- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi Evlat Kokusu
-
Sana ne cevap vermıs diye sonuna kadar okudum konuyu, bır tek sana vermemis cevap.Sizinle daha önce sohbet etmiştik hatirlar mısınız bilmem.Ama eşinizle ortak noktadan çook daha büyük sorunlarınız var...Çocuğunuzun kız olduğunu öğrendiğinde küfretmesi ,pis olması gibi öyle değil mi?
Evet vermedi.Umarım görmemezlikten gelmemiştir.Görmemiştir diye umuyorum.Sana ne cevap vermıs diye sonuna kadar okudum konuyu, bır tek sana vermemis cevap.
Konu sahıbı esın bebegınız kız olacak diye kufur etti mi dogru mu bu?
Bir öyleyken bir böyle olması çok tuhaf. 5-10 sene önce miydi? Ya da şu an ağır bir işte mi çalışıyor? Borcunuz mu var? Depresyonda mı?Bekarken yada nişanlıyken yoktu ki bukadar farklı yönümüz. Örneğin deniz konusunu sahil havasını severim bekarken çok giderdik şöyle eşimle el ele sahilde gezmek isterdim şimdi adam ben sahil sevmiyorum diyor ayda bir giderizmesele sadece sahil değil yoksa
Bayanın yorumunu görmedim kusura bakmasın evet doğru doktorun yanında değil ama arkasından küfür ederek kız diyor küfür etmiştiSana ne cevap vermıs diye sonuna kadar okudum konuyu, bır tek sana vermemis cevap.
Konu sahıbı esın bebegınız kız olacak diye kufur etti mi dogru mu bu?
Hatırladım sizi farklı yön işte o erkek ister ben kız Rabbimin hayırlı gördüğü benim evladım. Bence kız erkek yok ikiside candır,Sizinle daha önce sohbet etmiştik hatirlar mısınız bilmem.Ama eşinizle ortak noktadan çook daha büyük sorunlarınız var...Çocuğunuzun kız olduğunu öğrendiğinde küfretmesi ,pis olması gibi öyle değil mi?
Borcumuz var o ayrı bişey ama ben demesem gidelim demez bazen de ondan bekliyorum bazı şeyleriBir öyleyken bir böyle olması çok tuhaf. 5-10 sene önce miydi? Ya da şu an ağır bir işte mi çalışıyor? Borcunuz mu var? Depresyonda mı?
İyi akşamlar öncelikle, eşiniz sizi aldatmış siz de deliller toplamışsınız ama o süreçte işiniz olmadığı için geri adım atmak zorunda kaldığınızı yazmışsınız.Daha sonra işe başlamışsınız bu sefer kendi paranızı bile onun gözetiminde kullandırmış, kız çocuğu olacağını öğrendiğinde verdiği tepkiyi zaten arkadaşlar yazmış.Herkese merhaba.
Eşlerinizle ortak yönleriniz varmı ortak fikirler okadar da önemli değil mi??
Mesela örnekler veryim.
Aynı film, dizi sevmeyiz, aynı yemeği, aynı tatlıyı, gezme alanlarımız çok farklı. Aynı şehri sevmeyiz ortak sevdiğimiz ne var diye düşünüyorum bazen hatta. Sanki aynı dili konuşmuyoruz gibi geliyor. Bana göre evlilikte kadın erkek kendini salmamalı. Ufacık bir örnek vereyim yeni evliyken epilasyona giderdi seansı bitmeden kapandı başka yere de gitmiyor ona göre daha ne gerek var ama bana göre omuz sırt ense bölgesindeki kullardan çok rahatsız oluyorum sarılırken kılları itici geliyor bu rahatsızlığım onun rahatlığı. Birçok daha örnek var uzatmak istemiyorum. Sevgililik nişanlılık süreci tabii oldu o zamanlar ooo gezer eğlenir beraber hayaller kurar birsürü ortak yönümüz var sanmışım evlilik sonrası bende aynı kalan şeyler onda değişmeye başladı kendini okadar saldı ki güzelce konuşuyorum sadece dinliyor uygulama desen yok. Benmi abartıyorum acaba
Böyle böyle hislerimi kaybetmeye başlıyorum. Soğuyorum böyle nasıl ömür geçecek ki. Fikirleriniz için teşekkür ederim
Her evlilik böyle değil.Evlilik öncesi analizlerinizi iyi yapamamışsınız.Sevgi de önemli tabi.Ama mantık devre dışı olmadıkça...Herkese merhaba.
Eşlerinizle ortak yönleriniz varmı ortak fikirler okadar da önemli değil mi??
Mesela örnekler veryim.
Aynı film, dizi sevmeyiz, aynı yemeği, aynı tatlıyı, gezme alanlarımız çok farklı. Aynı şehri sevmeyiz ortak sevdiğimiz ne var diye düşünüyorum bazen hatta. Sanki aynı dili konuşmuyoruz gibi geliyor. Bana göre evlilikte kadın erkek kendini salmamalı. Ufacık bir örnek vereyim yeni evliyken epilasyona giderdi seansı bitmeden kapandı başka yere de gitmiyor ona göre daha ne gerek var ama bana göre omuz sırt ense bölgesindeki kullardan çok rahatsız oluyorum sarılırken kılları itici geliyor bu rahatsızlığım onun rahatlığı. Birçok daha örnek var uzatmak istemiyorum. Sevgililik nişanlılık süreci tabii oldu o zamanlar ooo gezer eğlenir beraber hayaller kurar birsürü ortak yönümüz var sanmışım evlilik sonrası bende aynı kalan şeyler onda değişmeye başladı kendini okadar saldı ki güzelce konuşuyorum sadece dinliyor uygulama desen yok. Benmi abartıyorum acaba
Böyle böyle hislerimi kaybetmeye başlıyorum. Soğuyorum böyle nasıl ömür geçecek ki. Fikirleriniz için teşekkür ederim
1 kızım var evetBen eşimle farklı kültürdenim ona rağmen bu kadar farklılıklarımız yok çünkü eşim çabalar üstüme titrer bana uymaya çalışır, ben sorunu ne sizde ne eşinizde gördüm aslında, sadece evliliğinizi tazelemeniz gerek diye düşünüyorum, bu olaylar bitince ufak bir tatil, mum ışığında bir yemek, oturup birbirinize karşı isteklerinizi söylemeniz güzel bir gülüş öpücük daha fazla sabır çaba aşkınızı tazeler, salmayın kendinizi çocuk var mı?
Çalışmıyorum şu anda 6 aydır ayrıldım işten. Yaşananların üzerinden 3 yıl geçti şimdi boşanalım desem 3 yıl önceki konu için mi denilir,İyi akşamlar öncelikle, eşiniz sizi aldatmış siz de deliller toplamışsınız ama o süreçte işiniz olmadığı için geri adım atmak zorunda kaldığınızı yazmışsınız.Daha sonra işe başlamışsınız bu sefer kendi paranızı bile onun gözetiminde kullandırmış, kız çocuğu olacağını öğrendiğinde verdiği tepkiyi zaten arkadaşlar yazmış.
Şu an işiniz var mı yoksa yeniden işi bırakmak zorunda kaldınız mı bilmiyorum, eski konuları öne sürüp boşanın diye bir yorum da yapamam ama söylemek istediğim şey sizin eşinizle sorununuz ortak yönünüzün olmaması değil eşinizde saygı ve sevginin olmaması.
Kendinizi üzmeyin kendinizde bir hata kusur aramayın, eşinizden,bunları yapan bir adamdan cok da beklentiye girmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?