Esimle sinir oluyorum bu durum evliligimizi etkiliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cocugunuzu simdiden kullanıyorsunuz. Onlar da halaları. Sizle anlasamaaalar bile yegenlerini sevebilirler. Bir de ileride cocugun da onlara soyle boyle yapar diyenler olmus. Boyle kucuk hesaplat peşinde kosarak hayagınızı sacma seylerle doldurmayın derim. Ne gereksiz. Ben hic umursamam acıkcası.

Cık gruptan

Valla benim eşim de nerdeyse her hafta sonu görüntülü gösteriyor çocuk hareketlendiginden beri. Şu an 3 yaşına yakin yanı 2 senedir falan.. sorsan çok özlüyor seviyorlarmış torunlarını ama nedense bütün yardımları diğer oğullarına kumar oynamasına rağmen.. ben artık ses ermiyorum belki kendi görür esim diğer evlatlardan daha az kiymet gördüğünü belki.. ses etmek ise yaramıyor çünkü bakalım hayirlisi

Valla benim de yeğenim oldu hergun fotoğraf video istedim hala istemeye devam ediyorum çünkü gerçekten özlüyorum. Ben aradım tebrik ettim tabi. Eğer aranızda gorumcelerle falan başka bir sıkıntı yoksa bu bana gereksiz bi takıntı gibi geldi.

Babanın rızası, fikirleri önemli değil diyorsunuz yani. Çocuğun tüm hakları annede, ne de olsa taşıyor, doğuruyor falan. Baba kim ki, çocuğunun fotoğrafını bile paylaşmak için anneden izin alması gereken bir konu mankeni.

iki tarafin da rizasi gerekir diye belirtmisim mesajimda bir daha aciklamaya calismayacagim size. baba da annenin rizasini onemsemeden atiyor da atiyor o zaman ona da bir sey dersiniz herhalde.. cocugun tum haklari annede vs hic demiyorum niyet okuyuculugu yapiyosunuz.

Yok babaya bir şey demem çünkü anne de baba da çocuğunun fotoğrafını paylaşmak için diğer taraftan izin ya da rıza almak zorunda değil diyorum.

Foto yollamayi abartan x kadar sacmaliyorsa zirt pırt foto yolla diyen 100x sacmaliyordur benim gözümde. Çok seven kosar gelir sever. Boyle abarti derece foto yollamaca islerine kesinlikle karsiyim ben. Ondan ona ondan öbürüne gidiyor cunku. Hic tanımayan komsu teyzeye bile foto elden ele gitmis oluyor. Lohusa kafasi falan değil bu çok haklisin ama ikide bir yolla diyen daha bir abesle istigaldir benim icin. Ben kimseden yavrusunun fotosunu istemem mesela benim arkadas cevrem es dost akraba da bu tip konularda mesafelidir kimse de bana öyle zirt pirt at foto diyemez. Ayni sekilde esime de.

Ben olsam dalga geçer eğlenirdim bu durumla. Eşimin ailesi de sık sık fotoğraf isterdi. "annecim üç saniye önce sıçtı. Sarı ve sıvı idi bu sefer. Bakmak ister misiniz?" "abla kaşında yeni bir kıl tanesi çıktı. Bakmak ister misin?" şeklinde cevaplar verince vazgeçtiler istemekten. Kızılacak bir durum değil. İtici ve komik sadece.

Cocugunuzun ne gibi bir malzeme olmasindan rahatsizlik duyuyorsunuz anlamadim? Bir hala yegeninin nesini malzeme yapabilir bunuda anlamadim. Sizi aramamis olmalari hakkinda birsey diyemem tek tarafli olmuyor boyle seyler ama esinizin kardesleriyle cocugunun fotograflarini paylasmasinda bir sakinca goremedim ben. Abimde bana surekli yegenlerimin fotograflarini gonderir ben bugune kadar resimlerini herhangi birseye malzeme yapmadim :) aksine mutlu ediyor beni. Bence siz esinizle gorumleriniz arasindaki iliskiyi kiskaniyorsunuz.

Vurun abalıya gibi olmuş...
Dikkat ederseniz arada bir küslük olmamasına rağmen hayırlı olsun diye bile aramamışlar. Konu sahibi haklı kırılmakta. Hangi şehir ve ne kadar uzaksa artık. Sanki vizeyle gidiliyor.

Bende lohusalıgınıza verıyorum ama adamın cocugu olmus aılesıyle paylasıhor ben evıme hayvan beslıyorhm. aıle grubuna her dk yaptıgı her sapsallıgı paylasıyorum hayvanın.malzeme olarak degl benıncok gulduruyor ıyı vakıt gecırıgoruz dıye ablalarmda gorsun ıstıyorm. Yanı bıde sızınkı bebek adam okadr mutlu kı ailesne her dk bebısını atıyor. Sende paylas adam sana boyle tepkı vermez bence. Bakım boyle boyle gelın kaynana gelın gorumxe gergınlıgı yaratıyoruz. Esın sennle ılgıkenıyorsa ılgısını evıne olan bagı ne bılm bunları ihmal etmiyorsa okadrda takılmayın aılevı ilişkilerine. Yanı evınızın huzuru ıcın. Bosver gorumxe aramıs aramamıs o kendı ayıbını bılıyorfur zaten hıc acma bıle konusunu

Helal olsun ya
Benim gibi dusunen biriler var. Erkek ailesine ocu kaka muamellesi yapılıyor . Donsun kendisini sorgulasin acaba ben naptim da boyle oldular diye. Gelinler sutten cikma ak kasik ama kaynana ve gorumceler seytan deccal..
Hay ağzına sağlık arkadasım ya .

Bizim kadınlarımız boşanırken de ,eşinin ailesi ile ilgili durumlarda da bayılıyorlar çocuğu kullanmaya .Çocugu göremez vs vs .Sanki tek basına oldu o cocuk .

bunlar hep lohusaliktan arkadaşim emin ol
benimde yengem 3 ay once cok riskli bir dogum yapti kizi cok fazla aramiyorumki uyuyodur yorgundur belki bebek uyutuyordur mesguldur diye sadece abimi arayip konusup yengeme selam soyluyorum 3 ayda 2 kez aradim sadece

gorumce oldugu icin mi boyle kiziliyor acaba,

dusunuyorum da, esimin erkek kardesleri var, dogumdan sonra beni aramasalar hic takilmazdim saniyorum, esim istedigi kadar fotograf paylasabilir, zira ben paylasirken ona sormuyorum o da bana sormasin.

sizin durumunuzda sanki esiniz kiz kardesleri ile iliskisini yeni bir boyuta tasimis gibi, erkek-kiz kardes iliskileri donem donem yara alabiliyor, bu tarz olaylar da kisileri daha yakinlastirabiliyor, ben yerinizde olsam esim adina sevinirim, kiz kardesleri ile iyi geciniyor diye.

Beni takmiyor, disliyorlarsa, ben asil onlari hic takmam olur biter, negatiflige gerek yok.

suan asırı hassas ve duygusal donemınızdesınız
sız gorusmeyın onlarla evet yaptıkları ayıp bır hayırlı olsun demelerı gerektı ama sonucta cocugunuzun halası onlar cocugunuz ılerde kendısı karar verecek gorusup gorusmemeye ozamana kadar cocugunuz ıcın ıdare edeceksınız mecbur

buyuzden evlenırken duzgun ınsanlar secıyoruz her anlamda, sadece adamı sevmenız anlasmanız yetmıyor kütüklerine gırıyorsunuz cogalıyorsunuz genlerı o tarafa cekıyor cocugun :)

saglıkla buyusun evladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…