Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Farkındaysanız eşiniz monotonluktan sıkıldım, farklılık istiyorum demiş. Dua edin de bari "kaliteli kadınlarla" aldatiyor olsun. İnsan bı merak edip takip etmez mi tuttuğu bungalova kadar biliyorsunuz. 7 yıllık evlilikte neyin sıkılması gören de 40/50 yıllık evlilik sanicak.

en azından benim yanıma geliyor :)

Siz yanınızda zannettiklerinizin kafasına bakın bence.
Psıkolojik tedavi görmen lazım bence. Linclemiycem hiç seni sadece üzüldüm. Ülkemizde para için gururu hiçe Sayan kadınlardan birisin ve yazık ki herkesin kocasını kendi kocan gibi sanıyorsun. En büyük hakareti kocan dediğin yapıyor sana farkında mısın ? Al paranı sus otur umrumda değilsin diyor. Sevse saysa asla başkasına gitmez kendini kandırma yolu bulmuşsun. Umarım tedaviden sonra kendine yaptığın haksızlığı anlar kendine gelirsin

Sende gerçekten anlama sorunu olabilir mi?

kocam öyle ilgili böyle ilgili olmasa senin gibi birisinin düşüncesine ihtiyaç zaten duymazdım ki yine duymuyorum o ayrı konu.

Ben bunca hengamenin içinde kaldığım için burada konu açtım. Kocam iyi olduğu için, ilgili olduğu için sevdiğim için ve aşık olduğum için buraya yazdım. Belki fikirler çıkar diye. Ama senin gibiler konuyu kendi kocalarını prens yapmak için kullandı :)

en azından benim yanıma geliyor :)

Siz yanınızda zannettiklerinizin kafasına bakın bence.
Böyle mi teselli ediyorsun kendini cidden?

Başkalarıyla sevişip, ev arkadaşlığı için senin yanına geliyor ve sen bununla hava mı atıyorsun?

Yaşadığın şeyin saçmalığından algıların kapanmış. Kendi haline bırakmak daha iyi.

Aynen kocan başkasının koynundan çıkıp sana geliyor. En harika evlilik sizinki. Devam edin böyle.

Yahu insan aldatılınca nasıl sever?
Sizi sevmeyen birine nasıl aşık olabilirsiniz?
Adam gözünüze baka baka başkalarına gittiğini söylüyor hala nasıl seversiniz.
Bu halde bile seviyorum diyorsanız bende siz gidin psikolojik destek alın ciddi bir sıkıntı var en azından özsaygı üzerine düşünürsünüz

Sen kocana gerçekten aşık olsaydın bu aldatmalari kabul edemezdin. Seven aşık olan insan, onu başkasıyla paylaşamaz yahu üstelik adam sana dokunmak bile istemiyor, seni kadın olarak görmüyor.
Onurun gururun kırılmıyor, güya aşıksın. Gülelim de eksik kalmasın.
İki anormal bulmuşsunuz birbirinizi bırakmayın.

Aşk bu değil. İnsan şu durumda hala sevemez.
Zaten en tuhafı da konuda sürekli herkes aldatıyor benim kocişim en azından dürüst bana söylüyor diye sevinmesi. Bir insan buna da mutlu olmaz

Hepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.

Ve bir çoğunuzun aklı fikri paradaymış onu dışarı vurmuşsunuz.

Duygu, aşk, bağlılık diye bir şeyden hiçbirinizin haberi yok.

Ben bu adamı yurt dışında tanıdım. En zor anımda en zor süreçlerimde yanımda oldu. Babam oldu, annem oldu. Yeri geldi en yakın dostum, yeri geldi en yakın sırdaşım oldu.

Ben bu adama bu güveni bu sevgiyi 2 günde hissetmedim. 2 günde kazanmadım.

Para demişsiniz bilmem ne demişsiniz. Bugün sadece yatırım için aldığım evlerimden gelen kira gelirim aylık 47 bin lira. Siz neyden bahsediyorsunuz?

Ee iki saattir bık bık cevap yazıyorsun asıl soruya niye cevap vermedin bekliyorum kocanla evli kalma motivasyonunu?

Bağlılık? skkdkdkfkf

Aynı bağlılığı eşiniz hissetmiyor ama. Siz tek başınıza devam ettirmek için itekliyorsunuz. Sizin bence psikolojik destek almanız lazım.

Çok pardon siz 2 günde kazanmadınız da kocişkonuz 2 günde mi kazandı? Aldatıp yüzlü yüzlü anlatıyor ya hani.

ben değil sen önemsiyorsun canım baksana konudan çıkamıyorsun, bana laf atmadan duramıyorsun. kocam gayet önem veriyor merak etme. sen kendi evindekine bak olur mu cicim :)
Konu açıyorsun cevap veriyorum..belli çok önem verdiği sana çelişkili konuşmandan gelip burada konu acmazdin ben evimdekine bakıyorum sen merak etme aklın bende kalmasin

Ee iki saattir bık bık cevap yazıyorsun asıl soruya niye cevap vermedin bekliyorum kocanla evli kalma motivasyonunu?

Elindeki çekirdeği bırakta bi zahmet hemen bi üstündeki mesajı oku.
Aynı bağlılığı eşiniz hissetmiyor ama. Siz tek başınıza devam ettirmek için itekliyorsunuz. Sizin bence psikolojik destek almanız lazım.

Hala aynı kafadasınız maalesef. Çünkü algılarınız kapalı. Ben bu konuyu acaba neden açtım? Aynı bağlılığı eşim hissetmediği için olabilir mi? Kafana göre atıp tutmadan önce keşke biraz düşünseydin diyecem de işte..

Aşk bu değil. İnsan şu durumda hala sevemez.
Zaten en tuhafı da konuda sürekli herkes aldatıyor benim kocişim en azından dürüst bana söylüyor diye sevinmesi. Bir insan buna da mutlu olmaz
Bu evliliği sürdürmek için bir şeylere tutunmasi gerekiyor o da bunu bulmus.
Adam kendisine dokunmaya iğreniyor içten içe gelmiş burada aşk diyor.
Esi ilgiliymiş, romantikmis ama sevismeye gelince midesi kaldırmıyor kendisini.
Aldatma olsa bile karısıyla cinsel hayatı devam eden bir sürü erkek var. Esi konu sahibini ohyiyac gidermek için bile tercih etmiyor. Bunları da yazmak istemezdim ama yaşadığı şey tam olarak bu.

Hala aşk, bağımlılık falan diyor ya. Midesizim de geç. Kim ne diyecek kendisine. Herkesin kendi hayatı.

Dönün açtığınız konuyu algılarınızı açıp tekrar okuyun. "Şirket kartım var paraya ihtiyacım yok her istediğin oluyor kocam çok zengin" diye para da para diyen sizsiniz. Kocam beni aldatıyor bana saygısı yok ama onu seviyorum vazgeçemiyorum yazdınız da biz mi yanlış okuduk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…