- 20 Şubat 2019
- 1.402
- 2.776
- 133
Bence gerçekten kendine değer veren her yönden ruhani ve morfolojik güzel bulan bir kadın ya takinti işte diyip sadakatsizligin dik alası bu olayı bu kadar normalize etmez.. kendinizi sevmiyorsunuz ki sizi hak ettiğiniz anlamda değerli bulup sevsinler sizinki sevgi saygı değil biliyorsunuz modern bir ilişki hiç değil gerçek ilişkilerin acabası olmuyor çünkü. Böyle sapkın bir evliliğe (!) Bir çocuk getirmeyin lütfen pedagojik olarak buyuk yıkım olarak kendi enkazını yeter sizeYurt dışına gidip geliyoruz sürekli iş gereği. O yüzden bunu erteledik hep.
İşte burada bazılarının anlamadığı şey bu. Kadın olarak kadınların halini anlaması gerekenler cazgırlık yapıyor. Neden bu konuyu açtığımı bilsem zaten açmazdım dimi?
Yani 34 yaşındayım yaşlı olduğumu düşünmüyorum. Güzellik görecelidir bu konuda herkes kendisini güzel görür. O yüzden benim bişey demem olmaz ama güzel olduğumu söylerler. O konuda da yani güzel olduğumu kendim de düşünürüm.
Peki benim senin gibileri taktığımı falan mı düşünüyorsun? Kaale aldığımı?Sen böyle konuşunca laf soktuğunu falan mı sanıyorsun ya da Burdakilerin senin laflarını umursadığını kaale aldığını?
Sen önce rezil hayatına bak kendine saygın olsun az onur gururun olsun utandım senden umarım kadın değilsindir
Yahu kocanı başka kadınlarla paylaşmaya göz yumduğun için elinde tutabilen bir kadınsın bu kadar iddialı olmasan mı acaba
İşte sorunda burda. Buraya yazan herkes o kadar emin ki :) sende dahil
Evet sürekli ispat içindesin tırnaklarını yedin bitirdin bize cevap yazarken. Madem hayatından memnunsun git burda bize laf anlatacağına boynuzlarını törpüle.Peki benim senin gibileri taktığımı falan mı düşünüyorsun? Kaale aldığımı?
Alla alla bak sen bu kadar iddaalı olan kim acaba?
Hakaretleri duymayın ama sizi biraz silkeleyecek gerçek duyarlı yorumları da göz ardı etmeyin eninde sonunda yanlıştı diyebileceğiniz bir ilişkidesiniz bunu siz de görüyorsunuz zaten sadece teselli arıyorsunuz gibi görünüyorNeyse ya sıkıldım. Bu kadar vasıfsız insan toplanmış burada resmen gün yapıyormuş. Bunu öğrendik.
Gerçekten oturmuş işi gücü olmayan, evde akşama kadar kocasını bekleyenlerin linç kültürü geliştirdiği bir konu oldu.
Evet sürekli ispat içindesin tırnaklarını yedin bitirdin bize cevap yazarken. Madem hayatından memnunsun git burda bize laf anlatacağına boynuzlarını törpüle.
Vasıflı ablam benim. Boynuzlanmakta çok vasıflı.Neyse ya sıkıldım. Bu kadar vasıfsız insan toplanmış burada resmen gün yapıyormuş. Bunu öğrendik.
Gerçekten oturmuş işi gücü olmayan, evde akşama kadar kocasını bekleyenlerin linç kültürü geliştirdiği bir konu oldu.
Bizim metresler seçilmiş kişiler sizinkilerin ne olduğu belli değil diye hava atıyorHayır dertleşmede yok. Kadın herkes aldatılıyor diye emin. Metres yarıştırıyor. Benimkiler elit diye hava atıyor (!)
Hakaretleri duymayın ama sizi biraz silkeleyecek gerçek duyarlı yorumları da göz ardı etmeyin eninde sonunda yanlıştı diyebileceğiniz bir ilişkidesiniz bunu siz de görüyorsunuz zaten sadece teselli arıyorsunuz gibi görünüyor
Ya bi yürü git madem para tatlı geliyor vazgeçemiyorsun bu hayatı kabullendin en azından toplumda paylaşıp da kadınların toplum gözündeki algısını düşürme. Dertleşmek istediysen de de ki çaresizim gidecek yerim yok gelip bu saçmalığı iyi Bi B.k yapıyormuşsunuz gibi karı-koca savunma. Sana sinirimden kocana saydıramadım. Al birinizi vur ötekine.Ah canım bak sen nasıl laflarda bilirmiş öyle :)
Vasıflı insana bak hele. Kocası akşam ‘seçilmiş asla öyle böyle biri olmayan ‘ kadınlarla takılıp yanına gelecek ama burda millete ahkam kesecek. Hadi ordan aynaya bakarak ağla kaderine.Neyse ya sıkıldım. Bu kadar vasıfsız insan toplanmış burada resmen gün yapıyormuş. Bunu öğrendik.
Ya bi yürü git madem para tatlı geliyor vazgeçemiyorsun bu hayatı kabullendin en azından toplumda paylaşıp da kadınların toplum gözündeki algısını düşürme. Dertleşmek istediysen de de ki çaresizim gidecek yerim yok gelip bu saçmalığı iyi Bi B.k yapıyormuşsunuz gibi karı-koca savunma. Sana sinirimden kocana saydıramadım. Al birinizi vur ötekine.
Vasıflı insana bak hele. Kocası akşam ‘seçilmiş asla öyle böyle biri olmayan ‘ kadınlarla takılıp yanına gelecek ama burda millete ahkam kesecek. Hadi ordan aynaya bakarak ağla kaderine.
Nasıl bir yol haritası istiyorsun?Ben zaten onun için yazdım buraya. Mesela sizin yaptığınız gibi yapıcı yorumları okuyarak bir yol haritası çizmek için.
Ama evde elinde çekirdek oturmuş kocasının gelmesini bekleyenler konuyu istila etti işte :)
en azından benim yanıma geliyor :)
Siz yanınızda zannettiklerinizin kafasına bakın bence.
Ne ne o zaman? Seninle cinsellik yaşamıyor bu değil. E kıskanmadığına göre sevgi de değil. Çocuktan da bahsetmedin o da değil. E bu adam zorba da değil boşanamazsın diye tutturdun? Para da değilse ne o zaman? Açık açık seni aldatıyorum diyen adamla neden evlisin? Boş boş konuşma de ki şundan dolayı?kuzum senin için herşey para olabilir ama benim için değil :)
Siz herşeyi para zannedersiniz de öyle değil işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?