Siz grupta var misiniz ?
Evet galiba ama konu sahibi ondan çok fotoğraf meselesi üzerinde durmuşTebrik etmemisler ya ona da sinir olmus konu sahibi. Aramaları lazımdı aslında
Helal olsun yaÇok saçma geldi tavrınız. Sanırsın dünya gündemi o grup üstünden dönüyor. Malzeme ediyor dediğiniz de halaları ya.. Görümce nefretine bir sınır
Helal olsun ya
Benim gibi dusunen biriler var. Erkek ailesine ocu kaka muamellesi yapılıyor . Donsun kendisini sorgulasin acaba ben naptim da boyle oldular diye. Gelinler sutten cikma ak kasik ama kaynana ve gorumceler seytan deccal..
Ne gerek varki görmek isteyen gelsin gördün.Ayrıca ben çocukların resımlerını boy boy koyanlara kızıyor ve nazar degdıgını düşünüorum.Çocugum yok olsa ben ne yaparım bılmıorum.Bakalımkı o çocuk ıstıyor mu paylasılmayı.Çocunuzu merak eden gelır gorurdu bence.Eşinizinki kusura bakmayın arsızlık.Ben yeni dogum yaptim. Ailelerimiz uzaktalar ve dogumda bile yanimizda olamadilar. Esim cocugumuzun dogdugu an whatappten grup olusturup görümcelerimi ekleyip cocugumuzun resimlerini paylasti. Ama bir gün iki gün üc gün degil hergün defalarca. Ve bugün hala paylasiyor. Bende aileme arada resim yolluyorum ama asla onun kadar degil. Cocugumun herseyini onlara malzeme etmesi sinirimi ciddi derecede bozuyor. Ayrica bu görümcelerimin icinden birkaci beni dogumdan sonra aramadilar bile, hickimse yerine konulmuyorum, üstelik arada küslük bile yokken. Esimde bunu bildigi halde böyle davranmasi beni cok kiriyor. Size abartili gelebilir ama esimin bana olan sevgisinden bile süphe duyuyorum artik. Kardesleriyle samimi olmamasina ragmen beni bu derece es gecip böyle davranmasi icimdeki herseyi bitiriyor ona karsi. Ona anlattim dedim beni tebrik etmeyen insanlar hergün cocugumun remini aliyorlar dedim. Bir süre resim yollamadi taki onlar yine resim isteyene kadar. Ben hic yollamasin foto demiyorum ama grup olusturup oraya cocugumuzu malzeme etmesi fazla bence. Afedersiniz cocugumun kakasindan gazindan tutun herseyi konusup malzeme ediyorlar, daha ben cocuguma bakmaya bile kiyamazken... Esimle bu durumu konustum ama degisen bisey olmadi, aramiz giderek aciliyor cünkü ben ona yakin olamiyorum artik bu böyle devam ettikce. Lütfen birde siz kendi acinizdan yorumlayin bu durumu, cok ihtiyacim var.
ben birkac sorun gordum burada.. en onemlisi bence esinizin sizi saydirmamasi.. kardeslerine siz bizi, esimi neden arayip da hayirli olsun demediniz ne var küslük var da haberim mi yok bizim icin sevinmediniz mi kimse yanimizda olamadi esimi merak etmediniz mi hic demeliydi.. hala da demeli.. diger sorun evet ben de dogru bulmuyorum her seyin yayin edilmesine. insanin sevdiginden bile nazar deger. illa fesatlik kiskanclik gerekmiyor nazar icin.. bir iki yollarsin da her dk olmaz.. daha ciddi konusmalisiniz demek ki.. ben arayip hepsini birbir utanmiyo musunuz yegeninizin fotografini istemeye beni arayip da gecmis olsun demediniz dicem sen demiyorsan basbayagi kavga cikarcam anladiklari dilden konuscam deyin.Ben yeni dogum yaptim. Ailelerimiz uzaktalar ve dogumda bile yanimizda olamadilar. Esim cocugumuzun dogdugu an whatappten grup olusturup görümcelerimi ekleyip cocugumuzun resimlerini paylasti. Ama bir gün iki gün üc gün degil hergün defalarca. Ve bugün hala paylasiyor. Bende aileme arada resim yolluyorum ama asla onun kadar degil. Cocugumun herseyini onlara malzeme etmesi sinirimi ciddi derecede bozuyor. Ayrica bu görümcelerimin icinden birkaci beni dogumdan sonra aramadilar bile, hickimse yerine konulmuyorum, üstelik arada küslük bile yokken. Esimde bunu bildigi halde böyle davranmasi beni cok kiriyor. Size abartili gelebilir ama esimin bana olan sevgisinden bile süphe duyuyorum artik. Kardesleriyle samimi olmamasina ragmen beni bu derece es gecip böyle davranmasi icimdeki herseyi bitiriyor ona karsi. Ona anlattim dedim beni tebrik etmeyen insanlar hergün cocugumun remini aliyorlar dedim. Bir süre resim yollamadi taki onlar yine resim isteyene kadar. Ben hic yollamasin foto demiyorum ama grup olusturup oraya cocugumuzu malzeme etmesi fazla bence. Afedersiniz cocugumun kakasindan gazindan tutun herseyi konusup malzeme ediyorlar, daha ben cocuguma bakmaya bile kiyamazken... Esimle bu durumu konustum ama degisen bisey olmadi, aramiz giderek aciliyor cünkü ben ona yakin olamiyorum artik bu böyle devam ettikce. Lütfen birde siz kendi acinizdan yorumlayin bu durumu, cok ihtiyacim var.
