Canım ya yazık, ben senin gibi bir tane koca bulunca, evde kurumayı kabul etmiş birisi değilim. Cinsel hastalıkları, ve korunmalarını lisedeki sağlık dersinde bile öğretiyorlardı. Eee tabi herkes okula okumak için gitmiyor. Bilmemen normal birtanem.
Vallahi ben de senin adına üzüldüm. Yaşadıklarını yedirememişsin kendine, kocanı resmen kaptırıp, evde kurumayı kabul etmişsin.
Yavvv niye avutsun kendini,bu kadar da anlam yüklemeyin kendinize.Bize ne senin kocanın uçkurundan,hayatından da memnunsan derdin ne?:) ah kuzum ya sen fake diye kendini avutabilirsin. benim açımdan sorun yok
Cidden öyle ama bana beni kıskanıyorsun demiş tanımadigim birini niye kiskanayim ayy delimi nesizinde durum iyiymiş ama deniz kenarı falan
Eşinizin kafasını pırıl pırıl maşallah. Valla ben size hak verdim böyle adamı boşamayın sakın. Sürün sefasını :) unutmayın herseyin bir hedeli vardır. Kendinizi daha da garantiye almaya bakın kocanıza müstahak :)Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
Ayyy iyi tamam bir tek sen yurtdışında okudun kariyer sahibi oldun birtek sen gezdin oraları buradki kimse Avrupa'yı bilmiyor gezmedi cahil sen gezmiş görmüş kültürlu birisin görüyoruz....bende yurtdışında doğup büyüdüm evlendim buraya geldim şu yurtdışı olayını çok fazla büyütmeyin yalnız nasıl çalışıldığını nasıl muamele gördüğünuzu biliyorum...herkese kucak açmıyor yurtdışı neyse size daha fazla laf anlatamam boynuzlarınizla mutluluklareşimle yurt dışında tanıştık kuzum. yurt dışında aynı firmada çalışırken demem senin için yeterli mi?
burada ahkam kesenlerin hangisi yurt dışında kariyer yapabilecek yeterliliğe sahiptir bi söylesene bana.
eşimle yurt dışında tanıştık kuzum. yurt dışında aynı firmada çalışırken demem senin için yeterli mi?
burada ahkam kesenlerin hangisi yurt dışında kariyer yapabilecek yeterliliğe sahiptir bi söylesene bana.
Ayyy iyi tamam bir tek sen yurtdışında okudun kariyer sahibi oldun birtek sen gezdin oraları buradki kimse Avrupa'yı bilmiyor gezmedi cahil sen gezmiş görmüş kültürlu birisin görüyoruz....bende yurtdışında doğup büyüdüm evlendim buraya geldim şu yurtdışı olayını çok fazla büyütmeyin yalnız nasıl çalışıldığını nasıl muamele gördüğünuzu biliyorum...herkese kucak açmıyor yurtdışı neyse size daha fazla laf anlatamam boynuzlarınizla mutluluklar
Ben tatlım.
Sen bizi keriz mi sanıyorsun? Türkiye dağ başında afrika ülkesi mi? Yurtdışında eğitim ve çalışma şartlarını sağlayan herkes gidebilir. Türkiye'den yurtdışına gidip yükseklisans yapmak bebek işi haline geldi son 40 yıldır.
Devlet gönderiyor, vakıflar dernekler gönderiyor, burs programları gönderiyor, tev de gönderiyor belediyeler bile gönderiyor. Ülkelerin kendi çalışma ve burs programları da var. Bir zahmet böyle kolay şeyler için övünme.
