Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

Yoo gayet açık yazmışsın keyfim yerinde hayatım rahat bozmak istemiyorum diye. Adamdan ayrılsan aç kalacaksın belli. Ama keşke onu göğüsleyecek onurun olsa.

Bak yine sadakat :) senin sadakatle ilgili ciddi sorunun var eminim.

Evet demiyorum, çünkü ihtiyacım yok :)

Sorma ya öldüm kıskançlıktan burada. Keşke benim öyle kocam olsa falan diyorum hatta
Senin sadakatle ilgili hiçbir sorunun yok onu genişliğinden anladık zaten tamamdır :)

Peki sorunun nedir tam olarak, bir derdim var diye konu açmışsın ya hani?

Burada bir sürü kadin çok iyi kazanıyor. Hepsi kocalarını aldatsın mı? Kocalari eve giren paraya mı baksın...

Bi fıkra vardı o gibi.... komik ve mide bulandırıcı...

E çözüm basit işte. Eşiniz bungalova kadın attığında siz de eve erkek atın. Alan memnun veren memnun. Kocanızın kredi kartıyla kiralarsınız birini sevgili olmasın diyorsanız.

Yoo gayet açık yazmışsın keyfim yerinde hayatım rahat bozmak istemiyorum diye. Adamdan ayrılsan aç kalacaksın belli. Ama keşke onu göğüsleyecek onurun olsa.

Merak etme seni bile doyuracak gücüm var benim :)
Senin sadakatle ilgili hiçbir sorunun yok onu genişliğinden anladık zaten tamamdır :)

Peki sorunun nedir tam olarak, bir derdim var diye konu açmışsın ya hani?

Senin gibileri görmek :)

Eminsiniz yani kocanızın siz aldatmayacağına. O kadar güveniyorsunuz

Senin fake olduğun aşikar zaten onu anladık. Yaşadıkların gerçekse bile ciddi bir aşağılık kompleksine girmişsin herkesi kendin gibi sanıyorsun. Acınası

Burada bir sürü kadin çok iyi kazanıyor. Hepsi kocalarını aldatsın mı? Kocalari eve giren paraya mı baksın...

Bi fıkra vardı o gibi.... komik ve mide bulandırıcı...
En azından bu konudaki cazgırlık yapanların çoğu muhtemelen o dediğinden değildir :)

Farkedince :) emin ol çoğunun ruhu bile duymuyordur.
Senin ruhunu bırak bütün organların duymuş görmüş biliyor ve buna rağmen devam ediyorsun işte sorun da tam olarak bu! Marjinal olacağız diye bütün kavramların içini boşaltmayın ya evlilik karşılıklı sorumluluk gerektiren bir müessesedir.

Görünen o ki, buradaki herkes başına gelmeyen konularda ahkâm kesmekte 1 numara. Boşarım, şunu yaparım bunu yaparım. Meşhur bir söz vardır, ergene kadın boşamak kolay gelirmiş.

"Ergene" değil Bekara kadın boşamak kolay

Kocadan değil kendimizden eminiz. Aldatırsa çekip oturmam. Benim midem başkasıyla münasebet kurmuş bir insanla sevişmeyi kaldırmaz hele bile bile

Ya varya senin kuyruk acın yoksa bir şey bilmiyorum.

Ki bu çeneye zaten kocanın dayanması da imkansızdır

Sen böyle konuşunca laf soktuğunu falan mı sanıyorsun ya da Burdakilerin senin laflarını umursadığını kaale aldığını?
Sen önce rezil hayatına bak kendine saygın olsun az onur gururun olsun utandım senden umarım kadın değilsindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…