Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Bence gerçekten kendine değer veren her yönden ruhani ve morfolojik güzel bulan bir kadın ya takinti işte diyip sadakatsizligin dik alası bu olayı bu kadar normalize etmez.. kendinizi sevmiyorsunuz ki sizi hak ettiğiniz anlamda değerli bulup sevsinler sizinki sevgi saygı değil biliyorsunuz modern bir ilişki hiç değil gerçek ilişkilerin acabası olmuyor çünkü. Böyle sapkın bir evliliğe (!) Bir çocuk getirmeyin lütfen pedagojik olarak buyuk yıkım olarak kendi enkazını yeter size

Peki benim senin gibileri taktığımı falan mı düşünüyorsun? Kaale aldığımı?
Yahu kocanı başka kadınlarla paylaşmaya göz yumduğun için elinde tutabilen bir kadınsın bu kadar iddialı olmasan mı acaba

Alla alla bak sen bu kadar iddaalı olan kim acaba?

İşte sorunda burda. Buraya yazan herkes o kadar emin ki :) sende dahil

İnsanoğlu şekerim . Güvenilmez sonsuz şekilde. Ha aldatılırım gurursuz şekilde evliliğime devam etmem boşanırım. Benim için aldatılıp boşanmamak bir seçenek değil

Peki benim senin gibileri taktığımı falan mı düşünüyorsun? Kaale aldığımı?

Alla alla bak sen bu kadar iddaalı olan kim acaba?
Evet sürekli ispat içindesin tırnaklarını yedin bitirdin bize cevap yazarken. Madem hayatından memnunsun git burda bize laf anlatacağına boynuzlarını törpüle.

Hakaretleri duymayın ama sizi biraz silkeleyecek gerçek duyarlı yorumları da göz ardı etmeyin eninde sonunda yanlıştı diyebileceğiniz bir ilişkidesiniz bunu siz de görüyorsunuz zaten sadece teselli arıyorsunuz gibi görünüyor

Senin neyin eksik yap sende bi heyecan kocanın parasını başkasına yedir ohh miss

Vasıflı ablam benim. Boynuzlanmakta çok vasıflı.

Ben zaten onun için yazdım buraya. Mesela sizin yaptığınız gibi yapıcı yorumları okuyarak bir yol haritası çizmek için.

Ama evde elinde çekirdek oturmuş kocasının gelmesini bekleyenler konuyu istila etti işte :)

Ah canım bak sen nasıl laflarda bilirmiş öyle :)
Ya bi yürü git madem para tatlı geliyor vazgeçemiyorsun bu hayatı kabullendin en azından toplumda paylaşıp da kadınların toplum gözündeki algısını düşürme. Dertleşmek istediysen de de ki çaresizim gidecek yerim yok gelip bu saçmalığı iyi Bi B.k yapıyormuşsunuz gibi karı-koca savunma. Sana sinirimden kocana saydıramadım. Al birinizi vur ötekine.

Vasıflı insana bak hele. Kocası akşam ‘seçilmiş asla öyle böyle biri olmayan ‘ kadınlarla takılıp yanına gelecek ama burda millete ahkam kesecek. Hadi ordan aynaya bakarak ağla kaderine.

kuzum senin için herşey para olabilir ama benim için değil :)

Siz herşeyi para zannedersiniz de öyle değil işte :)

Vasıflı insana bak hele. Kocası akşam ‘seçilmiş asla öyle böyle biri olmayan ‘ kadınlarla takılıp yanına gelecek ama burda millete ahkam kesecek. Hadi ordan aynaya bakarak ağla kaderine.

en azından benim yanıma geliyor :)

Siz yanınızda zannettiklerinizin kafasına bakın bence.

Herkesin öncelikleri farklı. Sizin için maddi olarak rahat bir ortam öncelikse , eşinizin hayatından memnunsanız bir öneri veremez kimse. Benim için kocamın sadakati daha önce gelir. Bana siz de yakında bundan çok rahatsız olacaksınız ama kendinizi şu an ikna ediyormuşsunuz gibi geldi. Bir sorun oluğunu hissetmeseniz konu açmazdınız. Zaten işi ve kariyeri iyi biriymişsiniz. Ben benden sıkılmış bir koca çekmezdim ama memnunsanız da mutluluklar ne diyelim :)

Nasıl bir yol haritası istiyorsun?
Çocuğun da yok.
Boşanacaksın.
Zaten şirketi evlilik içinde kurduysan hakkını da istersin. Yada anlaşmalıda yaparsın pazarlığını. Şimdi tepki gelince sanki başka bir yol arıyor gibi yapma. Amacın yol aramak olsa kocam öyle iyi böyle ilgili ben de hayatımdan memnunum zaten herkes aldatılıyor diye gezmezsin

kuzum senin için herşey para olabilir ama benim için değil :)

Siz herşeyi para zannedersiniz de öyle değil işte :)
Ne ne o zaman? Seninle cinsellik yaşamıyor bu değil. E kıskanmadığına göre sevgi de değil. Çocuktan da bahsetmedin o da değil. E bu adam zorba da değil boşanamazsın diye tutturdun? Para da değilse ne o zaman? Açık açık seni aldatıyorum diyen adamla neden evlisin? Boş boş konuşma de ki şundan dolayı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…