Kızlar eşimle sadece etttiğimiz tek tartışma diyebilirim buna. Ev işlerinde veya yemekte yardım etmesini istediğimde yardım ediyor ama bi gerginlik bi stres bi istemeden yapma tavrını anlayabiliyorum ve bu yüzden yapmasa benim için daha iyi diyorum çünkü bende geriliyorum öyle olunca. İşde olduğu günler okey herşeyi ben yaparım ama evde olduğu günlerde oda yapsın istiyorum çünkü zatn bu dönemde sadece ev işi yemekle uğraş ve evdesin sürekli o yüzden çok sıkıldım tek yapmktan bişeyleri. Hakkını yiyemem ağrım sızım varken yapar ama ben iyiyken beraber mutfakta ne biliyim pasta yapmayı yemeğimizi birlikte yapmayı istiyorum ama ne zaman gel yapalım desem yaparken bi söylenmeler falan. Artık yeter dedim ben eşimden geç uyanıyorum mesela bazı şeyleride ben söyleden yap kahvaltıyı hazırla mesela dedim. Çok şükür bin şükür Rabbime bu o kadar büyük bişey değil Allahım daha büyük sıkıntılar vermesin en büyük derdimiz bu olsun ce hemen çözülsün inşallah amin
. Lütfen bunun için mi falan mı filanmı demeden fikir verin. Sırf bunun için iki gündür konuşmuyoruz. Halimize çoookk şükür Allahım