Esimle sinir oluyorum bu durum evliligimizi etkiliyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi Avid
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eşi lohusa diye adam 40 gün çocuğu ellemesin o zaman ? Şımarıklık bu tavır sadece.
tavir evet hoş değil ama yinede bu kadar üzerine gitmeyelim bir kaç hafta sonra kendiside fark edecek bunu zaten
ben lohusaligimi okadar stresli gecirdim ki simdi düşünuyorumda manyak gibi biseymisim

tavir evet hoş değil ama yinede bu kadar üzerine gitmeyelim bir kaç hafta sonra kendiside fark edecek bunu zaten
ben lohusaligimi okadar stresli gecirdim ki simdi düşünuyorumda manyak gibi biseymisim

Hahaha alemsin Tahammül seviyesi düşüyor bazen insanın doğru. Bu anlarda eziyet oluyoruz etrafımıza keşke olmasak ☺☺

hak veriyorum size, lohusalik ayri bir alem ve yanindaki kisilerin lohusaya her konuda destek olmasi gerekir,

ama birilerinin de bu yaptigin yanlis demesi lazim,
yoksa o lohusalik etkisi kalici olabilir.

Bu haliniz sizi uzmekten baska bir ise yaramaz. Çocuğunuzu sizsiz halasina goturse sonuna kadar hak veririm ama alt tarafi resmini paylasmis ortak grupta. Millet çocuğua instagram aciyor bezine kadar paylasiyor. En azindan o kadar abartmamis:)
Valla sevseniz de sevmeseniz de cocugunuz onlarin soyadini taşıyor. Nasil sizin caninizsa onlarin da bir kanı. Burnu halasina benziyor mesela belki, ya da bir huyu ona cekecek...buna engel olamazsin ki.
Sizi sevmiyor olmalari bebegi de sevmedikleri anlamina gelmez ki. Ayni sekilde bebeğiniz yarin bir gun halalarina duskun olabilir. Boyle seyleri takmaya devam ederseniz yillarin sonunda en cok uzulen siz olursunuz.
akisina birakin biraz... esiniz de belki bebeğine hayran,onun guzelligini birileriyle paylasmak istiyor-buldumcuk oldu. Belki esi haric boyle zirt pirt cocugunu konusacak kimse yok (ki başkasına sizin cocugunuz sevimli gelmez ve devamli bebekten bahseden insanlar herkesi bayar). Bu nedenle o da bebek muhabbetinden icini bayamayacagi kisiler olarak kardeslerini secmistir. Cunku sizin bebeğiniz onlarin da bir parcasi.
Misal ben bekarim-bebekli insanlarin her lafi bebeğe cevirmelerinden rahatsiz olur sıkılırım. Ama ablamla bebek disinda bir konu konusmuyoruz mesela. Yegenim hakkinda anlattigi hersey ilgi cekici geliyor :) ya da annem telefonda konuşuyor aksam yemeginde cocugun yaptigi (son derece sıkıcı) seyleri konusuyoruz buyuk bir zevkle. Bugun parka gitmis. Babasi ona gozuk almis falan gibi
Bilmem anlatabildim mi ne demek istedigimi...

Hahaha alemsin Tahammül seviyesi düşüyor bazen insanın doğru. Bu anlarda eziyet oluyoruz etrafımıza keşke olmasak ☺☺
ben cocugu emziriyordum kafamda sadece bir tek sey var kucaga alistirmamaliyim kucaga alistirmamaliyim diyip duruyorum beynimin icinde emzirip gazini cikarip yataga birakiyorum arkami bir donuyorum kaynanam kucaklamis bir bakiyorum annem kucaklamış kadinlarin burnundan getirdim 20.gunun gecesi bizimkinin kolik sancilari bir basladi 4 ay kucagimda sallamak zorunda kaldim annemle kaynanam geldikleri zaman nolur biraz sen salla diye yalvariyodum
simdi dusunuyorum ne var kucakladilarsa seviyolardi iste kadinlar iki tarafinda ilk torunu tedavi ile hamile kalmisim zaten yurekleri agizlarinda gezmisler benimle birlikte olmayacakmi acaba diye ben takmisim kafaya kucaga alismasin oldu canım

Off o ilk torun olayı zaten başlı başına dert. 4 gözle bekliyorlar torun gelsin de sevelim diye Siz de haklısınız ama onlar gidince ne yapacağım diye düşünüyorsunuz ister istemez Bebeğinize de ze de konu sabibimize de sağlıklı sıhhatli günler dileyelim. Umarım sakinleşir biraz daha

sakinleşir ya sakinlesmeyip ne yapacak onun simdi ne yapilsa gozune batiyordur
normal diyorum ben kendimden sonra bunlar hep lohusalik

merhaba yine ben tövbe tövbe ya

Lohusaliktan daha cok sinir oluyosunuz ama yerinizde olsam bende hoşlanmazdim surekli ne resmi öyle eşinizle açik açık konuşun dinlerse tabi nedense lohusayken benim adam gicigima isler yapardi özellikle ailesiyel hepsi ayni galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…