Evet psikoloğa gittiğimi zor söylemiştim önce ne olacak ki bundan söyleyebilirsin deyip kavgamızda psikoloğa gitte bunu da söyle gerçi düzelmez ama tarzında bir cümle kurduPsikologa gittiğiniz için mi laf etmişti?
Ben olsam eşimle her türlü sorunumu paylaşırdım.
Sizin ilişkinizi bilemiyorum.
Sanırım sizin söylediğiniz bizim ilişkimizi yansıtıyorBen paylaşmazdım çok büyük kavga edrsen olurda delisin tescilli derdi sanırım (toplumda ki anlayış malesef)sizin ilişkinizr bağlı biraz
hastaliginizi bile size karşı kullanacak kotu bir insansa niye birliktesiniz
o sizin düşmanınız değil aksine size destek olması gereken kişi
bazı konular beni aşırı şaşırtıyor
Kesinlikle öyle canım yorumun o kadar iyi geldi ki ben 2. terapimi aldım ve psikoloğum da işinin ehli kendi kendime halledebilirim inşallahErkekler adam olamiyorlar kolay kolay.amac evlilikte kendi sorunlari çözülsün yemek çamaşır ütü ihtiyaclari giderilsin yeter.kadinlara destek yok.sevgi ilgi yok.ilk kavgada sorununu senin sıkıntı ni yüzüne vuruyorlar.sirdas olamiyorlar.ben olsam cok iyi bir psikolog ve psikiyatr a gider tez zamanda iyilesmeye calisirdim devlet hastanesinde hem psikolog hem psikiyatri uzmani vardir.tedavi ol.kocadan ondsn bundan bisey bekleme.kendini kendin kurtar.güç senin icinde sakli canim
Ben olsam soylerdim. Hatta bazen arkdşlrmn derdi oluyor eşlerine bile söylemiyorlar bana garip geliyor. Eş bu. Sonra 'eş'liği nerde? İyi-kötü günde yanmzda olmalılarArkadaşlar merhaba ben yıllardır beri kendimi anlayamadım ve psikolojik olarak kendimi sıkıntılı hissediyorum çoğu zaman psikologa gittim ve düşünsel obsesyon olduğu ortaya çıktı.bunu eşimle paylaşmak ne kadar doğru olur.çekilmez bir hayatım var ve acaba paylaşsam bunu yüzüme kullanır mı bilmiyorum ki psikologa gittiğim için söylemişti.tavsiyelerinize açığım benim durumumda olsaydınız ne yapardınız
eşine eger evliliginize bu yansıyorsa söylemelisiniz. eger sizi anlamaz ise bu teşhisi koyan doktr. ile eşiniz görüşmeli.Arkadaşlar merhaba ben yıllardır beri kendimi anlayamadım ve psikolojik olarak kendimi sıkıntılı hissediyorum çoğu zaman psikologa gittim ve düşünsel obsesyon olduğu ortaya çıktı.bunu eşimle paylaşmak ne kadar doğru olur.çekilmez bir hayatım var ve acaba paylaşsam bunu yüzüme kullanır mı bilmiyorum ki psikologa gittiğim için söylemişti.tavsiyelerinize açığım benim durumumda olsaydınız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?