Eşimle Resmen Kanki Gibi Olduk

eşimle yurt dışında tanıştık kuzum. yurt dışında aynı firmada çalışırken demem senin için yeterli mi?

burada ahkam kesenlerin hangisi yurt dışında kariyer yapabilecek yeterliliğe sahiptir bi söylesene bana.

Eşinizin kafasını pırıl pırıl maşallah. Valla ben size hak verdim böyle adamı boşamayın sakın. Sürün sefasını :) unutmayın herseyin bir hedeli vardır. Kendinizi daha da garantiye almaya bakın kocanıza müstahak :)

Ayyy iyi tamam bir tek sen yurtdışında okudun kariyer sahibi oldun birtek sen gezdin oraları buradki kimse Avrupa'yı bilmiyor gezmedi cahil sen gezmiş görmüş kültürlu birisin görüyoruz....bende yurtdışında doğup büyüdüm evlendim buraya geldim şu yurtdışı olayını çok fazla büyütmeyin yalnız nasıl çalışıldığını nasıl muamele gördüğünuzu biliyorum...herkese kucak açmıyor yurtdışı neyse size daha fazla laf anlatamam boynuzlarınizla mutluluklar

Ben tatlım.

Sen bizi keriz mi sanıyorsun? Türkiye dağ başında afrika ülkesi mi? Yurtdışında eğitim ve çalışma şartlarını sağlayan herkes gidebilir. Türkiye'den yurtdışına gidip yükseklisans yapmak bebek işi haline geldi son 40 yıldır.

Devlet gönderiyor, vakıflar dernekler gönderiyor, burs programları gönderiyor, tev de gönderiyor belediyeler bile gönderiyor. Ülkelerin kendi çalışma ve burs programları da var. Bir zahmet böyle kolay şeyler için övünme.

Benim üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun da kuzum yanlış işlerle uğraşıyorsun işte.
yurt dışında okumadım, ülkemde okuyup yurt dışı firmasının teklifi üzerine çalışmaya gittim. senin gördüğün muameleler belli ki yıpratmış seni ama ben hiç öyle muameleler görmedim canım ya

bir konuda hak veriyorum sana. herkese kucak açmıyor yurt dışı. zaten belirli bir kesim de o yüzden böyle gelip kötülüyor işte.

aa bak seen. bebek işi dediğin şey için herkes erasmus kovalıyor ama dimi? vah canım kafan güzelmiş. güle güle kullan.

Sen kimsin pardon senin üstünden prim yapayım kendinizi çok onemsiyorsunuz ama kimse sizi onemsemiyor önce ilk başta kocan hahahaha

Karı koca yemek yiyor. O sırada masaya yaklaşan heykel gibi güzel bir esmer, adamı selamlayıp geçiyor. Adamin karısı soruyor:
- "Kim bu afet?"
Adam:
- Eğer mutlaka bilmek istiyorsan söyleyeyim, metresim!
Kadın:
- Bir de bu kadar pervasızca söylüyorsun. Boşanıyorum senden!
Adam:
- Yani Etiler'deki apartmanı, Kandilli'deki yalıyı, Göcek'teki tekneyi ve Nice'deki villayı bırakıyorsun...
Uzun bir sessizlik olur. Çift yemeğini çatallarken kadın birden sorar:
- Şu arkada oturan Fuat değil mi? Yanındaki kadın kim?
Adam: - Fuat'in metresi.
Kadın: - Ay bizimki çok daha güzel!

Gidişattan memnunsanız neden konu açtınız hiç anlamadım

Sen kimsin pardon senin üstünden prim yapayım kendinizi çok onemsiyorsunuz ama kimse sizi onemsemiyor önce ilk başta kocan hahahaha

ben değil sen önemsiyorsun canım baksana konudan çıkamıyorsun, bana laf atmadan duramıyorsun. kocam gayet önem veriyor merak etme. sen kendi evindekine bak olur mu cicim :)

çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?

bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?

hıhı canım muhakkak

Prezervatifi takarken video mu attı ya da siz mi taktınız? cidden soruyorum. Bu kadar güveniyor musunuz kocanıza

aa bak seen. bebek işi dediğin şey için herkes erasmus kovalıyor ama dimi? vah canım kafan güzelmiş. güle güle kullan.

Ne erasmusu? Erasmus lisans ve yükseklisans öğrencileri için geçici bir şey. En fazla 12 aylık olan bir süreç. yurtdışına sadece erasmus gidildiğini sanacak kadar bilgisizsin demek. Yurtdışına gidecek/gitmiş insan fulbright bilir ondan bahsederdi, böyle bilgisizce sadece erasmus yazdığına göre yurtdışıyla alakan baya turist vizesiyle sınırlı.

Kaç yaşındasınız ?
İyi bir mesleğiniz kariyeriniz var mı ?
şuanda çalışıyor musunuz ?
Çocuğunuz var mı ?
Eğer yaşınız gençse iyi bir mesleğiniz ve kariyeriniz varsa çocuğunuz varsa ve kreş yaşına geldiyse ayrılık seçenekler arasında olabilir. Çünkü belli ki eşinizle aranızda tutku ve sevgi kalmamış Durumunuz çok iyiyse eğer ayrılmadan kocanıza belli etmeden bir ev bir araba güvendiğiniz ailenizden birinin üstüne yapın (bunu kocanız hakkediyor) ayrılırken de yüklü paralar talep edin malları bölüşün yazlık falan alırsınız yatırım yaparsınız o zaman konforunuz bozulmamış olur. Hem sizin de karşınıza biri çıkar tekrar sevip sevilirsiniz. Bu şekilde devam etmek siz takmıyorum artık deseniz de sizi çok yıpratır içten içe çökersiniz. Kocanız Birgün bu işlerden vazgeçip size yönelse bile ki yıllar sonra olur o zamanda belki siz istemesiniz keşke zamanında kendi yoluma baksaydım diyebilirsiniz.

kaliteli eskortlarla aldatılıyorum mu diyosun :) ok

Bir de eşini arzulamayan,kadinin iknasiyla arada sirada birliktelik yasayan erkek nasil ilgili oluyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…