cinselliğin yaninda, iyi arkadaş, iyi sevgili olmak lazim ayni zamanda.

Bunu anlata bilsem zaten mutlu olacağım

Önemli olan ortak yönün olması mı ortada buluşmak mı ??
benim eşimlede çok ortak noktam yok mesela o aksiyon sever ben romantik komedi ama ortada buluşuruz bazen aksiyon bazen romantik komedi ..
Yemek zevkimiz çok zıt ikimizde yeni lezzetler peşine düştük
Madem zevkleriniz aynı değil yeni zevkler peşine düşün

Hiçbir ortak yönünüz olmayan bir adamla ne birleştirdi ki sizi
Aynı duyguları aynı tercihleri paylaşmıyorsanız nasıl biraraya gelebildiniz ?

Her insan birebir aynı olmiycagi gibi birebir de zıt değildir diye dusunuyorum. Bazen ayrı ayrı film izler bazen biri film izlerken diğeri yanında misirini yer ya da fırsat bulmuşken dizinde uyur eşlik eder bu işler böyledir. Kıl tüy konusunda empati yapamiycam ben kadınların da tuylerini almaması gerektiğini düşünüyorum zaten:) koltukaltı vb yerleri temiz olduğu sürece ayı gibi gezsin umursamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…