Eşimle para yüzünden kavga ediyoruz

Altinlar bankada buna eminim ailem biliyor onlar sürekli sabret ev araba diyip durma kavga çıkarma işine git gel kızına bak diyor zaten ailem biraz arkamda olsa bu kadar ezemez bende onlar üzülmesin diye hep senelerce sustum ama artık katlanılmaz bir boyut aldi bu cimriligi ve bencilligi
Cimrilik ayrıca psikolojik bir rahatsızlıktır bunun farkında mısınız bilmiyorum ama. Ciddi bir sorun tedavi görmesi gerek ilerisi için daha büyük sıkıntı. Ya eski kafa ailelerde bir yere kadar çekiliyor anneniz size destek verseydi belki olaylar bu raddeye gelmezdi. Ailesinin sabret dediği birinin ben genç yaşında sabrının karşılığını aldığını hiç duymadım daha yaş ilerliyor sabırla sonrada yıllarımı verdim başkası mı yesin deniliyor. Sonuç ömür boyu aynı kişi ile yaşamı geçirmek. Mantıklı değil gibi.
Kocanız belki ayrılmak istiyordur ama boşanma masrafını düşünüyor olabilir emin olamadım🤷‍♀️

Burada bir kölenin kaderini okudum sanki. İzlediğim bir doktor hep bizim gibi kölelerden bahsediyor. "Doğduğun evin kaderinden çık."diyor. Senin karakterini bir toprağa gömmüşler, onu ordan bul ve çıkar diyor." Yazınızı okuyunca, bunun bir örneğine daha şahit olmanın hüznü ve şaşkınlığı içine girdim.

Uzatmadan o klinik psikolog dan öğrendiğim şu ki: yetişkin olmadan boşanmayı aklınızdan bile geçirmeyin.

Bir narsist ve ona bağımlı kurbanı gibi gördüm sizi. Ailenizin sizi attığı ateşte hala yaniyorsunuz.

Mutlaka YouTube videolarini dinleyin bu doktorun özellikle uzun olanlarını.

İsmi klinik psikolog fatih reşit Civelekoglu

Back
X