Sen kimsin pardon senin üstünden prim yapayım kendinizi çok onemsiyorsunuz ama kimse sizi onemsemiyor önce ilk başta kocan hahahahaBenim üzerimden prim yapmaya çalışıyorsun da kuzum yanlış işlerle uğraşıyorsun işte.
yurt dışında okumadım, ülkemde okuyup yurt dışı firmasının teklifi üzerine çalışmaya gittim. senin gördüğün muameleler belli ki yıpratmış seni ama ben hiç öyle muameleler görmedim canım ya
bir konuda hak veriyorum sana. herkese kucak açmıyor yurt dışı. zaten belirli bir kesim de o yüzden böyle gelip kötülüyor işte.
anlamadığınız da o. elalemin her kadınına giden birisi değil.
küfür de yok hakaret de yok. ilgisi de saygısı da gayet iyi
Sen kimsin pardon senin üstünden prim yapayım kendinizi çok onemsiyorsunuz ama kimse sizi onemsemiyor önce ilk başta kocan hahahaha
çalışmıyorum diye bi kelime geçiyor mu?
bu kadar mı cahil kaldınız? prezervatif diye bişey üretildi biliyormusunuz?
hıhı canım muhakkak
aa bak seen. bebek işi dediğin şey için herkes erasmus kovalıyor ama dimi? vah canım kafan güzelmiş. güle güle kullan.
Kaç yaşındasınız ?Kızlar selamlar
Eşimle 7 yıldır evliyiz. eşim fazlasıyla varlıklı birisi. Kendisi yüksek mühendis yıllarca yurt dışında çalışmış sonrasında memleket hasreti nedeniyle ve işi de tamamen kavradığını düşünerek ülkesine dönmüş ve burada kendi şirketini kurmuş birisi. Kendisine ait yazılım şirketi var.
Biz severek evlendik hiç sorun yaşamadık bu zamana kadar. Ama eşim son 2 yıldır çok ciddi şekilde değişti. Evde resmen kanki gibi takılıyoruz. Arada bir benim canım isterse birliktelik yaşıyoruz. Kendisi bu durumu bana 3-4 ay önce söyledi. Artık zevk alamıyorum, monoton geliyor. Sana saygım ve sevgim var fakat farklılık yaşamak hoşuma gidiyor dedi. Beni maddi yada manevi olarak kısıtlamaz. Zaten kendime ait şirket adına bir kredi kartım, arabam var. istediğim gibi harcama yapar istediğim yere giderim bu konularda sorun yok. Ama kendisi hafta sonları mesela gidip bungalov kiralıyor 2-3 gün oralarda kalıyor. Sorduğumda ise, bana soru sorma lütfen. Eğer bir gün senin yaşantını ihmal edersem, seni kısıtlar yada senin ihtiyaçlarını karşılamıyor olursam, o zaman bu konuları dile getir dedi. Bir instagram hesabı var, orada başkalarıyla görüşüyor yani bunu bariz biliyorum. Kendisi de inkar etmiyor. Orası senden ayrı olan dünyam ve buna lütfen karışma dedi.
Yani başkalarıyla bişeyler yaşadığını biliyorum e doğrusu ilk başlarda bu canımı sıkıyordu ama şimdi ne hali varsa görsün pozisyonuna geldim. Benim rahatım yerinde keyfim yerinde o ne halt ederse etsin modundayım.
Bununla daha önce karşılaşan oldu mu? Ne yapmam gerekir? rahatım gayet iyi. maddi olanaklarım da iyi. mevcut pozisyonumu bozasım yok. Siz olsanız napardınız?
kaliteli eskortlarla aldatılıyorum mu diyosun :) okilk zamanlarda yapıyorduk böyle şeyler ama artık bende soğudum doğrusu pek içimden gelmiyor. Ancak böyle tatile falan yurt dışına çıkarsak oralarda oluyor işte.
Pardon iğrenç olan nedir? kendimi neden linç ettirme gereği duyayım? Evet gayet lüks bir hayat yaşıyorum ve kocamın da başkasına ev açmadığından gayet eminim. Kocamın emin ol iyi tanıyorum bir gün elbet sıkılıp geri gelecektir çünkü kocam fazlasıyla seçicidir. Rahat olma sebebim de budur. Çok seçici olduğu için önüne gelenle düşüp kalkmadığından eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?