*iddialıvasıfsızım ama doğru Türkçe, doğru telaffuz konusunda İDDİALIYIM
Halinizden memnunmuş gibi kocanızı savunuyorsunuz. Herkesinki yapar benimki seçip yapıyor diye kendinizi avutuyorsunuz. Gidin psikolojik destek alın. Normal değil bu düşünce tarzıHala aynı kafadasınız maalesef. Çünkü algılarınız kapalı. Ben bu konuyu acaba neden açtım? Aynı bağlılığı eşim hissetmediği için olabilir mi? Kafana göre atıp tutmadan önce keşke biraz düşünseydin diyecem de işte..
Kız ne duygusu ne aşkı ne bağlılığı. Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun.Hepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.
Ve bir çoğunuzun aklı fikri paradaymış onu dışarı vurmuşsunuz.
Duygu, aşk, bağlılık diye bir şeyden hiçbirinizin haberi yok.
Ben bu adamı yurt dışında tanıdım. En zor anımda en zor süreçlerimde yanımda oldu. Babam oldu, annem oldu. Yeri geldi en yakın dostum, yeri geldi en yakın sırdaşım oldu.
Ben bu adama bu güveni bu sevgiyi 2 günde hissetmedim. 2 günde kazanmadım.
Para demişsiniz bilmem ne demişsiniz. Bugün sadece yatırım için aldığım evlerimden gelen kira gelirim aylık 47 bin lira. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Sana da randevu alayım mı? Çünkü buralarda takılmaktan baya bi agresifleşmişsin.Halinizden memnunmuş gibi kocanızı savunuyorsunuz. Herkesinki yapar benimki seçip yapıyor diye kendinizi avutuyorsunuz. Gidin psikolojik destek alın. Normal değil bu düşünce tarzı
Kız ne duygusu ne aşkı ne bağlılığı. Sen beni çıldırtmak mı istiyorsun.Adamın sana ne bağlılığı var ne aşkı var ne duygusu var. Senin de bu kadar rezilliğe rağmen bu adama Bi gr aşkın kaldıysa git tedavi gör bağlanma bozukluğun vardır. Linç edilecek şeyler yazdığının farkında değil misin? Sanki hayatında her şey çok normal bizim cevaplar anormal.
Pamuk gibi insanımdır aslında da işte kendine böyle haksızlık edenleri görünce kendimi tutamıyorum. Buraya aldatıldığı halde ekonomik gücü olmadığı için evli kalmak zorunda kalan kadınlar yazıyor. Elimizden hiçbir şey gelmiyor. Sizin bu yaptığınıza onlar adına öfkeleniyorum sanırım. Bari korumayın. Herkesinki yapıyor demeyin. LütfenSana da randevu alayım mı? Çünkü buralarda takılmaktan baya bi agresifleşmişsin.
Hic birimixin kocası 10 numara değil ama seninki hiç değil,kabul et artıkBen takmıyorum sende takma :) emin ol kurcalasalar neler çıkar hepsinin hayatı ve kocası 10 numara onların:)
Yoo aldattı boşadmGörünen o ki, buradaki herkes başına gelmeyen konularda ahkâm kesmekte 1 numara. Boşarım, şunu yaparım bunu yaparım. Meşhur bir söz vardır, ergene kadın boşamak kolay gelirmiş.
Konu sahibi ilk mesajınızı dikkatle okuyun. Rahatınızın yerinde olduğunu ve maddi sıkıntı yaşamadığınızı üstüne basa basa belirtmiştiniz. Eşiniz de sizi rahat yaşattığı ve parasına güvendiği için başka kadınlarla siiz aldatıyor ve bunu utanmadan yüzünüze söylüyor. Siz de konforunuzdan olmak istemediğiniz için ayrılmak istemiyorsunuz. Sonraki mesajlarda da aylık 47 bin civarı geliriniz olduğunu belirtmiştiniz. Maddi durumunuz iyi isi ne diye bu evlilikte kalıyorsunuz? Ortada bir evlilik yok, çocuk yok. Kendinize olan saygınızı kaybedersiniz. Yüzünüze baka baka baka sizi aldattığını söyleyen bir insanı sevmeniz mümkün değil. Boşanın ve malları bölüşün, keyfinize bakın.
Hic birimixin kocası 10 numara değil ama seninki hiç değil,kabul et artık.
İnşallah öyledir.Yoo aldattı boşadmahkam kesmiyoruz yani
Eee niye sabahtan beri övüp duruyorsun o zaman,aldatıyorsa boşa gitsin.Alışkanlık.
10 numara olsa, buraya konu açar mıydım?
İnşallah öyledir.
O zaman konuyu benim rahatım yerinde paramı da harcıyorum ohh keyfim gıcırt diye açmayacaktın. Eşim bu B.ku yediği halde ben saf gibi hala seviyorum ben de bi anormallik var napsam deseydin biz de sana git Bi terapi al derdik. Ama senin derdin sevgi olmadığı için kocanın parasından girdin konuya. Dervişin fikri zikri meselesi şimdi hiç kıvırma. Seven hiç Bi kadın kocasının başka kadına gittiğini bile bile kabul etmez. Ancak sevmiyorsa ama çıkar ilişkisi varsa susar oturur senin gibi.Elindeki çekirdeği bırakta bi zahmet hemen bi üstündeki mesajı oku.
Hala aynı kafadasınız maalesef. Çünkü algılarınız kapalı. Ben bu konuyu acaba neden açtım? Aynı bağlılığı eşim hissetmediği için olabilir mi? Kafana göre atıp tutmadan önce keşke biraz düşünseydin diyecem de işte..
Seninki seçkinlerle yapmadı kalitesiz metres buldu heralde ne bu asabiyetYoo aldattı boşadmahkam kesmiyoruz yani
Hepinizin aklı fikri insan linçlemekle dolu. Aslında hepinizin içinde birer canavar var farkında değilsiniz.
Ve bir çoğunuzun aklı fikri paradaymış onu dışarı vurmuşsunuz.
Duygu, aşk, bağlılık diye bir şeyden hiçbirinizin haberi yok.
Ben bu adamı yurt dışında tanıdım. En zor anımda en zor süreçlerimde yanımda oldu. Babam oldu, annem oldu. Yeri geldi en yakın dostum, yeri geldi en yakın sırdaşım oldu.
Ben bu adama bu güveni bu sevgiyi 2 günde hissetmedim. 2 günde kazanmadım.
Para demişsiniz bilmem ne demişsiniz. Bugün sadece yatırım için aldığım evlerimden gelen kira gelirim aylık 47 bin lira. Siz neyden bahsediyorsunuz?
Zararın neresinden dönersen kardır atasözü çok doğru bir sözdür konu sahibi. Benim aldatılıp boşanan arkadaşım tekrar evlendi harika bir kocası çok tatlı bir kızı var. Ama o cesareti göstermeyen başkasını bulamam diyen arkadaşım hala mutsuzluk içinde debeleniyor.Alışkanlık.
10 numara olsa, buraya konu açar mıydım?
İnşallah öyledir.
Bungalovlara gitmemiş,iyyy çok kalitesiz,çok avamSeninki seçkinlerle yapmadı kalitesiz metres buldu heralde ne bu asabiyetchemist0
Hemen boşamışsın. Yakışmadı...
Günlük kiralık ev tuttu heralde. Başka açıklaması olamaz bu ani boşanma kararınınBungalovlara gitmemiş,iyyy çok kalitesiz,çok avam.
Herkesi kendi gibi gurursuz zannediyor.Yoo aldattı boşadmahkam kesmiyoruz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?