- 27 Mayıs 2023
- 866
- 2.429
- 33
Psıkolojik tedavi görmen lazım bence. Linclemiycem hiç seni sadece üzüldüm. Ülkemizde para için gururu hiçe Sayan kadınlardan birisin ve yazık ki herkesin kocasını kendi kocan gibi sanıyorsun. En büyük hakareti kocan dediğin yapıyor sana farkında mısın ? Al paranı sus otur umrumda değilsin diyor. Sevse saysa asla başkasına gitmez kendini kandırma yolu bulmuşsun. Umarım tedaviden sonra kendine yaptığın haksızlığı anlar kendine gelirsinen azından benim yanıma geliyor :)
Siz yanınızda zannettiklerinizin kafasına bakın bence.
Nasıl bir yol haritası istiyorsun?
Çocuğun da yok.
Boşanacaksın.
Zaten şirketi evlilik içinde kurduysan hakkını da istersin. Yada anlaşmalıda yaparsın pazarlığını. Şimdi tepki gelince sanki başka bir yol arıyor gibi yapma. Amacın yol aramak olsa kocam öyle iyi böyle ilgili ben de hayatımdan memnunum zaten herkes aldatılıyor diye gezmezsin
Şöyle bir konuda kalkıp doğum hikayesini mi anlatacaktıBak yine sadakat :) senin sadakatle ilgili ciddi sorunun var eminim.
Böyle mi teselli ediyorsun kendini cidden?en azından benim yanıma geliyor :)
Siz yanınızda zannettiklerinizin kafasına bakın bence.
Yahu insan aldatılınca nasıl sever?Sende gerçekten anlama sorunu olabilir mi?
kocam öyle ilgili böyle ilgili olmasa senin gibi birisinin düşüncesine ihtiyaç zaten duymazdım ki yine duymuyorum o ayrı konu.
Ben bunca hengamenin içinde kaldığım için burada konu açtım. Kocam iyi olduğu için, ilgili olduğu için sevdiğim için ve aşık olduğum için buraya yazdım. Belki fikirler çıkar diye. Ama senin gibiler konuyu kendi kocalarını prens yapmak için kullandı :)
Sen kocana gerçekten aşık olsaydın bu aldatmalari kabul edemezdin. Seven aşık olan insan, onu başkasıyla paylaşamaz yahu üstelik adam sana dokunmak bile istemiyor, seni kadın olarak görmüyor.Sende gerçekten anlama sorunu olabilir mi?
kocam öyle ilgili böyle ilgili olmasa senin gibi birisinin düşüncesine ihtiyaç zaten duymazdım ki yine duymuyorum o ayrı konu.
Ben bunca hengamenin içinde kaldığım için burada konu açtım. Kocam iyi olduğu için, ilgili olduğu için sevdiğim için ve aşık olduğum için buraya yazdım. Belki fikirler çıkar diye. Ama senin gibiler konuyu kendi kocalarını prens yapmak için kullandı :)
Yağarsa da para için saygısız ve sevgisiz bir ilişki tercih etmez galiba. Ben açık evliliğe falan karşı değilim de bu açık evlilik değil. Adam keyfine bakıyor.Umarım dediğin gibidir. Dikkat et de güvendiğin dağlara kar yağmasn
Bana düşmansın ama güzel cevap valla.Kocadan değil kendimizden eminiz. Aldatırsa çekip oturmam. Benim midem başkasıyla münasebet kurmuş bir insanla sevişmeyi kaldırmaz hele bile bile
Aşk bu değil. İnsan şu durumda hala sevemez.Sen kocana gerçekten aşık olsaydın bu aldatmalari kabul edemezdin. Seven aşık olan insan, onu başkasıyla paylaşamaz yahu üstelik adam sana dokunmak bile istemiyor, seni kadın olarak görmüyor.
Onurun gururun kırılmıyor, güya aşıksın. Gülelim de eksik kalmasın.
İki anormal bulmuşsunuz birbirinizi bırakmayın.
Kocanız haftasonlari sevgilisiyle çatır çatır sevişiyor ve sonra gelip size parasını veriyor yani. Helal olsun adama parasıyla boynuzluyor.
Bence boşanmayın. O, genç bir çıtıra aşık olup sizi boşar zaten. Nafakani veriyorum daha ne istiyorsun der geçer.
Ne ne o zaman? Seninle cinsellik yaşamıyor bu değil. E kıskanmadığına göre sevgi de değil. Çocuktan da bahsetmedin o da değil. E bu adam zorba da değil boşanamazsın diye tutturdun? Para da değilse ne o zaman? Açık açık seni aldatıyorum diyen adamla neden evlisin? Boş boş konuşma de ki şundan dolayı?
