Esimle sinir oluyorum bu durum evliligimizi etkiliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok fazla duygusalsınız umursamayın hatta eşinize söyleyin sizide gruba eklesin benim görümcem yok ama iki tane kaynım var ben grup yaptım iki amcası eltim kv kp ve çocuklarımın halası yerine koyduğu eşimin iki kuzenini ekledim ben fotoğraf atarım bazen eşim gruba fotoğraf atar bana göre normal ayrıca kendi ailemle kuzenlerim ve halalarımın olduğu grupta var itiraf ediyorum oraya daha fazla fotoğraf atarım insanlar yakınlarıyla paylaşmak ister eşinizle arayı soğutarak siz zararlı çıkarsınız hatta ailemi istemiyor kardeşlerimi istemiyor kötü davranıyor noktasına gelir

Fotoğraf göndermesinde bir sorun yok ama eşinizin kardeşinin sizi doğumdan sonra aramamasında büyük sorun var.
Eşiniz bir şey demiyor mu buna?
Ben olsam asıl bunda olay çıkarırdım.

grupta bile yoksunuz
tebrik dahi edilmemişsiniz
ne münasebet ya
ben iyimser yorum yapamıcam kusura bakmayın

babanında çocuğu diyenler baba emzirmiyor 9 ay karnında taşımıyo
bu tartışılamaz bile, benim olmadığım grupta benim çocuğum konuşulacak ne münasebet

Adam yabancıya değil kardeşlerine gösteriyor denmiş de bu çocuğu doğuran kadın yabancı herhalde aramaya bile tenezzül etmediklerine göre Her şeyin bi adabı var insan 7 kat eli arayıp kutlar çocuğu doğduğunda. Çok haklısınız konu sahibi ama eşinize çıkışıp kendinizi hiç germeyin bırakın atsın. Pabucumun whatsapp halaları

Ben burdaki bazi gelinleri esleri anlamiyorim asla anlamiyacagim da.
Ne var yani kardeslerine yeğenlerinin resmini atiyorsa. Abimde bize grup kurmus yigenimin her an her dakkasini atıyordu . Atmasa ozluyor biz istiyorduk. Ilk yigen hala olmusuz onun sevinci var felan. Aramamalari onlarin ayibi ama yeter artik düşün su kocalarinizin ailesinin yakalarindan. Ne oldu yani yigenlerinin resmini istediler esiniz de hergun atti diye. siz cocugu kıskanıyorsunuz aslinda ama bahane gorumceler olmuş

Çok saçma geldi tavrınız. Sanırsın dünya gündemi o grup üstünden dönüyor. Malzeme ediyor dediğiniz de halaları ya.. Görümce nefretine bir sınır
Helal olsun ya
Benim gibi dusunen biriler var. Erkek ailesine ocu kaka muamellesi yapılıyor . Donsun kendisini sorgulasin acaba ben naptim da boyle oldular diye. Gelinler sutten cikma ak kasik ama kaynana ve gorumceler seytan deccal..

Helal olsun ya
Benim gibi dusunen biriler var. Erkek ailesine ocu kaka muamellesi yapılıyor . Donsun kendisini sorgulasin acaba ben naptim da boyle oldular diye. Gelinler sutten cikma ak kasik ama kaynana ve gorumceler seytan deccal..

Evet ki şu zihniyette birini ben de aramam, aramak istemem. O insanlara sorsak ne derler acaba..

Eger onlar size samimi davransa dogumunuzda yanınızda olsa sizide arasa sorsa eminim bu kadar rahatsız olmazdınız
Hal böyleyken suanki hislerinizde cok haklısınız

Bizim bir arkadaşımız da bizi ailesi gibi gördüğü için sizinki gibi durmadan resim video paylaşıyor Gördükçe mutlu oluyoruz Bazen fazla gibi gelsede.. ben olsam eşime değil gorumcelerime laf sokarim Resimleri değil gelip bebeği sevmelerini söylerim Eşim e tavır göstermem asla..

Ne gerek varki görmek isteyen gelsin gördün.Ayrıca ben çocukların resımlerını boy boy koyanlara kızıyor ve nazar degdıgını düşünüorum.Çocugum yok olsa ben ne yaparım bılmıorum.Bakalımkı o çocuk ıstıyor mu paylasılmayı.Çocunuzu merak eden gelır gorurdu bence.Eşinizinki kusura bakmayın arsızlık.

ben birkac sorun gordum burada.. en onemlisi bence esinizin sizi saydirmamasi.. kardeslerine siz bizi, esimi neden arayip da hayirli olsun demediniz ne var küslük var da haberim mi yok bizim icin sevinmediniz mi kimse yanimizda olamadi esimi merak etmediniz mi hic demeliydi.. hala da demeli.. diger sorun evet ben de dogru bulmuyorum her seyin yayin edilmesine. insanin sevdiginden bile nazar deger. illa fesatlik kiskanclik gerekmiyor nazar icin.. bir iki yollarsin da her dk olmaz.. daha ciddi konusmalisiniz demek ki.. ben arayip hepsini birbir utanmiyo musunuz yegeninizin fotografini istemeye beni arayip da gecmis olsun demediniz dicem sen demiyorsan basbayagi kavga cikarcam anladiklari dilden konuscam deyin.

burda mesele aslinda gelinin sayilmamasi adam yerine koyulmamasi.. konu sahibi daha cok bunu sorun ediyor bence.. bebek yegenimiz damat abimiz konusuruz sohbet muhabbet bebek muhabeti ama gelin.. dis kapinin mandali.. adam yerine koymayiz.. kimki o.. ben bu hissiyati biliyorum yasayan anlar anca..

k.cini kaldirip çocuğunu girmeye gelmeyen,tebrik etmeyen insanlar benim cocugumun resmini ne yapacakmis? Oy le insana değil fotosunu b.klu bezini gostermem

Meselenin ne olduğu önemli değil ki. Rahatsızsa tavırlardan kendisi görüşmez olur biter. Ama ne eşinin kardeşleriyle ilişkilerine ne bebeğin halalarıyla ilişkilerine karışması doğru değil. Eşi de bebek de farklı birer birey.

arada kavga tartisma bir sey yasanmamissa.. saygi duyulmamayi disarida tutulmayi kimse kabul edemez ama.. ailenin bir parcasi gibi davranmazlar geline.. sonra da sen egreti duruyosun bize yaklasmiyosun girisken gelin degilsin.. bize isinmadin.. bir de annenin rizasi mevzu bahos burada yayilmasini gorulmesini istemiyosa anne sebebi ne olursa olsun baba saygi duymali kararina.. iki uc foto atilir ama asirisi riza gerektirir iki taraftan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…