burda mesele aslinda gelinin sayilmamasi adam yerine koyulmamasi.. konu sahibi daha cok bunu sorun ediyor bence.. bebek yegenimiz damat abimiz konusuruz sohbet muhabbet bebek muhabeti ama gelin.. dis kapinin mandali.. adam yerine koymayiz.. kimki o.. ben bu hissiyati biliyorum yasayan anlar anca..Lohusalıktan herhalde bu.
Çocuğun fotoğrafı, gazı, kakası halaları arasında ne gibi bir malzeme olabilir o kısmı hiç anlamadım.
Adam yabancıya değil kardeşlerine gönderiyor. Siz ne kadar nefret etsenizde eşinizin kardeşleri ve çocuğunuzun halası onlar. Aralarındaki ilişkiye müdahale etmemelisiniz. Bu tip müdahalelerden galip çıkan bir kadın görmedim henüz.
k.cini kaldirip çocuğunu girmeye gelmeyen,tebrik etmeyen insanlar benim cocugumun resmini ne yapacakmis? Oy le insana değil fotosunu b.klu bezini gostermemBen yeni dogum yaptim. Ailelerimiz uzaktalar ve dogumda bile yanimizda olamadilar. Esim cocugumuzun dogdugu an whatappten grup olusturup görümcelerimi ekleyip cocugumuzun resimlerini paylasti. Ama bir gün iki gün üc gün degil hergün defalarca. Ve bugün hala paylasiyor. Bende aileme arada resim yolluyorum ama asla onun kadar degil. Cocugumun herseyini onlara malzeme etmesi sinirimi ciddi derecede bozuyor. Ayrica bu görümcelerimin icinden birkaci beni dogumdan sonra aramadilar bile, hickimse yerine konulmuyorum, üstelik arada küslük bile yokken. Esimde bunu bildigi halde böyle davranmasi beni cok kiriyor. Size abartili gelebilir ama esimin bana olan sevgisinden bile süphe duyuyorum artik. Kardesleriyle samimi olmamasina ragmen beni bu derece es gecip böyle davranmasi icimdeki herseyi bitiriyor ona karsi. Ona anlattim dedim beni tebrik etmeyen insanlar hergün cocugumun remini aliyorlar dedim. Bir süre resim yollamadi taki onlar yine resim isteyene kadar. Ben hic yollamasin foto demiyorum ama grup olusturup oraya cocugumuzu malzeme etmesi fazla bence. Afedersiniz cocugumun kakasindan gazindan tutun herseyi konusup malzeme ediyorlar, daha ben cocuguma bakmaya bile kiyamazken... Esimle bu durumu konustum ama degisen bisey olmadi, aramiz giderek aciliyor cünkü ben ona yakin olamiyorum artik bu böyle devam ettikce. Lütfen birde siz kendi acinizdan yorumlayin bu durumu, cok ihtiyacim var.
Meselenin ne olduğu önemli değil ki. Rahatsızsa tavırlardan kendisi görüşmez olur biter. Ama ne eşinin kardeşleriyle ilişkilerine ne bebeğin halalarıyla ilişkilerine karışması doğru değil. Eşi de bebek de farklı birer birey.burda mesele aslinda gelinin sayilmamasi adam yerine koyulmamasi.. konu sahibi daha cok bunu sorun ediyor bence.. bebek yegenimiz damat abimiz konusuruz sohbet muhabbet bebek muhabeti ama gelin.. dis kapinin mandali.. adam yerine koymayiz.. kimki o.. ben bu hissiyati biliyorum yasayan anlar anca..
Kız sesli güldüm:)k.cini kaldirip çocuğunu girmeye gelmeyen,tebrik etmeyen insanlar benim cocugumun resmini ne yapacakmis? Oy le insana değil fotosunu b.klu bezini gostermem
arada kavga tartisma bir sey yasanmamissa.. saygi duyulmamayi disarida tutulmayi kimse kabul edemez ama.. ailenin bir parcasi gibi davranmazlar geline.. sonra da sen egreti duruyosun bize yaklasmiyosun girisken gelin degilsin.. bize isinmadin.. bir de annenin rizasi mevzu bahos burada yayilmasini gorulmesini istemiyosa anne sebebi ne olursa olsun baba saygi duymali kararina.. iki uc foto atilir ama asirisi riza gerektirir iki taraftan.Meselenin ne olduğu önemli değil ki. Rahatsızsa tavırlardan kendisi görüşmez olur biter. Ama ne eşinin kardeşleriyle ilişkilerine ne bebeğin halalarıyla ilişkilerine karışması doğru değil. Eşi de bebek de farklı birer birey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?