Eşimle paylaşmalı mıyım

emekli_

*teyze adayı*
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
582
63
123
İzmir
Arkadaşlar merhaba ben yıllardır beri kendimi anlayamadım ve psikolojik olarak kendimi sıkıntılı hissediyorum çoğu zaman psikologa gittim ve düşünsel obsesyon olduğu ortaya çıktı.bunu eşimle paylaşmak ne kadar doğru olur.çekilmez bir hayatım var ve acaba paylaşsam bunu yüzüme kullanır mı bilmiyorum ki psikologa gittiğim için söylemişti.tavsiyelerinize açığım benim durumumda olsaydınız ne yapardınız

Psikologa gittiğiniz için mi laf etmişti?
Ben olsam eşimle her türlü sorunumu paylaşırdım.
Sizin ilişkinizi bilemiyorum.

Ben paylaşmazdım çok büyük kavga edrsen olurda delisin tescilli derdi sanırım (toplumda ki anlayış malesef)sizin ilişkinizr bağlı biraz

Psikologa gittiğiniz için mi laf etmişti?
Ben olsam eşimle her türlü sorunumu paylaşırdım.
Sizin ilişkinizi bilemiyorum.
Evet psikoloğa gittiğimi zor söylemiştim önce ne olacak ki bundan söyleyebilirsin deyip kavgamızda psikoloğa gitte bunu da söyle gerçi düzelmez ama tarzında bir cümle kurdu

hastaliginizi bile size karşı kullanacak kotu bir insansa niye birliktesiniz
o sizin düşmanınız değil aksine size destek olması gereken kişi
bazı konular beni aşırı şaşırtıyor

İşin açıkcası evli olduktan sonra öğrendim bu şekilde olduğunu

Bence paylasmalisiniz sizi anlayıp bazı durumlarda bu durumu dikkate alarak davranır.kesinlikle bilmeli ki destek olabilsin

Erkekler adam olamiyorlar kolay kolay.amac evlilikte kendi sorunlari çözülsün yemek çamaşır ütü ihtiyaclari giderilsin yeter.kadinlara destek yok.sevgi ilgi yok.ilk kavgada sorununu senin sıkıntı ni yüzüne vuruyorlar.sirdas olamiyorlar.ben olsam cok iyi bir psikolog ve psikiyatr a gider tez zamanda iyilesmeye calisirdim devlet hastanesinde hem psikolog hem psikiyatri uzmani vardir.tedavi ol.kocadan ondsn bundan bisey bekleme.kendini kendin kurtar.güç senin icinde sakli canim

Erkekler adam olamiyorlar kolay kolay.amac evlilikte kendi sorunlari çözülsün yemek çamaşır ütü ihtiyaclari giderilsin yeter.kadinlara destek yok.sevgi ilgi yok.ilk kavgada sorununu senin sıkıntı ni yüzüne vuruyorlar.sirdas olamiyorlar.ben olsam cok iyi bir psikolog ve psikiyatr a gider tez zamanda iyilesmeye calisirdim devlet hastanesinde hem psikolog hem psikiyatri uzmani vardir.tedavi ol.kocadan ondsn bundan bisey bekleme.kendini kendin kurtar.güç senin icinde sakli canim
Kesinlikle öyle canım yorumun o kadar iyi geldi ki ben 2. terapimi aldım ve psikoloğum da işinin ehli kendi kendime halledebilirim inşallah

Eşinin bu hastalıklara yaklaşımı nasıl,deli mi diyor gördüğüne arızalı mı ?Anlayışlı bir yapısı mı var yoksa tipik erkek mi?
Söylediğin zaman çok anlayışla karşılayacağını ya da destek olacağını sanmıyorum ki konu açmışsın.
Mecbur kalmadıkça söyleme.

Ben esimle paylasmistim bi de bi kere gitmistim ben ona ragmen kavgada felan sen delisin,hastasin vs diye kullanmisti.Tabi benim ki turunde en adi olanlarindandi.

Arkadaşlar merhaba ben yıllardır beri kendimi anlayamadım ve psikolojik olarak kendimi sıkıntılı hissediyorum çoğu zaman psikologa gittim ve düşünsel obsesyon olduğu ortaya çıktı.bunu eşimle paylaşmak ne kadar doğru olur.çekilmez bir hayatım var ve acaba paylaşsam bunu yüzüme kullanır mı bilmiyorum ki psikologa gittiğim için söylemişti.tavsiyelerinize açığım benim durumumda olsaydınız ne yapardınız
Ben olsam soylerdim. Hatta bazen arkdşlrmn derdi oluyor eşlerine bile söylemiyorlar bana garip geliyor. Eş bu. Sonra 'eş'liği nerde? İyi-kötü günde yanmzda olmalılar

Aslında buna biz cevap vermemeliyiz çünkü eşinizi tanıyan nerde nasıl davrandığını bilen size olan duygularını bilen yine sizsiniz.
ha ama şu var, demekki bir kavgada bu durumu yüzünüze vuracağını yazıkki hissettrmiş size
aksi durumda sizin de böyle ir korkunuz olmazdı ve yazmazdınız buraya, o rahatlığı huzuru bağı verememiş size ya da siz ona

gönül isterdi ki herşeyinizi paylaşabilesiniz, öyle bir eş olsun...
hayırlısı

eşine eger evliliginize bu yansıyorsa söylemelisiniz. eger sizi anlamaz ise bu teşhisi koyan doktr. ile eşiniz görüşmeli.
bir uzmandan dinlesin.

Söyledim arkadaşlar dayanadım içimde tutamadım :( kavga edersek yüzüme vuracak bunu da biliyorum :( yaptığı şeyin beni üzmek için olduğunu ve zayıf noktamdan vurduğunu kabul etmese de...çocuğumuz da olmuyor ondan kaynaklı Rabbim vermiş sonuçta hastalıkları ama ben ona destek oluyorum o ise telefon ile ilgileniyor

Back
X