Farkındaysanız eşiniz monotonluktan sıkıldım, farklılık istiyorum demiş. Dua edin de bari "kaliteli kadınlarla" aldatiyor olsun. İnsan bı merak edip takip etmez mi tuttuğu bungalova kadar biliyorsunuz. 7 yıllık evlilikte neyin sıkılması gören de 40/50 yıllık evlilik sanicak.
Psıkolojik tedavi görmen lazım bence. Linclemiycem hiç seni sadece üzüldüm. Ülkemizde para için gururu hiçe Sayan kadınlardan birisin ve yazık ki herkesin kocasını kendi kocan gibi sanıyorsun. En büyük hakareti kocan dediğin yapıyor sana farkında mısın ? Al paranı sus otur umrumda değilsin diyor. Sevse saysa asla başkasına gitmez kendini kandırma yolu bulmuşsun. Umarım tedaviden sonra kendine yaptığın haksızlığı anlar kendine gelirsin
Yahu insan aldatılınca nasıl sever?
Sizi sevmeyen birine nasıl aşık olabilirsiniz?
Adam gözünüze baka baka başkalarına gittiğini söylüyor hala nasıl seversiniz.
Bu halde bile seviyorum diyorsanız bende siz gidin psikolojik destek alın ciddi bir sıkıntı var en azından özsaygı üzerine düşünürsünüz
Ee iki saattir bık bık cevap yazıyorsun asıl soruya niye cevap vermedin bekliyorum kocanla evli kalma motivasyonunu?Ne ne o zaman? Seninle cinsellik yaşamıyor bu değil. E kıskanmadığına göre sevgi de değil. Çocuktan da bahsetmedin o da değil. E bu adam zorba da değil boşanamazsın diye tutturdun? Para da değilse ne o zaman? Açık açık seni aldatıyorum diyen adamla neden evlisin? Boş boş konuşma de ki şundan dolayı?
Bağlılık? skkdkdkfkfHepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.
Ve bir çoğunuzun aklı fikri paradaymış onu dışarı vurmuşsunuz.
Duygu, aşk, bağlılık diye bir şeyden hiçbirinizin haberi yok.
Ben bu adamı yurt dışında tanıdım. En zor anımda en zor süreçlerimde yanımda oldu. Babam oldu, annem oldu. Yeri geldi en yakın dostum, yeri geldi en yakın sırdaşım oldu.
Ben bu adama bu güveni bu sevgiyi 2 günde hissetmedim. 2 günde kazanmadım.
Para demişsiniz bilmem ne demişsiniz. Bugün sadece yatırım için aldığım evlerimden gelen kira gelirim aylık 47 bin lira. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Aynı bağlılığı eşiniz hissetmiyor ama. Siz tek başınıza devam ettirmek için itekliyorsunuz. Sizin bence psikolojik destek almanız lazım.Hepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.
Ben bu adamı yurt dışında tanıdım. En zor anımda en zor süreçlerimde yanımda oldu. Babam oldu, annem oldu. Yeri geldi en yakın dostum, yeri geldi en yakın sırdaşım oldu.
Para demişsiniz bilmem ne demişsiniz. Bugün sadece yatırım için aldığım evlerimden gelen kira gelirim aylık 47 bin lira. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Çok pardon siz 2 günde kazanmadınız da kocişkonuz 2 günde mi kazandı? Aldatıp yüzlü yüzlü anlatıyor ya hani.Hepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.
*iddialıiddaalı
Konu açıyorsun cevap veriyorum..belli çok önem verdiği sana çelişkili konuşmandan gelip burada konu acmazdin ben evimdekine bakıyorum sen merak etme aklın bende kalmasinben değil sen önemsiyorsun canım baksana konudan çıkamıyorsun, bana laf atmadan duramıyorsun. kocam gayet önem veriyor merak etme. sen kendi evindekine bak olur mu cicim :)
Ee iki saattir bık bık cevap yazıyorsun asıl soruya niye cevap vermedin bekliyorum kocanla evli kalma motivasyonunu?
Aynı bağlılığı eşiniz hissetmiyor ama. Siz tek başınıza devam ettirmek için itekliyorsunuz. Sizin bence psikolojik destek almanız lazım.
Bu evliliği sürdürmek için bir şeylere tutunmasi gerekiyor o da bunu bulmus.Aşk bu değil. İnsan şu durumda hala sevemez.
Zaten en tuhafı da konuda sürekli herkes aldatıyor benim kocişim en azından dürüst bana söylüyor diye sevinmesi. Bir insan buna da mutlu olmaz
Dönün açtığınız konuyu algılarınızı açıp tekrar okuyun. "Şirket kartım var paraya ihtiyacım yok her istediğin oluyor kocam çok zengin" diye para da para diyen sizsiniz. Kocam beni aldatıyor bana saygısı yok ama onu seviyorum vazgeçemiyorum yazdınız da biz mi yanlış okuduk.Hepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?