O zaman konu açıp, milletin asabini bozmasin.amaç ne o zaman ?
Sizin eşiniz dışında seviştiğiniz birileri var mı? Yoksa siz de yapın eşitlik olsun.Yahu arkadaşım anlamıyorsunuz bol keseden sallıyorsunuz. Her gün gidip önüne gelenle yatıp gelmiyor.
Profil resmindeki sensen bence bu dediğini bi gözden geçir :)Demiyorsan ben de bi şey bilmiyorum
Sen kendi evinin önünü temizle.Konu sadakatle ilgili çünkü
Aldatılıyorsun ya hani.
Aldatılma üzerine yazışıyoruz
Ya ne diyecektim
Kulağından tutup zorla konuya mı sokuyorlar?O zaman konu açıp, milletin asabini bozmasin.amaç ne o zaman ?
Yoo gayet açık yazmışsın keyfim yerinde hayatım rahat bozmak istemiyorum diye. Adamdan ayrılsan aç kalacaksın belli. Ama keşke onu göğüsleyecek onurun olsa.Ah canım kıyamam ya, sen kocanla bu harcama meselesini konuş. Burada bana sarma. Sadece ilk mesajda eşimin durumu iyi olduğundan bahsettim. Sonrakiler kendi durumumla ilgilidir. Tabi sen seni ilgilendiren koca parası kısmına odaklanmışsın :)
Senin sadakatle ilgili hiçbir sorunun yok onu genişliğinden anladık zaten tamamdır :)Bak yine sadakat :) senin sadakatle ilgili ciddi sorunun var eminim.
Evet demiyorum, çünkü ihtiyacım yok :)
Sorma ya öldüm kıskançlıktan burada. Keşke benim öyle kocam olsa falan diyorum hatta
Yoo gayet açık yazmışsın keyfim yerinde hayatım rahat bozmak istemiyorum diye. Adamdan ayrılsan aç kalacaksın belli. Ama keşke onu göğüsleyecek onurun olsa.
Senin sadakatle ilgili hiçbir sorunun yok onu genişliğinden anladık zaten tamamdır :)
Peki sorunun nedir tam olarak, bir derdim var diye konu açmışsın ya hani?
Oo hepiniz birden pislik atmaya geldiniz.bn bir insan olarak yazdım düşüncelerimi.bnm kocam emin olun burda ahkam kesen aldatmaz diyenlerden bile daha evine bağlı eşine sadık bir insan...esimin düzgün bir insan olması, konu sahibine buradaki seviyesiz yorumlar gbi yorum yaptirmami gerektirmiyor.
Senin fake olduğun aşikar zaten onu anladık. Yaşadıkların gerçekse bile ciddi bir aşağılık kompleksine girmişsin herkesi kendin gibi sanıyorsun. AcınasıMerak etme seni bile doyuracak gücüm var benim :)
Senin gibileri görmek :)
En azından bu konudaki cazgırlık yapanların çoğu muhtemelen o dediğinden değildir :)Burada bir sürü kadin çok iyi kazanıyor. Hepsi kocalarını aldatsın mı? Kocalari eve giren paraya mı baksın...
Bi fıkra vardı o gibi.... komik ve mide bulandırıcı...
vicdan mastürbasyonuEn azından bu konudaki cazgırlık yapanların çoğu muhtemelen o dediğinden değildir :)
İşte sorunda burda. Buraya yazan herkes o kadar emin ki :) sende dahilEminsiniz yani kocanızın siz aldatmayacağına. O kadar güveniyorsunuz
Senin ruhunu bırak bütün organların duymuş görmüş biliyor ve buna rağmen devam ediyorsun işte sorun da tam olarak bu! Marjinal olacağız diye bütün kavramların içini boşaltmayın ya evlilik karşılıklı sorumluluk gerektiren bir müessesedir.Farkedince :) emin ol çoğunun ruhu bile duymuyordur.
Görünen o ki, buradaki herkes başına gelmeyen konularda ahkâm kesmekte 1 numara. Boşarım, şunu yaparım bunu yaparım. Meşhur bir söz vardır, ergene kadın boşamak kolay gelirmiş.
Kocadan değil kendimizden eminiz. Aldatırsa çekip oturmam. Benim midem başkasıyla münasebet kurmuş bir insanla sevişmeyi kaldırmaz hele bile bileİşte sorunda burda. Buraya yazan herkes o kadar emin ki :) sende dahil
Kocadan değil kendimizden eminiz. Aldatırsa çekip oturmam. Benim midem başkasıyla münasebet kurmuş bir insanla sevişmeyi kaldırmaz hele bile bile
Sen böyle konuşunca laf soktuğunu falan mı sanıyorsun ya da Burdakilerin senin laflarını umursadığını kaale aldığını?Merak etme seni bile doyuracak gücüm var benim :)
Senin gibileri görmek :)
Üstüne söylenecek söz yok ama o bulur bi sey benceKocadan değil kendimizden eminiz. Aldatırsa çekip oturmam. Benim midem başkasıyla münasebet kurmuş bir insanla sevişmeyi kaldırmaz hele bile bile
Yahu kocanı başka kadınlarla paylaşmaya göz yumduğun için elinde tutabilen bir kadınsın bu kadar iddialı olmasan mı acabaYa varya senin kuyruk acın yoksa bir şey bilmiyorum.
Ki bu çeneye zaten kocanın dayanması da imkansızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?